©Reuters
©Reuters

Totenhem probio 100.000.000 evra, stiže najbrži bek Čempionšipa

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.22. | 12:41

Peto pojačanje Pevaca pred promocijom, očekuje se i as Barselone

Dolazak Rišarlisona predstavljao je kapitalni angažman iz perspektive Totenhema ovog leta, a uz Brazilca tim Antonija Kontea pojačali su i Iv Bisuma, Ivan Perišić i Frejzera Forstera Ipak, tim iz Londona kvartetom novajlija nije stavio tačku na dolaske, s obzirom na to da je praktično već realizovan angažman Đeda Spensa koji će među pevce stići iz Midlsbroa.

Detalji dolaska najbržeg beka Čempionšipa su utanačeni saznaje britanski Telegraf i dodaje da će premijerligaš platiti slobodu oko 17.500.000 evra, uz bonuse koji bi mogli da donesu još oko 6.000.000 evropskih novčanica Midlzbrou. Potpis ugovora prema tvrdnjama istog izvora očekuje se pre vikenda. Ukoliko bi se predviđeni bonusi realizovali Midlzbro bi nadmašio klupski rekord po visini obeštećenja s obzirom da je do sada najveći priliv predstavljala prodaja Adame Traorea za 21.000.000 evra.

Izabrane vesti

Mladi reprezentativac Engleske pažnju je skrenuo igrama na pozajmici u Notingem Forestu, a ovog proleća dovođen je u vezu sa Bajernom iz Minhena, Borusijom Dortmund, Lajpcigom, Bajerom i Arsenalom, a prema pisanju ostrvskih medija član Čempionšipa odbio je ponude Totenhema od 12 i 13 miliona evra tokom dvonedeljnih pregovora. Ipak, Pevci su bili najodlučniji u nameri da angažuju desnog beka i tako ispune jednu od glavnih želja Kontea ovog leta, te će Italijan na raspolaganju za poziciju uz desnu aut liniju imati još jednog aduta uz Emersona i povređenog Meta Doertija.

Ozvaničenjem transfera pevci bi premašili cifru od 100.000.000 uloženih u pojačanja (Rišarlison plaćen 58.000.000, Bisuma 29.000.000, dok su Perišić i Forster stigli kao slobodni igrači), što ne bi predstavljao kraj kupovine za londonski klub na čijem radaru je i Klemon Lengle iz Barselone.

Delimično, gotovo ispražnjenu kasu mogao bi da dopuni transfer Stivena Bergvajna za kojeg je Ajaks spreman da plati oko 30.000.000 evra.


tagovi

Đed SpensTotenhem

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara