Komentari na vest

Totenhem počeo život bez Kejna: Medisonu komande, Pevci i dalje efikasni i sasvim prosečni

S

SS Lazio

pre 9 meseci

Meni je super ovaj novi trener Spursa. Gledao sam ih tokom leta i njihova igra ima smisla. Spursi igraju na posed lopte, stvaranju prilika i lep fudbal. Koliko ce to dati rezultate, videcemo. Juce su igrali sa ekipom koji je stavila dabl-deker ispred svog gola. Jednostavno, Brentford koliko god bila simpaticna, je kao Barnli u vreme Sona Dajsa. Nema uigranih akcija, sve se svodi na bunjarenju, odbrani sa 10 igraca, protiv napadu ali i lakom padanju. Slicno je bilo i juce, bezbroj puta se moglo videti da domacin se branio sa 8 igraca u svom 16-tercu. Golove su dali iz lako dobijenog penala i autogola. Sutevi: 11:18. Napadacke akcije: 64:165. Son najslabiji igrac utakmice. Bisuma igrac utakmice.
G

Ginola 14

pre 9 meseci

Ima tu još puno posla. Za ovakav presing nedostaju top forma, uigranost i klasična devetka. Ne treba se zavaravati da je ovo novi početak. Novi trener, dosta novih igrača, bez Kanea, trebaće im vremena. Ako ništa drugo, bar igraju pozitivan fudbal. Mali Van de Ven je bio odličan s obzirom da je ljekarski prošao tek u ponedeljak. U tandemu sa Romerom će biti odličan i s vremenom, sigurno sve bolji. Maddison je ono što je prethodnih godina nedostajalo, a sad nam fali centarfor. Nadam se da je ovaj mali Gift Orban iz Belgije dovoljno dobar da doprinese više od Richarlisona koji je danas podsjetio na Soldada iz "najboljih" dana.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 9 meseci

Pevci igraju direktno i bez okolišanja na gol više.Rišarlison više za krilo nego za centarfora.Pevcima fali centralni bek- Tapsoba ,sredina Galaher i i pravi špic razbijač tipa Mitrović.Medison,Bisuma,Vikario i Romero odlični ,Udogi vrlo dobar ,Rojal dobar dok su baš loši danas bili Rišarlison,Son,Skip,Van de Ven i Kuluševski.......
d

dobri ste

pre 9 meseci

Skip igra a hojbjerg na klupi 🤦
g

gakbo

pre 9 meseci

odbrana pevaca smejurija teska, son kapiten najgori na terenu
g

gostq

pre 9 meseci

Totenhem konacno krenuo sa posedom, fali im zadnji vezni koji ume sa loptom umesto Skipa, stoper prvoklasni, krilo umesto Kulusevskog i top spic(Dejvid, Vlahovic...)
x

xnxx

pre 9 meseci

donji deo tabele nazalost dugo godina sledecih, postekoglu izbacuje sona dok jure pobedu, promasaj svega
A

Ange Pepstekoglu

pre 9 meseci

Jedini promašaj je što ga ranije nije izveo, najgori igrač na terenu dana sigurno.
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Gledao sam utakmicu da vidim Medisona, stvarno lik nema s kim igrati, kao ni u Lesteru, Rišarlison je za krila, ne može igrati 9ku, Son van forme, možda bi najbolje bilo da je Perišić startao, a i čini mi se da je Pedro Poro bolji igrač od Rojala, jer je ovaj kiksara.
L

Lazeta

pre 9 meseci

Micky stoper sjajan danas.
n

nR

pre 9 meseci

Tuga.
C

Cipirpi LE2

pre 9 meseci

Drugo poluvreme u rangu Surdulica-Mladost Gak, dva suta u gol nisu bila, davljenje lopte, vracanje golmanu, bez ideje, 0 od fudbala
p

pjer

pre 9 meseci

Isto kao Celzi i Liverpul u drugom...a mi kukamo na nasu ligu,pa da imamo 30 posto tih para a da se nekrade i da imamo takve terene bili bi ispred vecine .