Kostas Mitroglu (©Reuters)
Kostas Mitroglu (©Reuters)

Sunovrat karijere: Kostas Mitroglu potpisao za amatere iz Nemačke jer je trener njegov drug

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.01.23. | 13:38

Svojevremeno je bio plaćen 15.000.000 evra

Ima tako igrača koji neko vreme budu zanimljivi, a onda prosto "ispare" sa fudbalske mape i u nekom trenutku više niste sigurni ni da li je on uopšte više aktivan. Takav je slučaj sa Kostasom Mitrogluom koji je pre pet-šest godina bio među najtraženijim golgeterima srednje klase, za njega je Marselj Benfiki 2017. platio 15.000.000 evra, ali mu se ubrzo izgubio trag. Pozajmice u Galatasaraju, PSV Ajndhovenu, pa prelazak u Aris iz Soluna kao slobodan igrač... Grčki napadač nije se naigrao kvalitetnog fudbala, a kritičari su mu često spočitavali da je suviše trom i lenj za vrhunski fudbal.

Posle šest meseci bez angažmana, Kostas Mitroglu ponovo ima klub. Ali, ne u profesionalnom odnosu.

Izabrane vesti

Petak, 20.30: (4,10) Lajpcig (3,70) Bajern (1,85)

Naime, Grk je potpisao za amaterski nemački klub Rojtr. Iako se pominjalo da će otići u penziju, Mitroglu ne odustaje i želi da se vrati fudbalu. U Rojtr je stigao na poziv svog dobrog druga Roberta Krupe, koji je trener prvog tima. Ostatak sezone provešće u Nemačkoj, a posle – ko zna.

Cilj Rojtra sa Mitrogluom je da izbori opstanak u takmičenju. Za Mitrogluom je interesovanje pokazala Fortuna Sitard, što traje još letos.


tagovi

Kostas MitrogluZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara