Vladimir Stojković
Vladimir Stojković

Stojković: Ako bude penal – tu sam da odbranim

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.06.18. | 10:54

“Moramo da zahvalimo Bogu koji nam je dao šansu da izbacimo Brazil”, optimistički će srpska jedinica

U svom mobilnim telefonu Vladimir Stojković pažljivo čuva snimke velikih odbrana protiv Lionela Mesija u dresu Hetafea. Nadamo se svi da će u Moskvi najbolji srpski golman ponoviti slično dostignuće. Ili da će imati dana kao u Port Elizabetu kada je iskreirao trijumf Srbije protiv Nemačke.

Dva dana pre susreta u glavnom gradu Rusije deluje da se Stojković ne plaši. Čak bismo rekli da jedva čeka sudbonosni sudar.
Prvi put otkako sam u reprezentaciji, osetio sam da je cela Srbija uz nas. Presrećan sam zbog toga. Ne vidim nijednu osobu u Srbiji koja ne veruje u nas. Moramo da budemo zahvalimo Bogu koji nam je dao šansu da izbacimo Brazil“, poručio je Stojković.

Izabrane vesti

Zna čuvar mreže Partizana šta je potrebno za istorijsko čudo i reprizu Montevidea.
Istorijski je ovo najteža utakmica. Ko ne veruje neka se spakuje i ide kući. Moramo da se ponašamo kao Mitar koji po meču dobija 300 udaraca. Oni su Brazil, ali ja verujem u našu posvećenost”.

Pohvalio je Stojković šutere iz Brazila, ali dodao…
Ako bude penal neka šutira ko hoće -  ja ću biti tu da odbranim“.

Za kraj, Orlovima je prethodnih dana podršku pružio i Dragan JovanovićStojković je upamtio reči legende srpskog glumišta.
Izvukao sam pouke iz njegovih reči. Sve je rekao kroz šalu, ali opet ozbiljno. Rekao nam je da je važno samo lopta da uđe i da imamo šansu da izbacimo veliki Brazil“,

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rusija2018fudbalska reprezentacija SrbijeVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara