Toni Kros (©AFP)
Toni Kros (©AFP)

Toni Kros i Real se dogovorili: Još godinu dana zajedno

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 15:02

Nedostaje još samo potpis, tvrdi Fabricio Romano

Nije još za staro gvožđe. Pokazao je to po povratku u reprezentaciju, misle tako i u Real Madridu, pa će Toni Kros i naredne sezone nositi dres Kraljevskog kluba.

Kako javlja Fabricio Romano, a njegovu informaciju između ostalih potvrđuju Relevo i AS, novi-stari reprezentativac Nemačke dogovorio je produžetak saradnje sa Realom do leta 2025. godine.

Izabrane vesti

"Mnoge stvari su nerazjašnjene pred EURO. Nemam ni ugovor za sledeću sezonu. Moraću prvo to da razjasnim. Nema problema sa Realom. Videćemo, razgovaraćemo ponovo, a da li će razgovor teći isto - ne znam još. Još sam u procesu donošenja odluke. Odnos između mene i kluba je suviše dobar da bi bilo problema između nas i verujem da su obe strane poprilično opuštene povodom situacije. Dobro nam ide, sezona teče dobro i verujem da ćemo pronaći zadovoljavajuće rešenje za obe strane", izjavio je pre nešto više od nedelju dana na okupljanju reprezentacije u koju se ovog marta vratio posle skoro tri godine.

Ipak, Romano tvrdi da 34-godišnji vezista vrlo dobro zna gde će igrati naredne sezone, da je odluku već doneo i da ga samo potpis deli od obnove saradnje sa Realom.

Iako uveliko gazi kroz četvrtu deceniju života, Kros prolazi kroz verovatno najbolji period u karijeri. Rekonstrukcija veznog reda, koju su prethodnih godina sprovodili na Santijago Bernabeuu, nije uticala na njegovu minutažu, odigrao je već 38 utakmica u svim takmičenjima i pride upisao sedam asistencija i jedan gol.

Pa opet, iako je od velike važnosti za tim Karla Ančelotija, uprava Reala se ponela u skladu sa politikom kluba i zbog njegovih godina mu ponudila ugovor na još samo jednu sezonu, njegovu kako stvari stoje 11. u dresu Blankosa. U nepunih deset od dolaska iz Bajerna upisao je 455 nastupa uz učinak od 28 golova i 96 asistencija. Pride je sa Realom osvojio 21 trofej...

Ostraje da se šta će biti sa njegovim dugogodišnjim saigračem Lukom Modrićem. Njemu takođe ugovor ističe na kraju sezone, s tim da naznaka o produžetku i dalje nema. Čak je Ančeloti navodno ponudio hrvatskom vezisti da se po završetku aktuelne sezone pridruži njegovom stručnom štabu...


tagovi

Real MadridToni Kros

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara