Komentari na vest

Tinu-ninu, stiže hitna za navijače Lila! Prvo ode evropski trofej, a posle sedam golova možda i Liga šampiona (VIDEO)

O

Ol

pre 12 dana

Najomiljenija ekipa .Svaka cast za lyon.Francuska liga mnogo zanimljiva za gledanje ,puno golova,neizvesnosti ,bez nekih kalkulacija ,ritam fizikalije ceo meč
S

Stranac1

pre 12 dana

Lyon je bio jedno mesto iznad ispadanja iz Lige.Od kad je pocela druga polusezona oni su iz 14 Utakmic pobedili 10 puta igrali nereseno jednom i izgubili su 3 put. Sto se tice Forme trenutno su jaci i bolji od PSG-a i Monaca . Bravo za Lyon !!! Molim boga i drago bi mi bilo da igraju ponovo Evropu i da Brest igra Ligu Sampiona.
I

Ivan OL 91

pre 12 dana

Šta je zajedničko utakmicama Liona protiv Monaka, Lila, Bresta, Nanta, Tuluza i Monpeljea? Sve utakmice je Lion preokrenuo nakon što je izašao Toliso. Jednostavno čovjek mora da igra, zato svaku utakmicu počinju sa hendikepom.
L

Ligue 1

pre 12 dana

Drago mi je što sve više i više Srba prati francusku elitnu ligu! Utakmice su vrhunske, svako svakog može da pobedi.
?

??

pre 12 dana

Zato su i kvote ludacke, tesko je pogoditi 3 utakmice u jednom kolu.
P

Pa vidi

pre 12 dana

Vrhunski se namešta. Kao i svuda naravno ali ovi ga baš preteruju. Ne mislim konkretno na Lyon već na celu FR ligu.
M

Miksea

pre 12 dana

Pošten rezultat, dali su dva gola Lionu iz prekida i jedan isto jeftin šut Žegrove, nisu se posle videli celo drugo poluvreme. Nefer bi bilo da je Lion izgubio.
l

laka laka

pre 12 dana

fonseka položio ispit za milan,odličan kandidat , možda izbori četvrto mesto u francuskoj a možda i ne
A

ApsolutnoJa

pre 12 dana

Deluje kao bajka! Gde su tavorili na startu sezone ovo je fenomen, mislim da ce bez problema u Evropu. Dobri stari Lion.
S

Stefa OL

pre 12 dana

Hoće verovatno, jer ako osvoje kup imaju mesto zagarantovano u evropi. Sa druge strane ako PSG osvoji, a Lion bude sedmi, Lion će u evropu :) Ko bi rekao da će tako biti posle prve polusezone, imam utisak da je ostalo još 10 kola da bi Lion ušao u borbu za Lš.