Foto: www.om.fr
Foto: www.om.fr

Totalna ofanziva Marselja: Potpisao i Ismaila Sar, uskoro pada cifra od 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.07.23. | 00:13

Klub sa Velodroma je Senegalca platio 13.000.000 evra, godinu dana pre isteka saradnje sa Vofordom, a Sar je na stavio paraf na trogodišnji ugovor

Ako ništa drugo, sa Olimpikom iz Marselja nikada nije dosadno kada su u pitanju prelazni rokovi, a može se reći da je uprava kluba sa Velodroma vrlo insipirsana i ovog leta. Očigledno je i više nego odlučna da konačno napravi tim koji će moći da se upusti u ravnopravnu borbu za šampionski trofej sa Pari Sen Žermenom.

Olimpik je nastavio seriju dovođenja napadački potentnih igrača u aktuelnom „prozoru“, pošto je nakon bombardera Ruslana Malinovskog, ofanzivnog veziste Amina Harita i golgetera Pjer Emerika Obamejana, dres nekadašnjeg prvaka Evrope zadužio i dosadašnji krilni igrač Votforda, Ismaila Sar.

Izabrane vesti

Marselj je Senegalca platio 13.000.000 evra, godinu dana pre isteka saradnje sa engelskim klubom, a Sar je na Velodromu stavio paraf na trogodišnji ugovor. Igrač se tako vratio u Francusku posle četiri godine. Stasao je u Mecu, koji ga je na leto 2017. prodao Renu za 17.000.000 evra. Dve godina stigao je u Englesku za 30.000.000 evra.

Ismailu Sara krasi izuzetna brzina i dribling, ali je pre svega postao prepoznatljiv po atraktivnim i nesvakidašnjim pogocima. Veruje se da će predstavljati veliko pojačanje za sastav Marselina Garsije Torala.

Olimpik ove sezone pored prvenstva želi i da ostavi trag u Ligi šampiona, pa je u dosadašnjem toku prelaznog roka na obeštećenja potrošeno 49.000.000 evra i veruje se da tu nije kraj. Pored pomenutih igrača, angažovan je i dvojac Atletiko Madrida, Renan LodiŽofri Kondogbija.

Klub su zvanično napustili Luis Suarez, Arkadijuš Milik, Sead Kolašinac, Aleksis Sančez i Dimitri Paje, a sve ukupno od prodaje je inkasirano igrača inkasirano je 16.000.000 evra.



tagovi

Ismaila SarLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara