Komentari na vest

Totenhem od sjaja do očaja - hoće centrala da pogreši jednom, ali ne sto puta

9

951357

pre preko 2 godine

Totenhemu bi najbolje bilo da je ostavio Murinja. Ali garant su se sporečkali oko one Superlige čim je dobio otkaz 3 dana pred finale kupa. Da ekipa nije pravila toliko individualnih grešaka, borili bi se za titulu, skoro 30 bodova su izgubili na individualne greške na krajevima utakmica. Verovatno je ne bi osvojili, ali bi se borili. A onda kad se igrači naviknu na sistem, tim se pojača, individualne greške ne mogu baš toliko dve sezone zaredom da se dešavaju, i sada bi bili dosta ozbiljnija ekipa. Ali nisu. Tako da će sad da se vrate u prosek iz kog su izašli na neko vreme.
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Opet ti s Mourinhom!? Gori si od njega sa izgovorima za njegove očajne rezultate. To što je bilo, bilo je do polovine 2010-te, od tada slobodan pad jer je pročitan, prevaziđen i nikome sem sebi i tebi više nije zanimljiv. Tri kluba zaredom unazadio i otjeran radi iste stvari, a evo i u Romi je već krenulo istim putem. Najlakše je pametovati kako je "doktor fudbala" dok uništava klubove koji nemaju veze s tobom.
9

951357

pre preko 2 godine

@Ginola 14 - a koje je to klubove uništio? Junajted? Doneo im 2 ili 3 trofeja, ne sećam se, završio drugi. Jedini trofeji koje je Junajted osvojio nakon Fergusona. Totenhem? Već sam rekao, da nije bilo individualnih grešaka igrača, bio bi drugi verovatno, a uveo ih u finale kupa. Koji je treći? Real? Uzeo titulu sa Realom u sred dominacije Barselone sa jednom od najboljih generacija u istoriji fudbala. Da ne pričam da je bukvalno jedini trener na svetu koji ima nenormalan pritisak gde god da radi. Sa Romom 8 pobeda, svi ćute. Prvi poraz - ajmo hajka na Murinja. Jedan od trenera koji je doneo najveću zaradu klubovima u istoriji. Daj neki argument za to "uništenje" klubova. Samo jedan.
J

Jag

pre preko 2 godine

Tijeri Anri u intervjuu vezanim za osvojenu titulu na stadionu Totenhema, nakon sto su fudbaleri tog kluba slavili izjednacenje 2:2 iako su znali da Arsenal i bodom osvaja titulu : Oni su slavili neresen rezultat. Skakali okolo, prevrtali se. Nikada u zivotu nisam slavio neresen rezultat. To govori mnogo o njihovim standardima. Toliko o Totenhemu.
d

da sve

pre preko 2 godine

bude tuznije ovaj covek nije kriv ama bas nizasta.Dobio je tim sa jednim krstenim igracem koji zeli da igra za klub,Mislim na sona.Kejn je klasa ali covek ne zeli da igra ovde i to je evidentno.Dele ali bivsi fudbaler.I sta ti da radis sa tim timom kad imas igraca oko kog moras da baziras igru a on bojkotuje tim?
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Kane, Dele, Winks, Ndombele, Doherty, Dier, Sanchez, Davis, Lloris moraju biti zamijenjeni kvalitetnim igračima koji su voljni i spremni da mnogo rade da bi došli do uspjeha (uz kvalitetnog trenera naravno). Ovo ovako je samo mrcvarenje iz utakmice u utakmicu. Ne da su izgubili 3 ligaške utakmice zaredom sa po 3 primljena gola, već su bili zgaženi svaki put. Kako stvari stoje, Nuno neće izdržati do Novembra. Onda se postavlja pitanje zašto ljetos nije plaćeno obeštećenje npr. Ajaxu za ten Haga? Levy da bi ljetos uštedio, izabere najjeftinije, pa ga na kraju sa penalima za raskid ugovora novi trener košta dvaput više. Uz to, koji je to trener slobodan u Novembru? Svake godine ista priča. Kad je već tako, dovedi nam brate debelog Necu, pa da uz pečenje i muziku idemo u taj Championship
M

Maresca

pre preko 2 godine

Nuno nije trener za totenhem to pisem jos od prvog kola..i posle 3 vezane pobede i prvog mesta isto sam pricao...ovaj totenhem ne moze da igra defanzivan fudbal sa ovakvim napadom...odsekao je ndombelea ubacio 3 defanzivna vezna..a trebao.je fudbal da gradi na njemu..juce mu.je ndombele vratio tim sto bukvalno.nije ni igrao samo stajao..bojkotovao ga je...imas ultra ofanzivna 2 beka..ne mpzes da se branis..igraj napadacki..pa sta bude..son kejn lukas...sramota je da se igra na 1 0 sa njima...nece dugo santo...mozda najbolja opacija ten hag..ili conte nekako da ih poveze skroz da proba da digne kejna
K

Koliko para toliko muzike

pre preko 2 godine

Greška napravljena prije 3 godine se i dan danas naplaćuje. Da je tada napravljena rekonstrukcija tima kako je Poch tražio, danas bi bila druga priča. Jbg kad Levy neće da se otvori i uloži pare kako treba. Jbš naj naj stadion kad nemaš ekipu da igra u njemu. COYS!
T

TiP

pre preko 2 godine

Nije on los trener, ali kad si bio peta opcija i kad imas igraca najboljeg koji je hteo da ode, ne moze tu nista dobro da se desi.
K

Kukuriku12

pre preko 2 godine

Najveći problem je plejmejker na mestu ofanzivnog veznog igrača.. Čim dovedu nekog takvog stvari će se popraviti do tada nemaju šta da traže u borbi za LŠ...