Berlin calling: Marko Grujić pred vratima Herte!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.08.18. | 16:17

U pitanju jednogodišnja pozajmica, bez prava otkupa

Kardif nije bio opcija, Torino je odbijen, ali bi transfer priča oko novog kluba Marka Grujića uskoro mogla da bude završena. Herta bi vrlo lako na jednogodišnju pozajmicu mogla da dobije reprezentativca Srbije.

Prema pojedinim informacijama MOZZART Sporta, iz izvora bliskih klubu iz glavnog grada Nemačke, Herta je poslala ponudu na adresu Liverpula, a Redsi su prihvatili opciju da talentovani srpski vezista narednu sezonu provede u Bundesligi.

Izabrane vesti

Trener Jirgen Klop veruje da bi Grujić na Olimpijskom stadionu u Berlinu imao sve preduslove da se razvija i već narednog leta ozbiljno zakuca na vrata prvog tima vicešampiona Evrope. Takođe, kako se može čuti Liverpul nije želeo da u ugovor o pozajmici ubaci obaveznu klauzulu o otkupu. Možda je to najbolji dokaz da na Enfildu i dalje ozbiljno računaju na nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, koji se januara 2016.godine preselio na Enfild za sedam miliona evra.

Herta bi mogla da bude dobra opcija za Grujića. Iskustva srpskih igrača u Bundesligi pokazuju da bi Nemačka mogla da bude plodno tle za rođenog Beograđanina. Uostalom, u Nemačkoj su se brendirali i Grujićevi ispisnici, poput Mijata Gaćinovića i Luke Jovića.

Herta je prošlu sezonu završila na desetom mestu, a ove godine imaju skrivene ambicije da se domognu evropskih takmičenja.

Treneru Palu Dardaiju potrebna su pojačanja u vezi. Još jedan razlog zbog kojeg Grujić može da računa na ozbiljnu minutažu.

(Foto Star Sport)


tagovi

Marko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara