Stevan Mojsilović (©Starsport)
Stevan Mojsilović (©Starsport)

Stevan Mojsilović novi direktor Omladinske škole OFK Beograda

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.01.23. | 16:19

Vodiće brigu o mlađim kategorijama Romantičara

Na Staroj Karaburmi rade na jačanju svih klupskih struktura. Dugogodišnji predsednik Momčilo Minić je u decembru dobio nove saradnike. Kostadin Terzić i Stefan Babović će u narednom periodu biti potpredsednici kluba, Andrej Mrkela sportski direktor, a klub koji je nekada izvrsno radio sa mladim igračima ne staje sa pojačanjima.

U dogledno vreme OFK Beograd želi da podigne rad sa mlađim kategorijama na pređašnji nivo, te da se ponovo na Karaburmi stvaraju kadrovi za reprezentativne selekcije, ali i za evropske klubove. Iz tog razloga za novog direktora Omladinske škole OFK Beograda postavljen je Stevan Mojsilović.

Izabrane vesti

Dobio je novo zaduženje Stevan Mojsilović koji je donedavno radio kao skaut Crvene zvezde. Motriće na rad mlađih kategorija, Omladinska škola Romantičara biće pod njegovim nadzorom. Tokom karijereradio je što kao trener, što kao direktorna tri kontinenta - u Evropi, Americi i Aziji.

Trenersku karijeru započeo je u pančevačkom Dinamu, a radio je i u Mogrenu, Obiliću, Požarevcu, slovenačkim Domžalama, Radu, Spartaku, iranskom Malavanu, Jagodini, Lokomotivi uz Plovdiva, Novom Pazaru, Novom Sadu, nižerazrednom Borcu iz Sakula i kao skaut u Crvenoj zvezdi.



tagovi

OFK BeogradStevan Mojsilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara