Dušan Tadić (©Reuters)
Dušan Tadić (©Reuters)

Tadić savetuje Rajolinog pulena: Brobi, produži ugovor, ostani

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 16:54

Kapiten Ajaksa nagovara mladog napadača

Lansira Ajaks iz godine u godinu velike talente o koje se otimaju finansijski moćniji, a ne možemo baš reći i veći klubovi.

Nova „zlatna koka“ kluba iz Amsterdama je Brajan Brobi, napadač od 18 godina, koji se tek probija na velikoj sceni, ali je debitovao u Ligi šampiona i na ukupno pet mečeva za seniore Ajaksa ove sezone postigao dva gola.

Izabrane vesti

Ali uvek ima neko „ali“... Brobiju na leto ističe ugovor, a ako dodamo da mu je menadžer niko drugi do Mino Rajola, onda je jasno sa kakvim se glavoboljama suočava uprava Ajaksa. Blizu je toga da ostane bez vrlo talentovanog igrača i to bez centa obeštećenja.

U akciju nagovaranja mladog fudbalera poreklom iz Gane uključio se i Dušan Tadić. Kapiten Ajaksa je javno poručio Brobiju da je za njegova najbolje da ostane u klubu, da produži ugovor.

Nema boljeg kluba za mlade fudbalere od Ajaksa. Ovde možeš mnogo toga da naučiš, da napreduješ. Ako se budeš ispravno razvijao, iz Ajaksa možeš da odeš u pet-šest najjačih klubova sveta. Znam da ima oko tebe mnogo ljudi koji te savetuju i misle da znaju šta je najbolje za tebe, ali ti bi stvarno trebalo da razmisliš šta je za tebe najbolje. Produži ugovor, ostani u Ajaksu“, poručio je Tadić Brobiju u intervjuu za Het Parol.

Ali, izgleda da je ovo još jedan slučaj u kojem će reč Mina Rajole biti presudna... 


tagovi

Dušan TadićMino RajolaAjaksBrajan Brobi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara