(©Reuters)
(©Reuters)

Totenhem čuva prvo mesto na Selhurst parku

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.12.20. | 10:13

Mali gradski derbi timova sa različitim ambicijama. I danas promo kvote u Mozzartu

fPretplatio se Totenhem na gradske derbije u poslednjih mesec dana. Lider Premijer lige treći meč zaredom odigraće sa timovima iz Londona, a nakon okršaja sa ljutim rivalima Čelsijem i Arsenalom, Pevce danas očekuje gostovanje Kristal Palasu (15.15).

Vedri tonovi preovladavaju nad novim Vajt Hart Lejnom, a Žoze Murinjo ima više nego dovoljno razloga za zadovoljstvo. U derbiju severnog Londona sa Arsenalom, obojili su Pevci taj deo prestonice u belo. Nema većeg zadovoljstva za navijače Totenhema od trijumfa protiv Tobdžija. Bori se Totenhem za titulu, a Arsenal gleda iza sebe i broji koliku zalihu ima da ne sklizne u zonu ispadanja. Dobar utisak pojačali su plasman u nokaut fazu Lige Evrope i to što su Pevci ostali neporaženi protiv Čelsija, bio je to klasičan Murinjov derbi na nulu.

Izabrane vesti


Šepure se Totenhem i Žoze Murinjo zajedno sa Liverpulom na čelu tabele. Malo ko je davao ozbiljne šanse Murinju i njegovim izabranicima da mogu napasti sam vrh Premijer lige ove sezone i uključiti se u bitku za titulu. A ipak je tako. Stupila je na snagu čuvena druga Murinjova sezona gde njegove ekipe igraju za klasu bolje od prethodne godine, a to je slučaj i sa Totenhemom koji je sklopljen po ukusu Portugalca. Heung Min Son i Hari Kejn su nezaustavljivi, pokretačka su snaga tima sa Vajt Hart Lejna i Totenhem nikome nije rado viđen gost na suprotnoj strani terena.

Kristal Palas ne može da se pohvali rezultatima kao Totenhem, ali Orlovi predvođeni starim liscem Rojom Hodžsonom dobro guraju kroz novu sezonu Premijer lige i po svemu suedeći će ponovo zauzeti neku od njihovih pozicija – na sredini tabele. Skinuo je Palas već jedan skalp. Srušili su Orlovi na Teatru snova Mančester Junajted i pokazali da će biti koska za favorite ako ih olako shvate.

Promo kvota u Mozzartu na pobedu Totenhema protiv Kristal Palasa, čak 2,10. Probajte da nađete negde veću.

Nije Selhurst park neosvojiva tvrđava, čak Kristal Palas u tekućoj sezoni bolje rezultate beleži na starni, ali Totenhem na prethodna dva gostovanja na ovom stadionu nije blistao. Eliminisan je iz FA kupa, a potom je izvukao samo bod u ligaškom okršaju. Na taj način prekinuo je Totenhem niz od četiri pobede na Selhurst parku, od čega su poslednje tri bile ostvarene minimalnim rezultatom – 1:0.

PREMIJER LIGA – 12. KOLO

Petak

Lids – Vest Hem 1:2 (1:1)

/Klih 6p – Souček 25, Ogbona 80/

Subota

 Vulverhempton – Aston Vila 0:1 (0:0)

/El Gazi 90+4 pen/ 

Njukasl - VBA 2:1 (1:0)

/Almiron 1, Gejl 82 - Furlong 50/

Mančester J. - Mančester S. 0:0

Everton - Čelsi 1:0 (1:0)

/Sigurdson 22pen/

Nedelja

13.00: (1,78) Sautempton (3,50) Šefild J. (4,90)

15.15: (4,30) Kristal Palas (3,50) Totenhem (2,10)

17.30: (8,00) Fulam (5,30) Liverpul (1,35)

20.15: (1,60) Arsenal (3,80) Barnli (6,00)

20.15: (2,05) Lester (3,40) Brajton (3,60)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Premijer ligaRoj HodžsonŽoze MurinjoKristal PalasTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara