Komentari na vest

Tomas Tuhel bi i kliker pokvario, a kamoli Bajern: Igrao sa šestoricom napadača i nije dao gol (VIDEO)

A

Allianz

pre 3 meseca

Sve ovo se videlo još u Julu mesecu, a sada je kasno za promenu trenera. Nakon još jedne izgubljene sezone, nadam se da ce Tuhela hitno oterati i naći ozbiljnog trenera.
N

NisamGost

pre 3 meseca

Nemam bas vremena mnogo utakmica da pratim,pa sam za ovu sezonu gledanje sveo na Leverkuzen i Monako. I nisam pogresio. Monako igra leprsavo,daje golove,ali ih i prima,ma kao amaterski da igraju u smislu nema cuvanja rezultata,uvek zele jos jedan gol da postignu. Ali Leverkuzen...opasna masinerija i nema sanse da ce prepustiti titulu ikome ove sezone.
B

Bajernov navijač

pre 3 meseca

Bajern sa Tuhelom osvaja nove rekorde al one najgore... Sad je počeo i Verder da pobedjuje Bajern... Posle 15 godina..
V

Vuk 981

pre 3 meseca

Kakve su ovo gluposti kao igrali sa 6 napadača a nisu dali gol! Pa da je to tako svi bi počinjali sa 6 napadača svaku utakmicu i bilo bi im zagarantovano da daju nekoliko golova. Čemu onda služe igrači sredine terena, krila...
j

jasamja

pre 3 meseca

A u cvajti Greuther Fürth! Idemo!
L

Lopta je okrugla

pre 3 meseca

Utakmice u Nemackoj su kao dzuboks.Sto vise novcica ubacis na teren to utakmica traje duze.Zato i volim da gledam Bundes Ligu.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Kein da ode u Šerif ni tamo nebi osvojio trofej 🤣🤣🤣kakav tref od igrača!
A

Arsenallisti

pre 3 meseca

Problem je više Tuhel - Čelsi kombinacija. Luzerski fudbal i katastrofa od transfer politike

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Ne znam šta se ovaj novinar nalupao pa Bajern je u poslednjih 5 sezona jedino u sezonu Corone 2020 odigrao ozbiljno kad postavili Flika za trenera sezonu pre Flika i posle njegove smene evo do sad nisu odigrali ni polu sezonu ozbiljan fudbal.
k

kantastrofa

pre 3 meseca

tuhel ubedljivo najgori trener i ona njegova negativna pojava kao covek mislim da ga nijedan igrac u bajernu ne voli zato tako i igraju kakvu ekipu imaju realno sve bi trebalo da pregaze u nemackoj
T

Tuhel je

pre 3 meseca

evropski i svjetski šampion sa Čelzijem 2021. A vi šta ste?
b

bilo nekad

pre 3 meseca

I Roberto Di Mateo osvojio ligu šampiona pa ga sad nema nigde. Siti izgubio finale od Čelsija zbog Gvardiolinog eksperimenta. Tuhel loš trener i sve će više nazadovati.
Z

Zinjo

pre 3 meseca

Tuhel je najgori trener,Kejn je igrac za Barnli! Cabi Alonso postaje veliki trener,sa prosjecnom ekipom sve gazi!
G

Gost "

pre 3 meseca

Dortmund je prosle godine učinio veliku uslugu Leverkuzenu , jer da su osvojili titulu možda bi Tuhel bio bivši
T

Tomas Tupel

pre 3 meseca

Pokojni Ćiro je svojevremeno objasnio postavljanje Čaćića za selektora njihove reprezentacije.Sine,budali daj avion,on će ga voziti.Izgleda da je sličan slučaj u Zibener štrase.
S

Support Tuchel

pre 3 meseca

Raskokodakali se Nuggetsmanovi svedoci bolje da brinu šta će kada im Džuli dobije otkaz u Die Mannschaft gde onda pobeći u koje rupe.
G

Gost " '

pre 3 meseca

Ali da Tuhelovi rodjaci po babine linije prate Mozzartov portal...
A

Allianz

pre 3 meseca

Ds li je po tebi Tuhel stvarno dobar trener ili ga iz ironije podržavaš, baš me zanima??? Pa nije ti valjda realno da je on dobar trener, gde god je radio ništa spec nije uradio, njegov stil igre ne postoji i ni po čemu nije prepoznatljiv. To što je osvojio LŠ, to je više do Gvardioline taktike i izmišljotina nego do Tuhelovog znanja. Pa I Di Mateo i Luis Enrike su osvajali Lš i Grant igrao finale, pa su jako loši treneri. Treba Bayernu jedan Klop a i Alonso bi možda dobro legao, pa da vidis kako igra bravarska mašinerija
D

Dostojevski

pre 3 meseca

Ovaj Kane kao da je proklet. Ako Bayern ne uzme nista Ove godine to CE biti za njega ogroman Samar. Dzabe ti i 40golova Ako Ne osvojis nista.
L

Luba

pre 3 meseca

Bajern polako posustaje a bilo bi i vreme da ih neko skine sa trona.Leverkuzen ove godine igra fenomenalno i mislim da će osvojiti titulu. Za razliku od ostalih godina sada imaju veoma široku klupu a Alonso im je usadio pobjednički gen.
B

Bogoljub TT

pre 3 meseca

Ali "usadio gen" - sta sve necu procitati. Geni se nasledjuju derane.
R

Rio22

pre 3 meseca

Sve su ovo namjestaljke za kladionice. Odakle bi inače ovolike pare bile u sportu.
W

Wij

pre 3 meseca

Da jer inace slabijoj ekipi je zakonom zabranjeno da pobedi jacu. Aj ne lupetajte vise leba vam.
Q

Qq

pre 3 meseca

Samo me zanima od vas 250 koji se javite sa tim oko namestanja i kladionica svaki put kad se desi neki ovakav rezultat, da li je JEDAN samo jedan ikada uzeo bar 1000 dinara kada ste tako upuceni legende moje😀??
И

И

pre 3 meseca

Da je nameštaljka kvota bi bila 1.40 da navuku ljude i naprave ogroman profit, a ne 1.09 koju će jako malo ljudi odigrati. Tako to ne funkcioniše.
9

97

pre 3 meseca

Da odgovorim ovom ,,I na cirilici,, liku ne bi stavili 1,40 druze nego upravo ovo 1,10 da bi ceo svet roknuo 1-1&3+ i ostale kombinacije na golove a nit je dosao kec niti 3+ i opet uzeli milijarde i da odgovorim ovome sto pita dal je iko ikad uzeo makar 1000 dinara kad sve znate aj objasni kako brate neko da uzme pare kad ne znas koju ce utakmicu kako namestiti leba ti, da svako poznaje makar jednog fudbalera bilo kog tima kladionice davno ne bj postojale i vratili bi se svi na fabricka podesavanja ovako vidis i sam sire se na svakom cosku upravo zbog tolkih namestanja. Ovaj komentar mi nece objaviti
k

kOs

pre 3 meseca

@wij Naravo da nije, ali du danasnje vreme vise nego pre 20 godina npr slabije ekipe doijaju jace. U najmanju ruku sumnjivo.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Imaju sve ali Karakter ne. Nema sanse ove Sezone oni da osvoje. Ako je Nemacka Reprezetacija bila losa bio je i Bayern los. Njihova Sreca je bila sto je Dortmund nesposoban da osvoji Titulu kao prosle Sezone, ali Xabi nije gubitnik. Covek igrao za Liverpol,Bayern i Real + Reprezetativac Spanije. Bas mi je drago sto ovi seljaci nemogu da se sastave od kako im je Alaba i Lewandowski otiso.
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Ovo je najgori Bajern u poslednjih 10-15 godina. Totalno bezidejan i spor fudbal koji se zasniva na individualnom kvalitetu Sanea, Musijale i Kejna. Sredine bukvalno nema, jako se sporo igra, uzas... Ukoliko su normalni promenice trenera i uzeti desnog beka i veznog igraca do kraja zimskog prelaznog roka. U suprotnom nece proci ni Lacio... Bundesliga je svakako izgubljena, Lever igra sjajno i treba da uzme titulu. Sa nekim normalnim trenerom i Mukijeleom i Paljinjom bi Bajern bio itekako konkurentan. Ako se nista od roga ne desi, bice ovo susna sezona za Bajern.
Ž

Živeo baksuz

pre 3 meseca

Harry Kane hahahhhahahahahahahahha
S

Support Tuchel

pre 3 meseca

Podrška za g.Tuchel koji je došao u najmračnijem času Bajern Munich i osvojio titulu unatoč svim spoticanjima. Upravo s toga jedan veliki rispekto mora da se baci pamte se junaci!
G

Gost "

pre 3 meseca

Ali da Tuhel ima svoje botove 🤣🤣🤣🤣..
a

apotekaariiii

pre 3 meseca

Leverkusen uzima sigurno evo guraju bez par igraca zbog Afrike,kada se vrate dobice odma ekipa na samopouzdanju.Iduce kolo Leverkusen ce da igra 120% zbog ovog kiksa Bajerna.
B

BBC

pre 3 meseca

Kane je stvarno maler covek , mozda sl . sezone da ode u Psg da proba tamo da osvoji titulu. Kontam da bi se tad Le Havre povampirio i osvojio titulu.
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Ali le havre hahahahahaha car car car....
B

Burek

pre 3 meseca

Kao mlađi sam baš simpatisao Bajern, ali kada ovo sebi dozvoljavaju onda neka Leverkuzen uzme titulu
g

gost rajder

pre 3 meseca

ako ih nije sramota 😂