Komentari na vest

Tijago Mota za jači levi bok pikirao dvojicu Srba

d

demichelle

pre preko 1 godinu

Kako danas pišu lokalne novine u Salernu,Filip Đuričić bi početkom januara mogao da bude novi igrač Granate. Njemu se izgleda ide iz Genove, loša situacija u klubu i na tabeli,a polusezona koju je odigrao za Doriane brzo će biti zaboravljena. Njegov ugovor na 2 god je ogroman balast za ionako praznu kasu kluba,pa neće imati ništa protiv da ga se reše. Davide Nicola ga obožava,kontakt je već uspostavljen pa je vrlo izgledno da će do prelaska i doći. Transfer ili pozajmica,videćemo. On je letos sve bio dogovorio sa Salernitanom,na stolu je imao 4 godišnji ugovor,već bio našao stan i vrtić za dete ali se u poslednji čas predomislio i potpisao za Samp. Davide Nicola i Filip dele istog agenta,tako da je vrlo moguće da ćemo ga na proleće gledati u bordo dresu. Ujedno, imaće priliku da dobrim partijama "kupi" tifoze na Arechiju,koji su ga jesenas ispratili salvom zvižduka,kada je gostovao sa Sampdorijom..
i

istok

pre preko 1 godinu

Aleksa je najbrži igrač sa loptom u nogama u celoj Seriji A ,opasan centarsut ima,napredovao je u ovoj godini bas mnogo zato sto igra sve vise i vise,zasluženo!Tako da tek ce se otimati za njega, pokazaće to naredni period sigurni budite!
2

251146

pre preko 1 godinu

Kad procitate clanak onda steknete utisak da su nasi igraci cenjeni, a na kraju ispadne da je sve u domenu maste i zelje nekog naseg novinara. Tako vec dugi niz godina nase novine uzdizu do nebesa nase prosecne igrace, pa tako nas narod u zabludi da su nasi igraci nadprosecni stvara se slika i ocekivanja da smo neka fudbalska sila i samo sto nismo svetski prvaci. Kad dodje takmicenje onda se susretnemo sa Kamerunom i Svajcarskom i ne prodjemo grupu (kakve su te reprezentacije pokazala je Svajcarka katastrofom od Portugala). Pa kako da prodjemo kad Sergeja godinama velicamo kao najboljeg svetskog igraca sredine terena koji vredi 200 miliona, kad je Vlahovic najbolji centarfo na svetu (to sam procitao u ovim novinama), kad je Tadic cudo od igraca, kad je Jovic nebruseni dijamant ..itd. A gdje igraju ti nasi nesudjeni prvaci planete? Cak ni u svojim prosecnim klubovima nisu glavni nosioci ekipa. A onda, kriv selektor sto sa Radonjicem, Jovicem, Grujicem Maksimovicem, Ilicem, Erakovicem, i ostalim vanzemaljcima ne osvoji sampionat sveta. Vi novinari i dalje dovodite u zabludu gradjane, i spustaj te im kriterijume vrednosti, kao sto se vec duze vremena to cini u celom nasem drustvu.
M

Mecava

pre preko 1 godinu

Ima da se usreći
b

blato

pre preko 1 godinu

Nemojte vise o nasim igracima, dovoljno su pokazali na Sp, a vi ih i dalje dizete u nebesa.. Pogledajte sta rade Hrvati i kako igraju..
P

Postic

pre preko 1 godinu

Nemas ti pojma ,loptu nikad nisi sutnuo
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Aleksa Terzic vec sada treba da bude prikljucen reprezentaciji i da se uigrava poslednja linija sa 4 igraca a njim na levom beku. Osim ako ce Piksi i dalje da mlati praznu samu sa 3 stopera i dva krila po bekovima...onda nam se crno pise!
P

Postic

pre preko 1 godinu

Koliko si ti pametan, a Sta ces sa desnim nekom ,ko ce to da igra
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Eto vidis, ja sam pronasao levog...desnog neka nadje selektor.