Štefan Lajner teško bolestan

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 17:25

Iskusnom beku dijagnostifikovan rak limfnih čvorova, ali u Menhengladbahu veruju u potpuno izlečenje, s obzirom na to da je bolest ustanovljena u ranoj fazi

Borusija iz Menhengladbaha objavila je šokantnu vest po pitanju zdravstvenog stanja iskusnog prvotimca Štefana Lajnera. Austrijskom defanzivcu je posle medicinskih testova ustanovljen rak limfnih čvorova, zbog čega ga će biti odsutan nekoliko meseci, saopštio je bundesligaš.

Desni bek Gladbaha sada mora na višemesečnu terapiju, a dobra vest u svemu tome jeste činjenica da je bolest vrlo rano otkrivena i prema mišljenju lekara može se veoma dobro lečiti i izlečiti pomoću lekova.

Izabrane vesti

U Menhengladbahu smatraju da postiji velika verovatnoća da će se Lajner potpuno oporaviti i biti u stanju da se potpuno oporavi, ne samo za normalan život, već i za nastavak profesionalne karijere.

"Učinićemo sve da obezbedimo da dobije najbilji mogući tretman. Njemu i njegovoj porodici želimo puno snage i optimizma u borbi protiv ove bolesti", rekao je Roland Virkus, sportski direktor Borusije.

Menhengladbah i Štefan Lajner su zamolili navijače i medije za razumevanje i poručili da detalji o lečenju i procesu izlečenja neće objavljivani u narednom periodu.


tagovi

Štefan Lajner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara