TRANSFERI (20. avgust): Evo ga Kostić! Lajpcig ponovo napao - 25.000.000 za Lukmana! Ueska najavila bombu, trampa Rabio - Rakitić, Karijus ide u Tursku...

Vreme čitanja: 10min | pon. 20.08.18. | 21:30

Ispratite sva dešavanja sa transfer pijace uživo na portalu MOZZART Sport...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Mario Baloteli će i treću uzastopnu sezonu igrati za Nicu - Opširnije - OVDE.
- Liverpul i Bešiktaš dogovorili dvogodišnju pozajmicu Lorisa Karijusa. Opširnije OVDE
- Buskets i Barsa, novi ugovor. Opširnije OVDE
- Hese se vraća u Španiju
- Markizio i Monako. Opširnije OVDE
- Trampa Rabio - Rakitić?
- RB Lajpcig ponudio 25.000.000 evra za Lukmana
- PSŽ i Bajern se dogovoroli o ceni za Bernata

Izabrane vesti

To bi bilo to za večeras. Budite i sutra sa nama i pratite najvažnije vesti sa fudbalske pijace.

23.22 - Kadena Ser javlja da je PSŽ postigao dogovor sa Bajernom oko kupovine Huana Bernata (14.000.000 + 3.000.00), ali da Parižani biraju između njega i Filipea Luiza iz Atletiko Madrida. Brazilac im ne navodno prioritet.

23.00 - Valjadolid je na pozajmicu iz Viljareala doveo mladog turskog napadača Enesa Unala.

22.45 - Važna vest stiže iz Nice! Mario Baloteli je odlučio da i ove sezone nosi dres francuskog kluba. Dve strane strane su sklopile konačan dogovor u toku večeri. Opširnije - OVDE.

22.11 - Jedna iznenađujuća vest stiže iz redova Hetafea. Meksički defanzivac Osvaldo Alanis raskinuo je ugovor nakon samo mesec dana u klubu. Razlog za to je odluka trenera Hosea Bordalasa, koji tvrdi da fudbaler ne ispunjava profil igrača koji je potreban njegovom timu.

21.44 - Stouk priprema ponudu od 7.250.000 evra za vezistu Brentforda Rajana Vudsa. Prema pisanju ostrvskih medija, on bi prvo stigao na pozajmicu, dok bi u januaru bila ozvaničena kupovina.

21.35 - Prelazak Klaudija Markizija u Monako je sve izvesnija stvar. Mediji na Apeninima pišu da je dogovor između doskorašnjeg veziste Juventusa i giganta iz Kneževine izvestan. On u Monte Karlo stiže kao slobodan igrač.

21.22ZVANIČNO: Nekadašnji napadač Crvene zvezde, koji na kraju nije ni debitovao na stadionu Rajko Mitić, Gbolahan Salami, potpisao je jednogodišnji ugovor sa turskim Denizlijem.

20.55 - Kako javlja Radio Katalunja, vezista Barselone Rafinja Alkantara vrlo je blizu prelaska u Betis. Odlični kreativac bi tako, kao prošle sezone u Interu, dobio glavnu ulogu u timu i  bez sumnje predstavljao veliko pojačanje za Andalužane.

20.21 - Kortrajk je pozajmio urugvajskog napadača Felipea Avenatija iz Bolonje na godinu dana.

19.53 - Crnogorski vezista Marko Bakić prešao je u belgijski Muskron na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa.

19.22 - Srpski vezista Nemanja Gudelj sve je bliže Sportingu iz Lisabona, koji bi za njegov transfer, odnosno pozajmicu, trebalo da izdvoje 3.000.000 evra. Portugalci pišu da bi ta suma bila isplaćena kineskom Guangdžou u tri rate. Opširnije OVDE

18.59 - Dortmund je zainteresovan za napadača Barselone Paka Alkasera. On je u Barselonu stigao 2016. godine, a kako piše francuski mediji, bivši napadač Valensije je sada prioritet za Lusijana Favra, novog trener Dortmunda. Opširnije OVDE

18.35 - Nant je zainteresovan za dovođenje defanzivca Votforda Junesa Kabula, prenose francuski mediji. Nekadašnji prvotimac Totenhema nije registrovan za Premijer ligu, pa intenzivno traži novu sredinu za sebe.

17.57 -  ZVANIČNO: Doskorašnji ofanzivni vezista Fenerbahčea, Brazilac Đulijano, zvanično je promovisan u saudijskom Al Nasru. Obeštećenje iznosi 11.000.000 evra, a brazilski fudbaler je potpisao trogodišnji ugovor sa novim klubom.

17.25 - Izgleda da su se Liverpul i Bešiktaš dogovorili oko dvogodišnje pozajmice Lorisa Karijusa. Čeka se još samo da potvrdu da i sam golman Redsa, koji je u potpuno drugom planu nakon dolaska Alisona iz Rome - opširnije - OVDE.

16.45 - ZVANIČNO: Filip Kostić je novi igrač Ajntrahta iz Frankfurta! Srpski reprezentativac stiže na dvogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa po njenom isteku. Opširnije OVDE.

16.37 - Dosadašnji štoper Udinezea, Toma Erto, prešao je u turski Ankaraguču. Francuz je odigrao 90 prvenstvenih utakmica za Zebre iz Udina, ali od prošle sezone na Friuliju ne računaju na njegove usluge. Bio je pozajmljen Kjevu, a sada je završio u Turskoj.

16.24 - Novo pojačanje Partizana je doskorašnji vezista Genčlerbirligija Aleksandar Šćekić, koji će sa crno-belima potpisati trogodišnji ugovor - Opširnije OVDE.

16.14 ZVANIČNO: Maksim Gonalon je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Sevilje. On je jutros prošao medicinske preglede, a u narednoj sezoni će biti pozajmljen igrač igrač Vučice.

16.15 - Uskoro na našem portalu vest o novom pojačanju fudbalskog kluba Partizan.

15.56 - Loris Karijus večeras kreće put Istanbula kako bi finalizirao pozajmicu u Bešiktaš...

15.44 - Everton i Midlzbro mogli bi u narednim satima da završe dva posla. Muhamed Bešić i Janik Bolasi blizu su Riversajda. Sa Bešićem je dogovor već postignut, dok Bolasi trenutno razgovara sa Tonijem Pjulisom...

15.19 - Skupo plaćeni napadač Aston Vile Ros Mekormak (stigao za 15.000.000 iz Fulama pre dve godine) blizu je pozajmice u Glazgov Rendžers. 

14.35 - Poslednja vest iz Španije kaže da su Bajern Minhen i Pari Sen Žermen postigli sporazum oko transfera Huana Bernata! Cifre su sledeće: 14.000.000 odmah i 3.000.000 evra kroz bonuse. Ali posao neće biti finaliziran još. Parižanima je Bernat druga, ili čak treća opcija, i daleko najjefitinija. Pre njega čekaju se Filipe Luis, pa i Rafael Gereiro ili Filip Maks. Bernatu igra još jedna opcija. Ukoliko Filipe Luis ode u PSŽ, onda bi on, verovatno za iste pare, krenuo put Madrida... 

14.24 - ZVANIČNO: Holandski talenat iz Ajaksa, 16-godišnji Deniljo, potpisao je za Đenovu. Transfer je zaključen 14. avgusta (dakle, pre isteka prelaznog roka u Italiji), a ugovor potpisan na tri godine. Ostaje nejasno zbog čega su Đenovljani do danas čekali s objavom ovog posla... 

13.53 - San piše da je vrlo moguć transfer Rubena Loftus Čika iz Čelsija u neki od klubova iz zemalja gde je prelazni rok i dalje otvoren. Navodno, igrač je ljut na Sarija što nije bio u kombinaciji za tim protiv Arsenala i želi da ide. 

13.48 - Srpski reprezentativac Filip Kostić trenutno je na lekarskim pregledima u Ajntrahtu iz Frankfurta. On će, ukoliko sve prođe kako treba, naredne dve godine provesti na pozajmici u klubu sa Vald stadiona, koji potom imao opciju i da otkupi njegov ugovor, ukoliko bude zadovoljan... 

13.32 - Ako je verovati Bildu gazde PSŽ-a spremne su da idu s ponudom do 40.000.000 evra za krilnog igrača Dortmunda, Rafaela Gereira... 

13.04 - Napadač Valensije Rodrigo najčešće se pominjao kao poslednje pojačanje Real Madrida ovog leta. U Valensiji ne žele da ospore želju Kraljevskog kluba, ali podsećaju kako trenutno stvari stoje:
"Rodrigo u ugovoru ima izlaznu klauzulu. Real će morati da plati 120.000.000 evra. Samo tako može da ga odvede", poručio Anil Murti, prvi čovek kluba sa Mestalje. 

12.56 - ZVANIČNO: Defanzivac Olimpijakos Bjern Engels stigao je u Rems na jednogodišnju pozajmicu. 

12.39 - Efekti Ronaldovog odlaska iz Reala već se osećaju. Opširnije OVDE

12.32 - Mnogo se pričalo o odlasku Roberta Levandovskog ovog leta. Na kraju ništa od toga. Bajern je još jednom pokazao svoju veličinu i snagu i zadržao najboljeg strelca. Uzalud je Poljak i menjao menadžera i kukao na sav glas kako hoće da ide. Uli Henes juče je dao jedan intervju u kom je objasnio kakva je trenutno situacija:
"Mogu vam reći da me je zvao Levin agent i tražio da se vidimo. Rekao sam mu da sam jako zauzet, da mi je raspored prebukiran i da može da dođe 2. septembra"

12.25 - I još jednom PSŽ i levi bek... Opcija je i Rafael Gereiro iz Dortmunda. Ono što je novo u celoj priči jeste to što su Milioneri navodno dali određene signale da su spremni da pregovaraju o ceni sa Francuzima. U operaciju je uključen nama dobro znan menadžer Fali Ramadani, on će biti zadežen za vezu između dva kluba, javljaju francuski mediji bliski Svecima. 

12.19 - Hrvatski napadač Duje Čop uspešno je prošao preglede u Valjadolidu. Jednogodišnja pozajmica s opcijom otkupa ugovora od Standarda idućeg juna...

12.13 - Pari Sen Žermen traga za levim bekom... Plan o angažovanju Denija Rouza iz Totenhema je propao, pa su se Parižani okrenuli Filipe u Luisu iz Atletika. Ali tu neće imati laganu prođu, što se kaže. Madriđani bi prvo morali da obezbede zamenu kako bi dali zeleno svetlo za transfer. Pominjalko se da su kontaktirali Huana Bernata, ali ništa više od toga. Zasto PSŽ mora da ima i opciju B. A Parizijen tvrdi da je ta alternativa Filip Maks iz Augzburga. Za tog momka svojevremeno se zanima i Pep Gvardiola. Tomas Tuhel jako dobro poznaje Maksa iz Bundeslige. Radi se o izuzetno kvalitetnom a ne previše skupom beku, s izraženim ofanzivnim karakteristikama. U prošloj sezoni, zabeležio je čak 13 asistencija, iako je tokom proleća bio u velikoj krizi. Momak ima tek 24 godine i sin je proslavljenog golgetera Šalkea Martina Maksa...  

12.00 - Džejson Denajer stigao je u Lion. Do kraja dana obaviće preglede i stavi paraf na ugovor, radi se o pozajmici iz Mančester Sitija...

11.53 - Priče da će preći u Inter ovog leta Luka Modrić je okaraktersiao "kao najveću glupost koju je čuo"

11.29 - RB Lajpcig ne odustaje od Ademole Lukmana! Prva ponuda od 13.000.000 evra glatko je odbijena. Poslednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj Ralf Rangnik je na Gudison poslao ponudu uvećanu za 7.000.000 - tada su u Evertonu poručili da Lukman ne može da ide bez 33.000.000, a novi napad nemačkog kluba izgleda ovako: 25.000.000 evra za odličnog krilnog napadača. Očekujemo uskoro odgovor Engleza. Podsećamo, Ademola Lukman oduševio je na pozajmici u Lajpcigu proletos. Iako je odigrao samo 11 utakmica uspeo je da se čak pet puta upiše u strelce i četiri puta asistira...    

11.21 - Serhio Buskets i novi ugovor: Čovek od POLA MILIJARDE evra. Opširnije OVDE

11.08 - Vezista Rome Maksim Gonalon stigao je na preglede u Sevilju. Podsećamo, radi se o pozajmici bez prava otkupa, a do nje je došlo pošto je Francuz ostao bez mesta usled dolaska Stivena Nzonzija na Olimpiko, upravo iz Sevilje...

11.03 - Valeri Božinov (32) karijeru će nastaviti u Botevu iz Vrace, javljaju Sportske novosti. Bivši igrač Partizana, Juventusa, Parme, Fjorentine, Mančester Sitija (i još mnogo klubova) stigao je u Rijeku početkom februara ove godine, ali odigrao je svega 26 minuta u dve utakmice. Bugarin se nije nametnuo Matijažu Keku, zato će danas raskinuti ugovor i preći u redove novopečenog bugarskog prvoligaša, koji zanimljivo, trenira njegov očuh Sašo Angelov.

10.59 - Nakon što je posle 25 godina napustio Juventus, Klaudio Markizio neće imati problem da pronađe novi angažman. To je jasno kao dan. U redu za iskusnog vezistu čekaju mnogi, a poslednji klub koji se pominje ovog jutra jeste Monako. Opširnije OVDE

10.54 - Iskusni Portugalac Migel Veloso jedan je od najtraženijih slobodnih agenata u ovom trenutku, nakon što mu je istekao ugovor sa Đenovom. Englezi pišu da su za njegove usluge zainteresovani Everton i Vulverhempton. 

10.49 - ZVANIČNO: Jedan od najboljih golmana Bundesliger Jirži Pavlenka produžio je ugovor sa Verderom do 2021. godine. 

10.47 - Bešiktaš garantuje mesto startera Lorisu Karijusu! Ukoliko bi se dva kluba dogovorila o pozajmici, Nemac bi bio naslednik Fabrija u crno-belom dresu ekipe iz Istanbula... 

10.33BOMBICA! E ovo bi bio baš zanimljiv transfer! Lokalni mediji koji prate novog španskog prvoligaša Uesku, javljaju da je u grad stigao Hese Rodrigez, te da čelnici kluba pokušavaju da završe njegov transfer iz Pari sen Žermena. Heseova karijera je krenula silaznom putanjom otkako je pre dve godine prešao iz Reala u PSŽ za 25.000.000 evra. Pokušao je da je oživi u Las Palmasu i Stouku, ali - slaba vajda. Hoće li mu Ueska biti treća sreća? Podsetimo, radi se o momku koji ima tek 25 godina...

10.29 - Novi ugovor za Serhija Busketsa je spreman. Uskoro opširnije...

10.26 - Argentinac Đovani Lo Selso neće biti u prvom planu kod Tomasa Tuhela i PSŽ želi da ga proda do kraja avgusta, piše Ekip. U prva dva meča Lige 1 Nemac mu je dao samo 10 minuta... U slučaju dobre ponude u narednih desetak dana, Lo Selsu klub neće praviti problem oko transfera. 

10.19 - Priča o Rabiou usko je povezana za Ivanom Rakitićem. PSŽ navodno ima određene pretenzije prema hrvatskom veziste, e sad, koliko je to zaista njihova želja, a koliko namera da se uzvrati istom merom Barseloni, videćemo. Katalonski Sport na svojim stranicama danas predlaže klubovima da problem reše na najjednostavniji mogući način - da zamene dvojicu fudbalera, uz eventualnu doplatu. Tržišna cena im je tu negde, ali Francuz je sedam godina mlađi...

10.15 - Dnevna doza Adrijena Rabioa... Šalu na stranu, dečko nam je zaista pomalo dosadio. Gazetina današnja priča kaže da i Milan i Juventus ubeđuju majku francuskog veziste da ne potpisuje novi ugovor sa Pari Sen Žermenom, jer će već kroz šest meseci moći da potpiše predugovor sa je njima. Radi se, dakle, o trci dva italijanska velikana koji bi Rabioa da dobiju bez obeštećenja. Podsećamo, njemu u narednog juna ističe ugovor. Barselona i dalje prati situaciju. Španci imaju vremena do 31. avgusta da ubede gazde PSŽ-a da dozvole transfer, jer navodno igrač već ima dogovorene lične uslove sa Kataloncima.  

10.11 - Novi ugovor za Patrika Kutronea je spreman i on će ga potpisati do kraja ove nedelje. Milan mu je obezbedio platu od 1.000.000 evra na godišnjem nivou, bez bonusa...

10.09 - Roberto Firmino u razgovoru za Miror demantovao je navodne priče da je bio u kontaktima sa Barselonom:
"Nikad ne tražim više od onoga što imam pred sobom. I zanima me samo sadašnjost, što znači - Liverpul", kazao je Brazilac i najavio borbu za titulu ove sezone "do poslednje kapi znoja"

10.03 - Pa da krenemo polako... Nije baš bombastično, ali jeste zanimljivo: Legendarni as Rendžersa Keni Miler nije više član Livingstona. On je bio igrač-menadžer u tom škotskom timu. Kako javljaju Škoti, Miler planira da nastavi da igra fudbal, a u klubu su mu nudili da u potpunosti preuzme ulogu trenera.  

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. Idemo dalje, Englezi i Italijani jesu u arhivi, ali pijace u Španiji, Nemačkoj, Francuskoj i ostalim zemljama, uključujući i Srbiju, traju još dobrih desetak dana. Možda ne treba očekivati bogzna kakve bombe, ali uzbuđenja će, uvereni smo, biti. Sva pitanja i sugestije šaljite nam u komentarima. Pre nego što nastavimo druženje OVDE se prisetite šta se to juče dešavalo, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018. 


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara