Komentari na vest

Tango utroje do poslednjeg kola? Arsenalu najteži raspored, LŠ kao faktor nestabilnosti

D

DZG Rudeš

pre oko 2 meseca

Nekakav foto finiš će bit. Ne znam ko, loš sam prognozer, al, fazona radi, nek bude Arsenal. Ne gotivim ni jedno od ove troje, ali stariji se sjećaju 'Fever Pitch' od Nicka Hornbyja iz 1997., film bio sa Colinom Firthom, jako guba. Btw, gotivim Everton, neka ostanu u ligi. Satrali ih ovi iz Fudbalskog saveza, ali oni se ne daju. I Forest mi je simpa, nek i oni ostanu. Šefild Junajted, ajme majko, ko je njih bio uverio da uđu u Premijer?...
B

Burazengija

pre oko 2 meseca

Da me ne shvate Gunneri na drugim vestima pogresno, ja govorim da su samo City i Liverpul na tom putu, ali iskreno bih vise voleo da vidim Arsenal na tronu nego City, sto zbog kluba, sto zbog navijaca jer cekaju vec jako dugo.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Сити најбоље игра те назови мале текме,Арсенал најтеже,а Ливерпул има много повређених.Премијер лига је много јака и не постоји лакши и тежи распоред,буквално свака екипа може да откине неки бод овим водећим.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Mislim da u toj borbi za titulu izmedju te tri ekipe, Liverpul ima ubedljivo najmanje šanse. Arsenal definitivno igra najlepši fudbal u PL, ali bih ja ipak za nijansu dao prednost Sitiju, ne zato što što njih nešto volim, baš mi je svejedno ko će da osvoji PL, nego zato što su mašina, pogotovo povratkom De Brujnea još bolje izgledaju. U svakom slučaju biće zanimljiva borba do samog kraja.
S

Sprdnja,

pre oko 2 meseca

Da da,lfc najmanje šansi, kako objašnjavaš da bez pola tima i dalje dijeli prvo mjesto a igrači prve postave se oporavljaju ?Pretpostavka je majka svih zajeba!
l

linija 465

pre oko 2 meseca

čekajte to je čak i lakši raspored Veće su šanse da ako dobijete jednog od konkurenetat za titulu nego da igrate iks sa nekim tima sa kraja tabele .
1

14

pre oko 2 meseca

Napred Arsenal! Verujem i navijam za vas!
B

Bunt

pre oko 2 meseca

Svim ❤️ uz Arsenal pa šta bude do kraja. Najbitnije je da ne izgube na Etihadu, a posle toga je sve moguće. Ostalo je još 10 utakmica tj. 10 finala za Arsenal, a najbitnije se igra posle reprezentativne pauze protiv Sitija.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Nece da izgube uopste,sta ti pratis,majke ti.
G

Gaginjo

pre oko 2 meseca

Pojesce Arsenal sve do kraja. Vreme je za titulu !
B

Bbbbb

pre oko 2 meseca

Bice zanimljiva borba Arsenal je u najboljoj formi ali isto tako imaju i najtezi raspored do kraja. Sva tri kluba ima meceve sa Totenhemom i Aston Vilom. Liverpul je silno motivisan da osvoji. Arsenal ce i u narednih dosta sezone biti kandidat za titulu jer u njihovom sastavu imaju samo tri igraca sa 30 i vise godina i to dva od ta tri igraca ove sezone nisu odigrali sve ukupno deset utakmica.
Z

Zubati egoista

pre oko 2 meseca

Samo da Liverpool ne osvoji,ne zbog kluba nego zbog Klopa. Nevidjeno antipatican lik!!
T

Tane 3

pre oko 2 meseca

Ko bre tebe i tvoje mišljenje šljivi.
A

Ajaoo

pre oko 2 meseca

O čemu pričaš ti? Na osnovu čega to tvrdiš da mi je znati? Klop je jedan od najnormalnijih ljudi u svetu fudbala trenutno.
Z

Zubati

pre oko 2 meseca

Uzmi 7up i plači!
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Definitivno Arsenal najtezi raspored, ako se nekako domognu titule bice veliki podvig i potpuno zasluzen. Liverpul ili Arsenal, jednostavno mi je prelepo dok gledam ta dva kluba ove sezone, mnogo zele titulu, Siti igra svoje, dobar fudbal ali nekako na momente nista posebno,bez volje. Ova dva tima kidisu i ginu celu sezonu. Mislim da je dosta Sitija svima.
C

Come On Arsenal

pre oko 2 meseca

Teži i lakši raspored u Premier ligi, ne postoji, pogotovo ne u ovako neizvesnoj završnici na svakom delu tabele. Konkretno, Arsenal je demolirao protivnike na gostovanjima, dobio je Liverpul a onda izgubi, već upisane "sigurne" bodove, slično je i sa drugima. Današnji derbi je ogoleo Siti i sve njegove mane i za razliku od prošle sezone, ne doživljavam Siti toliko moćno i da je apsolutni favorit u domaćinstvu Arsenalu. Arteti i timu, treba malo pameti i malo više hrabrosti, pa da krenu na pobedu, koja bi ih lansirala na mesto, najvećeg favorita za titulu, jer remi i 1 bod nisu loši, ali u odnosu na 3, taj 1 bod i ne bi bio, veliki gubitak, dakle ofanziva i rizik imaju smisla. Po svemu viđenom, tom cele sezone a i statistika, primljeni i dati golovi, Arsenal zaslužuje titulu i ako Bog da, pa je osvoji, vidim dalje sezone, gde će Arsenal preuzeti primat od Sitija.
O

Ovako

pre oko 2 meseca

Realno City ima najlakši raspored tako da imaju malu prednost. Arsenal najteži ali i najbolju formu trenutno. Liverpool može svakoga da dobije ali zna i da zezne stvar, plus imaju mnogo problema sa povredama ove sezone. A i pored toga Liverpool je kandidat za titulu. Sve je moguće.
S

Sprdnja

pre oko 2 meseca

Liverpool nije nikako zeznu cijelu sezonu uz veliki broj igrača van stroja , nemam pojma o čemu pričaš, totenhem pa rukomet Odegarda te ona sramota jučer znači i zakinuti za 5-7 bodova i dalje dijeli prvo mjesto.Valjda zezne kad se svi oporave 🤣🤣🤣🥳🤣
R

RealNo1

pre oko 2 meseca

Како бре Арсенал има најтежи распоред? Шта вам је?
G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 2 meseca

Voleo bih da ove godine tabela izgleda ovako: 1.LIVERPUL 2.SITI 3.ARSENAL(DA UZME LIGU ŠAMPIONA) 4.TOTENHEM 5.ASTON VILA ( DA OSVOJE LIGU KONFERENCIJA) 8.WEST HEM (DA OSVOJI LIGU EVROPE) I NA KRAJU DA 5 TIMOVA IZ ENGLESKE IGRAJU LIGU ŠAMPIONA.
G

Gost7389

pre oko 2 meseca

Od sledeće sezone 5 timova iz 2 najbolje lige će igrati Ligu Šampiona što znači da ako West Ham uzme Ligu Evrope a završi izvan top 5 u PL onda će 6 engleskih timova igrati Ligu Šampiona.
S

Skadarlija voli Luton

pre oko 2 meseca

Farsenal da osvoji LŠ?? Jedva i taj jedan kup Ere Ojdanića imaju u Evropi.
.

.....

pre oko 2 meseca

@Skadarlija voli Luton Ako izbace Porto ništa nije nemoguće u eliminacionom delu. Lakše će do Lige šampiona nego do Premijer lige.
M

Making kaka

pre oko 2 meseca

Farteta donji već u narednih par kola
G

Gisko11

pre oko 2 meseca

Svim srcem uz Liverpul. Arsenal mi je gotivan, ali za njih ima vremena, njima su svi vrhunski igrači mladi, Saliba, Rajs, Gabriel, Saka, Odegard, Haverc, svi su mladi igrači i njima titula realno ne gine, osvojiće je u narednim godinama apsolutno. A kod Liverpula Salah i Van Dajk preko 30 godina, Klop odlazi na leto, pitanje je da li će narednih godina biti baš favoriti za titulu.
И

И

pre oko 2 meseca

Samo da ne bude Siti. Nadam se da će ih Arsenal dobiti sledeće kolo, ako odigraju ovako kao protiv okrnjenog Liverpula, Arsenal će ih zgaziti sa punim sastavom. Neka bude bilo ko, samo ne Siti.
O

Ok

pre oko 2 meseca

Siti Arsenal u sledećem kolu definitivno čini trku još zanimljivijom,ali utakmice sa Totenhemom koje imaju sva 3 kluba će odlučiti ko osvaja titulu po mom mišljenju.
J

Jesi

pre oko 2 meseca

Prvi favorit i dalje nažalost Siti. Kompletni su. Liverpul i Arsenal realno u sličnoj situaciji. Arsenal teži raspored, a Liverpul bez pola tima. Liverpul može do titule ako dobije sve što je realno da se dobije do kraja, što neće biti lako, a Arsenal po mom mišljenju, ako pobedi Siti na Etihadu. To im je ili jesi ili nisi. E u tom slučaju se momentalno pretvaraju u prve favorite i prilično smanjuju šanse Sitiju.