Suma: Garantujem, daćemo im gol u Češkoj

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.02.18. | 10:31

„Sudija je napravio veliku grešku“, podseća ofanzivac Partizana

Igra bolja od rezultata. Mada je i on aktivan. Još Partizan ima šanse da se plasira u osminu finala Lige Evrope, ima čemu da se nada u revanšu sa Viktorijom, ali će prilike - koje se u evropskim utakmicama teško stvaraju - morati da pretvara u golove.

Jedna od takvih ukazala se u prvom poluvremenu Sejdubi Sumi. Izbio je Gvinejac sam pred golmana Hrušku, zaličilo je na situaciju u kojoj se Nemanja Radonjić dve večeri ranije našao pred Igorom Akinfejevim, međutim, epilog je bio isti. Gola nije bilo.

Izabrane vesti

Vezista crno-belih je uveren da će ga biti u Češkoj, narednog četvrtka.
Sigurno ćemo im dati gol na njihovom terenu! Ubeđen sam u to. Mentalitet nam je takav da sam uveren u ovo što vam kažem. Idemo da ih dobijemo. Nećemo ih čekati. Naprotiv“, dobro je raspoložen Suma.

Drugi Afrikanac u dresu Parnog valjka, Leandre Tavamba, nastavio je tamo gde je stao jesenas, opet je dao gol u evropskoj utakmici, ali je hitac iz 58. minuta delimično izgubio na vrednosti usled saznanja da je lider češkog prvenstva u finišu, iz nečega što se ne može nazvati ni izglednom šansom već previdom sudije, stigao do izjednačenja (1:1).
„Sudije uvek greše. Nije mi jasno kako nije svirao ofsajd, napravio je veliki previd u toj situaciji“, dopunio je Suma.

Opšti utisak o izdanju ekipe Miroslava Đukića je povoljan.
„Dobra utakmica Partizana. Baš smo fino izgledali u prvom poluvremenu, pa i u nastavku. Jedina je nevolja što smo pred kraj primili gol. Desio nam se pad koncentracije u završnim minutima, međutim, utisak je je ohrabrujući. Pokazali smo da možemo da namučimo Plzenj, bićemo još bolji narednog četvrtka. Ako ništa drugo makar ćemo ih namučiti. Uveren sam i - izbaciti“.

Sejduba Suma je posle dužeg vremena dejstvovao na mestu ofanzivnog veznog, iza napadača, gde je pružao najbolje partije u kariejri. One koje su ga preporučile crno-belima. Ostao je utisak da je sinoć bio daleko od statusa fudbalera plaćenog 1.650.000 evra, dovedenog da bi, između ostalog, rešio utakmice ovakvog tipa.
Nije ovo bila moja najbolja utakmica u Partizanu“, svetan je omaleni vezista, podsetivši na neka ranija izdanja. „Radio sam dobro i jesenas, igrao dobro na mečevima grupne faze, ranije i u kvalifikacijama. Uvek dajem sve od sebe. Na pripremama sam se trudio da uhvatim formu. Igrao sam protiv Plzenja na poziciji na kojoj se komotno osećam. Najboljoj za mene. Radio sam dobre stvari za ekipu, a biću spreman i za revanš“.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Sejduba Suma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara