TRANSFERI (19. avgust): Grujić potpisao dva ugovora! Dogovoreno - Kostić i Filipe Luis, Benfika dovela beka iz Primere, Origi nova devetka Borusije?

Vreme čitanja: 7min | ned. 19.08.18. | 23:30

Ispratite dešavanja sa transfer pijace uživo na portalu MOZZART Sport...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Filip Kostić nastavlja karijeru u Ajntrahtu. Opširnije OVDE
- Borusija iz Dortmunda želi Divoka Origija. Opširnije OVDE
- Marko Grujić je produžio ugovor sa Liverpulom i otišao na pozajmicu u Hertu - opširnije OVDE
Lion Bejli je produžio ugovor sa Leverkuzenom do 2023
- Eden Azar objavio da ostaje u Čelsiju
Sergej Milinković Savić potpisuje novi ugovor - opširnije OVDE
Bajern se sprema da probije granicu od 100.000.000 evra
 Mauro Ikardi je potpisao novi ugiovor sa Interom - opširnije OVDE

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci, to bi bilo to za danas. Nije bilo uzbudljivo, očikivano, igrale su se utakmice u mnogim ligama, ali će od sutra sve biti aktivnije. Laku noć želi vam redakcija MOZZART Sporta.

23.30 - I poslednja vest za večeras: Maksim Gonalon je stigao u Sevilju na lekarske preglede i potpisivanje ugovora. Formula je pozajmica s pravom otkupa.

22.35 - Atletiko iz Madrida je već kontaktirao Huana Bernata (Bajern) kao zamenu za Filipea Luisa.

22.05 - Pari Sen Žermen je definitivno odustao od Denija Rouza. Logično i očekivano, sada je Filipe Luis (Atletiko) top prioritet.

20.57 - I Sporting iz Lisabona je ponudio ugovor slobodnom agentu Klaudiju Markiziju.

20.44 - Defanzivac Lestera Joan Benaluan mogao bi da pređe u Fenerbahče.

20.35 - Strazbur je izrazio želju da pozajmi na godinu dana Timotija Veu, ali trener PSŽ-a Tomas Tuhel želi da zadrži tinejdžera i koristi ga u rotoiaciji tokom sezone.

19.44 - Španski radio Kadena Ser objavio je ove večeri da su PSŽ i Atletiko napravili usmeni dogovor oko transfera Filipea Luisa na Park prinčeva - obeštećenje 12.000.000-15.000.000 evra i ugovor na 2+1 godinu. Ali, prvo da mu Jorgandžije dovedu zamenu...

19.30 - GOTOVOFilip Kostić nastavlja karijeru u Ajntrahtu. Opširnije OVDE

18.15 - Divok Origi i Borusija iz Dortmunda. Opširnije OVDE

17.50 - ZVANIČNO: Francuski desni bek Žonatan Koršija (27) je novi fudbaler Benfike. On stiže iz Sevilje na pozajmicu s pravom otkupa, a prošle sezone zabeležio je 22 nastupa u španskoj Primeri u koju je stigao iz Lila.

16.58: BLIZU JEUroš Đurđević bi karijeru mogao da nastavi u Segundi. Za njega se interesuje Sporting Hihon, a visina obeštećenja bi mogla da bude 2.000.000 evra. Nedavno se kao opcija za Đurđevića pominjao i turski Rize.

16.48 - Divok Origi je bio nadomak prelaska u Vulverhempton u finišu prelaznog roka, ali je posao propao. Belgijanac bi sada mogao u Borusiju iz Dortmunda koja već neko vreme traga za novom devetkom, ali je pitanje može li Lusijen Favr da ga vrati u fudbalski život.  

16.40 - Pročitali smo jutros da je Eden Azar rekao da neće napustiti Čelsi ove sezone, ali je istovremeno i poručio i da to ne znači da će potpisati novi ugovor pošto mu aktuelni s Plavcima važi do juna 2020. godine. Dakle, zanimljiv je period pred klubom i njim.

15.34 - ZVANIČNO: Marko Grujić je potpisao novi ugovor sa Liverpulom, potvrdio je engleski klub! Saradnja je produžena do juna 2023, a prvi korak posle toga je selidba srpskog reprezentativca na pozajmicu u nemačku Hertu do kraja sezone. Oširnije OVDE.

14.48 - Mlado krilo Đirone Pedro Poro (19) produžio je ugovor sa katalonskim klubom do 2023. godine. Najvažnija informacija glasi da je otkupna klauzula sa 5.000.000 evra podignuta na 20.000.000 evra.

14.20 - Žestoka konkurencija izbacija je Džejsona Denajera iz kombinacije za prvi tim Mančester Sitija, pa će posle sezone provedene u Turskoj Belgijanac opet na probu. Ovoga put u Lion. Pregovori su pri kraju, Lavovi dobiijaju sasvim dobro pojačanje na mestu štopera.

14.05 -Sjajni levi bek Žunior Firpo (22) produžio je ugovor sa Betisom do 2023. Na takvu odluku kluba iz Sevilje uticale su sjajne igre fudbalera iz Dominikanske Republike u debitantskoj sezoni za Betis, pa su čelnici kluba rešili da se osiguraju, postavivši otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra.

13.36 - Vraća se Duje Čop u Primeru. Iskusni hrvatski napadač će se posle Malage i Sportinga iz Hihona oprobati u Valjadolidu, pošto ga je povratnik u Primeru pozajmio od belgijskog Standarda na godinu dana. Kad taj period istekne imaće opciju da ga kupi.

13.29 - Sjajna vest za navijače Leverkuzena. Krilni vezista Leon Bajli produžio je ugovor do 2023. godine. Na taj način Aspirindžije nastavljaju politiku forisranja mladih igrača, jer su pre reprezentativca Jamajke saradnju produžili Julijan Brant i Kaj Haverc.

13.20 - Iskusni francuski napadač Đibril Sise (37) otvorio je novo poglavlje u karijeri. Posle izelta u Drugoj ligi Fransuske i Švajcarske, oprobaće se opet u Italiji. Ranije je igrao za Lacio, a jutros je zadužio opremu trećeligaša Vićence, s kojom je potisoa ugovor do kraja sezone.

13.04 - Krilni vezista Crvene zvezde, Nemanja Radonjić i definitivno ide u Maraselj. Jedina razlika u odnosu na početku informaciju je da će ugovor važiti na pet godina, umesto četiri kako se prvobitno pisalo. Podsetimo, vrednost posla je 12.000.000 evra. Opširnije OVDE.

12.51 - Galatasaraj je poslao čelnicima Sevilje zahtev za pozajmicu danskog štopera Simona Kjera.

12.31 - Prema navodima italijanskih medija – a u pitanju su Tutosport i Korijere delo sport - potpisao je Mauro Ikardi novi ugovor sa Interom! I to kakav. Važiće do juna 2023, plata će mu skočiti na 8.000.000 evra, a izlazna klauzula biće čak 160.000.000 evra. Opširnije OVDE.
 
12.15 – Kao što smo i najavili, Marko Grujić se seli na pozajmicu u Hertu, ali će pre nego što krene put Berlina potpisati novi ugovor sa Liverpulom. Do 2023. godine. Prvobitnu informaciju MOZZART Sporta potvrdio je jutros i Džejms Pirs, novinar lokalnog Liverpul Eha.

12.07 – Osim Montreala koji se pominjao kao prvi pik, te Pari Sen Žermena, koji je isplivao juče kao kandidat, za Klaudija Markizija se navodno interesuju i Betis i Sevilja. Zasad nema informacija koliko su novca spremni da ponude doskorašnjem vezisti Juventusa...

12.02 – Samo nekoliko dana pošto je ostao bez Alvara Negreda, Bešiktaš je na dobrom putu da se otarasi još jednog špica i tako rastereti budžet kluba zbog naleta finansijske krize. U pitanju je Vagner Lav, koji se nalazi na meti Goctepea. Brazilac je saopštio čelnicima Bešiktaša da želi da ode samo na pozajmicu, a u tom slučaju bi klubovi podelili troškove, pa bi plaćali po 1.100.000 evra platui vremešnom centarforu. Kao njegova eventualna zamena pominje se Turčin Burak Jilmaz. Opširnije OVDE.

11.50 – Levi bek Liverpula Endrju Robertson dobio je ponudu uprve kluba sa Enfilda da potpiše novio ugovor po kome će plata da mu skoči na 60.000 funti sedmično.

11.43 – Ako je verovati Englezima, Mančester Siti će na zimu krenuti u akciju dovođenja Rubena Nevesa iz Vulverhemptona i platiće ga 60.000.000 evra. Da ojača ionako moćan vezni red. 

11.38 – Lacio je spremio novi ugovor Sergeju Milinkoviću Saviću, po kome će reprezentativac Srbije postati naš najplaćeniji igrač u Seriji A. Opširnije OVDE.

11.32 – Fenerbahče je prodao brazilskog napadača Đulijana. Njegova nova destinacija je Al Nasr iz Saudijske Arabije, a transfer je vredan 10.000.000 evra.

11.23 – Eden Azar definitivno neće pojačati Real Madrid do kraja leta. Iako kraljevski klub ima novca i nameru da dovede Belgijanca, krilni napadač Čelsija objavio je da ostaje na Stamford bridžu.
„Prelazni rok se završio, Čelsi nije mogao da nađe zamenu za mene i to je to“.

11.16 – Ovo je zanimljivo, možda preambiciozno, možda i suludo, tek... Ostrvski mediji pišu da bi Rafael Benitez mogao da postane sledeći trener Tjanđin Kvanahana i da ga, navodno, Kinezi mame ponudom od 33.000.000 evra na ime godišnje plate. Na taj način Španac bi postao najplaćeniji trneer današnjice. Posao bi bio sklopljen narednog leta, kad mu istekne ugovor sa Njukalslom...

11.09 – I opet Bajern. Ovoga puta reč je o štoperu Džeromu Boatengu i njegovoj želji da se oproba u drugoj sredini. Verovatno kod Tomasa Tuhela.
Boateng je rekao našem direktoru Karl Hajnc Rumenigeu da želi da ode. Mislim da je u pitanju Pari Sen Žermen. Šanse su 50:50. Ako Francuzi plate odgovarajuću cenu, slobodan je. U suprotnom, biću srećan i ako ostane“, rekao je prvi čovek Bavaraca, koji za reprezentativca Nemačka potražuje oko 35.000.000 evra.

11.02 - Za početak informacija iz Nemačke. Predsednik Bajerna Uli Henes je priznao da klub sa Alijan arene trenutno štedi novac, kako bi u bliskoj budućnost, verovatno narednog leta, mogao sebi da priušti kupovinu skupog fudbalera.
Skupljamo pare da sledeće godine dovedemo neko zvučno ime“, priznao je Henes, koji je dugo odbijao da uđe u kolo sa evropskim velikanima, ne želeći da plati nekog igrača 100.000.000 evra, međutim, to će se promeniti.

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. Idemo dalje, Englezi i Italijani su u arhivi, ali pijace u Španiji, Nemačkoj, Francuskoj i ostalim zemljama, uključujući i Srbiju, traju do finiša avgusta i nema razloga da ne očekujemo uzdubljiv finiš. Pre nego što nastavimo druženje OVDE se prisetite šta se to juče dešavalo, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018. Pa da počnemo...


tagovi

Transferi uživoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara