Komentari na vest

Svetska senzacija dobila doček: Šutirao sam poslednjim atomom snage, neka nas Portugalci potcene

G

Gost123

pre oko 2 godine

Dace bog da posle evropskog odete i na svetsko. Navijam za vas.
V

Vasil Gunev legend

pre oko 2 godine

Tamo gdje vjecno sunce sja tamo je Makedonija narod i zemlja koju volim ja Dok Vardar grli polja zrelog zita ponosna i gorda kao gorska ptica pjesmom je svojom zemlja ta ocarala srca sva i vino sa izvora njenih sad pijem ja Besmrtna k'o srce sto vjekovima bije tudjinska nikad ona bila nije zastava njena nek' se vjecno vije Kad si sam, kad je sve tuzno, ti se sjeti nje Makedonija ti pruza ljubavi sve (Makedonija ti pruza ljubav)
P

Pfc

pre oko 2 godine

Gost12345- tako je
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

@PFC.....kako je? Objasni to malo bolje, ako mozes i znas, naravno. Ali cisto sumnjam.
P

Pfc

pre oko 2 godine

Ne palite se toliko 4-0 za Portugal
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Nemoj da koristis taj nik, jer ti uopste ne prilici. Da imas gram mozga, shvatio bi da Partizan ima navijace u svim bivsim jugoslovenskim republikama, a ti ovde prosipas mrznju prema Makedoniji i Makedoncima, jer komentar ti se ne bazira na nekom fudbalskom znanju, vec ti se bazira na mrznji prema Makedoniji i Makedoncima. Treba da se obratis onima koji su te stvorili i da ih zamolis da te (bar malo) prevaspitaju, jer ti pravilno vaspitanje, u mnogome nedostaje. Ne zasluzujes taj nik i trebao bi da se potpisujes drugacije, jer sejanje mrznje prema drugima, omalovazavanje i slicne stvari, nisu svojstveni pravim Partizanovcima.
V

Vidim...

pre oko 2 godine

da nisi jedina budala ovde, vec imas jos tri sledbenika.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@B.Grobar - mrznja nije svojstvena Partizanovcima? Pa to je sustina postojanja Partizanovaca! 90% vas vise mrzi Zvezdu nego sto voli Partizan! To je osnov vaseg DNK! A sto se kometara ovog pfc-a tice, gde si ti nasao mrznju tu? Covek je dao svoju procenu snaga ovih ekipa i svako ko kaze da Makedonija ima sanse, taj je lud. I to ne znaci da mrzi Makedoniju, nego da je realan. A to je zapravo najveci adut Makedonije, sto ce ih i Portugal potceniti kao sto je i Italija.
P

Pandev

pre oko 2 godine

Kao makedonac mislim da je ovaj docek bio nepotreban…napraven je veliki uspeh al ne i zadnji korak ka zacrtanom cilju. Sad samo nek nas bog pogleda protiv portugala pa da imamo zasto slaviti jos jedan docek.