Ihataren u prodoru (©Reuters)
Ihataren u prodoru (©Reuters)

Strmoglavi pad velikog holandskog talenta: PSV, Ajaks, Juventus, pa ulica - ništa od ugovora u Turskoj zbog ucena

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.23. | 19:32

Mohamed Ihataren hteo da menja dogovorene uslove, Samsunspor odlučio da sve stopira

Sve što je Mohamed Ihataren radio u karijeri nije prošlo nezapaženo. Ali, malo toga bilo je vezano za teren. Važio je za velikog holandskog talenta, PSV se nadao da će se posle njegovog transfera kupati u parama, a zaradio je siću.

Zaradio je simboličnih 1.900.000 evra od Juventusa na ime transfera i jedino tada se neko usudio da plati za Mohameda Ihatarena. Krenuo je strmoglavi pad, razmišljao je da okači kopačke o klin i prestane da igra fudbal, zakačio se sa Minom Rajolom i promenio agenta, gurnuo je prst u oko navijačima PSV-a kada je prešao u Ajaks... Završio je ovoga leta sa Juventusom, dogovorio se sa Samsumsporom i, ipak, ostao na ulici.

Izabrane vesti

U slobodnom padu je karijera Mohameda Ihatarena, čini se da dna nema. Utanačio je lične uslove sa turskim klubom, navijači su se spremali za doček, preostalo je samo da obavi lekarske preglede. Sve je bilo ugovoreno,a onda je Holanđanin odlučio da obrne ćurak, hteo je da menja ugovorene uslove. Iako je postigao dogovor sa Samsunsporom oko plate i propratnih stvari, shvatio je u poslednji čas da mu ne pašu.

Cenjkao se, želeo da uceni Turke - to nije moglo da prođe. Razbesneo je gazde Samsunspora, nisu želeli da pristanu na nove uslove koje je stavio pred njih. Bili su neprihvatljivi i dogovor je propao. Stopirano je sve, Mohamed Ihataren je ostao bez već viđenog ugovora zbog koga je raskinuo sa Juventusom. Nastavljaju se ludorije nekada velikog holandskog talenta.


tagovi

Mohamed IhatarenSamsunsporLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara