Paredes (© Reuters)
Paredes (© Reuters)

Tenzija u Juventusu: Paredes napao Alegrija

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.04.23. | 12:45

Argentinac se izvesno vraća u PSŽ

Loše vreme za Juventus. Em je izgubio od Lacija (1:2), em mu „visi“ plasman u Evropu, em ambijent u ekipi ne izgleda idealno. Svedoči o tome sukob između Leandra Paredesa i Masimilijana Alegrija.

Dobro je poznato da Juventus praktikuje otvaranje vrata trening kampa i omogućava navijačima bliži pristup dešavanjima u klubu. Više od 300 ljudi pojavilo se u Kontinasi, gde su imali prilike da gledaju idole kako treniraju.

Izabrane vesti

Tokom treninga primetna je bila tenzija u ekipi, a najveću nervozu ispoljio je Paredes. Frustriran što ne igra u poslednje vreme prišao je treneru Juventusa i tražio objašnjenje statusa. Strateg Stare dame nije hteo da rešava probleme pred navijačima i razgovor sa osvajačem Svetskog prvenstva nastavio je unutar svlačionice. A tu, pred nekoliko saigrača, Leandro je ljutito nasrnuo na Maksa, niti mu je ovaj ostao dužan, te očevici kažu da nije bilo nimalo prijatno.

Doveden kao velika želja trenera Alegrija i predsednika kluba Federika Čerubinija, Paredes nije uspeo da opravda očekivanja, ubrzo je zanemaren, te je vreme uglavnom provodio na klupi. Razočaran neigranjem u derbiju protiv Torina i generalno minutažom (samo 170 minuta od februara), Argentinac je već sedmicama nezadovoljan i sad je eksplodirao.

Da li ovo znači kraj između Paredesa i tima iz Torina? Eliminacija iz Lige šampiona poništila je obavezu tima iz Torina da otkupi ugovor Paredesa i time je skoro izvesno da će napustiti Italiju. Ovako će 20.000.000 evra, koliko je iznosila otkupna klauzla za Argentinca, Juve taj novac verovatno potrošiti na vezistu Sasuola, Davida Fratesija.

Ne baš najbolja uvertira pred četvrtfinalni duel Lige Evrope, protiv Sportinga iz Lisabona, u četvrtak od 21 čas.

 


tagovi

JuventusLeandro Paredes

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara