Komentari na vest

Stao Benzema, stao i Real: Podmornica ima za čim da žali

p

podesen

pre preko 2 godine

Dobar rezultat za Atletiko, jer opasno kiksnuo, mada su se izvukli 2-3 poslednja meca.
E

Erko

pre preko 2 godine

Jedino što je dobro što im Real nije pobjegao sad na 5 bodova. E sad npr da Barca danas dobije posle bi samo bili na 2 boda od njih i utakmica manje. A jos sledeće subote igraju medjusobno a još teško da mogu dobit Barcu ako budu igrali kao juče.
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

Eto kad dodje dobra i organizovana ekipa vidi se sve slabosti Reala, cak jeni sreca sto nisu primili 2 gola
L

Lopta tegi

pre preko 2 godine

Kakva utakmica, predobra za gledanje...Viljareal svaku ekipu moze da zatvori skroz, mogu do samog kraja u LS!
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Azar stvarno više nije ni za kakvu ozbiljnu priču, trebaju što pre da ga udaju negde dok ne bude kasno, Isco isto prezasićen, udaja što pre, nisu vredni pomena. Real će polako,s manjim padovima u rezultatima, po mom mišljenju, ipak na kraju osvojiti ovo prvenstvo.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Problem Reala na ovom mecu je bio taj sto su Valverde kao vezni i Naco kao stoper igrali na bekovskim pozicijama.... Cim sam video to odmah sam Reko Real gubi, tako da me ovih 0 0 nista ne cudi... Realu su mnogo potrebna pojacanja na vise pozicija i Perez ce morati da odresi kesu da bi se Real vratio u sam vrh... Mbape Pogba Kunde Teo Ernandez da se vrati...
L

LosaUtakmica

pre preko 2 godine

Viljareal igrao kao mala ekipa, nisu presli centar celo drugo poluvreme. Jedva cekam da im Ronaldo spakuje tri komada u sredu. A Karlo bi mogao malo ranije da menja sistem i igrace, a ne da ceka kraj meca pa onda kao. Bice bolje kad se vrati Kroos uskoro.
9

951357

pre preko 2 godine

Pa kad neće da ubaci napadača...
J

Jf Ras

pre preko 2 godine

Ma bolje da je vodonošu ubacio da pogodi prečku😂😂😂
9

951357

pre preko 2 godine

@jf ras - i dalje boli što je naš a igra u Realu. Da je vaš, ne bi bio vodonoša, već najbolji na svetu, a Anćeloti bi bio najgori jer ga guši i ne pušta ga da se dokaže.
F

Florentino

pre preko 2 godine

Uuh kako mi ovaj Militao ide na k..... Treci mec, treca stopostotna sansa za gol, decko ni jednom ni okvir gola nije pogodio... Umor je ucinio svoje, nema veze idemo dalje.. A Viljareal je poceo da cuva vrijeme tacnije golman najvise od 51 minuta hahahha hit
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

Umor 😁😁 Od cega? Sezona je tek pocela.
C

Cobra11

pre preko 2 godine

Spanska liga nikad slabija i dosadnija za gledanje. Pre bih gledao 2 englesku nego 80 % utakmica spanske primere
f

fftt

pre preko 2 godine

Heh he pa gledaj sto se nerviras onda, i sto nisi otisao tamo da kometrises nego ovde La ligu? Nije nikada bila zanimljivija a ne znam sto je slabija zbog Mesija? Ne bi rekao dosli su mnogo bolji igraci i Mesi je pusten planski a receno je da zbog para. Da bude mir u kuci, da ode i on kao sampion a ne da bude na klupi da je ostao, i da Barselona moze da gura klince i dovede nekog novog Mesija samo noviji model
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Slepci
l

lol12

pre preko 2 godine

Nek se podsmeva ko hoce ali razlika izmedju onih utakmica kada je Real postizao golove u zavrsnici i ove je sto Benzema nije bio sam u spicu, tj. sto je Jovic igrao.Dovoljno je samo da ga rastereti,da povuce na sebe nekog defanzivca i dovoljan je posao odradio.Ovde je Anceloti ocekivao od Iska i Azara nesto sto nisu pokazali nekoliko sezona.
G

Gost09183

pre preko 2 godine

Viljareal zbog ovog nacina igre treba izbaciti u 7 ligu. Kako bih slatko uveo oduzimanje bodova za 0 0 i antifudbal