TRANSFERI UŽIVO (29. avgust): Još tri dana!

Vreme čitanja: 11min | sre. 29.08.18. | 21:07

Ispratite dešavanja iz finiša letnjeg prelaznog roka uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Sergej Milinković Savić postaje najplaćeniji igrač Lacija! Opširnije OVDE.
- PSŽ dogovorio transfer Huana Bernata iz Bajerna! Opširnije OVDE.
- Kvinsi Promes na pragu Sevilje. Opširnije OVDE.
- Marijano Dijaz zvanično u Realu. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bi bilo to za večeras. Zbog specifičnosti večeri nismo bili u mogućnosti detaljnije da ispratimo fudbalsku pijacu, pa vam se izvinjavamo zbog toga. Vidimo se sutra sa najnovijim vestima sa tržišta.

22.10 – PEC Cvole je iz Notingem Foresta doveo finskog napadača Tomasa Lama.

22.09Igor Akinfejev je produžio ugovor sa moskovskim CSKA do 2022. godine. U prvom timu je od 2003, u klubu od 1991.

21.25 – Zanimljiv izbor Stivena Džerarda: Albanac iz Osijeka Eros Grezda je na lekarskim pregledima uoči transfera u Glazgov Rendžers. Grezda će biti Džerardovo 13. letnje pojačanje.

21.22 - Opširnije o selidbi Maksvela Kornea u Volfzburg čitajte OVDE.

21.21 Bild piše da je Ajntraht spreman da odreši kesu i plati 8.500.000 evra kako bi iz Jang Bojsa doveo desnog beka Kevina Mbabua. Navodno su Švajcarci već prihvatili ponudu. Pitanje je da li Mbabu želi u Frankfurt. Jang Bojs će igrati Ligu šampiona.

21.17Kiker tvrdi: Pari Sen Žermen bi mogao da iz Bajerna dovede Renata Sančeza. Platili su ga Bavarci 35.000.000 evra, sa sve inflacijom nema šanse da bi izvukli te pare. Sumnjamo u ovo.

21.14 – Zabrinuo se Torino, argentinski novinar Maurisio Idalgo, navodno zaposlen u uglednom Oleu, zapalio je fitilj tvrdnjom da je dogovoren transfer Paula Dibale iz Juventusa u Real za 180.000.000 evra! Samom igraču plata od 16.000.000 po sezoni. Međutim, ubrzo je Ole demantovao da Idalgo uopšte radi kod njih. Patka, čak ne ni novinarska.

21.06 – Reprezentativni golman Japana Eiđi Kavašima potpisao je trogodišnji ugovor sa Strazburom. Stigao je iz Meca.

20.38 - O detaljima Marijanovog povratka na "Santjago Bernabeu" čitajte OVDE.

20.22 –  GOTOVO: Još jedna prodaja Liona. Prema informacijama Kikera Maksvel Korne za 17.000.000 evra ide u Volfzburg. Krilnom fudbaleru ugovor do 2023.

20.14 – Ponovo se aktivirala priča koju smo vam preneli još kada smo vam predstavljali Salcburg uoči dvomeča sa Crvenom zvezdom. Lajpcig želi Amadua Hajdaru, koga vidi kao zamenu za Nabija Keitu. Obratite pažnju na njega večeras, pa nam recite…

20.08ZVANIČNO: Marijano Dijaz u Realu! Na račun Liona, koji ga je doveo iz Madrida za 8.000.000 evra, leći će 22.000.000 evra, a još 3.000.000 moći će da zaradi na ime bonusa. Uskoro opširnije…

19.55Havijer Ribalta na mestu sportskog direktora Zenita i logično – Španci u fokusu. Konkretno Viljarealov štoper Viktor Ruiz. Viljareal ne bi prodavao, ali kako Ruizu ugovor ističe sledećeg leta uzeo bi u razmatranje bogatu ponudu.

19.51 – Brazilski napadač Živa prešao je u Badalonu kao slobodan igrač. Ko je to i zašto vam ga pominjemo? Zato što je prava na njegov ugovor polagala i Barselona, ali samo zato što joj ga je Santos “uvalio” u poslu oko Nejmara. Platila je Barsa tu “privilegiju” 2.200.000 evra. Sad u trećoj ligi Španije.

19.28 – Zanimljiva glasina kaže: Porto i Benfika zainteresovani su za Klaudija Markizija. Kolika je on legenda Juventusa podsetite se OVDE.

19.05 – Predsednik Liona Žan-Mišel Ola još jednom o pregovorima sa Seltikom oko Muse Dembelea. Padosmo na pod od smeha.
Znam dobro gazdu Seltika. To vam je jedan buldog, koji se prvo izlaje, pa onda pregovara. Nemojte da mu kažete da sam ovo rekao”.

18.40ZVANIČNO: Liga šampiona će doneti novac, AEK i Vladimir Matijašević moći će da troše. Nekoliko sati nakon što nam je sportski direktor AEK-a rekao da će pokušati da dovede još jedno ili dva pojačanja iz Olimpijakosa je stigao Janis Janiotas. Zanimljivo, u Pireju samo jedan meč u Kupu, ali u isto vreme pet utakmica za reprezentaciju. Odličan je 25-godišnji ofanzivac bio na pozajmicama u APOEL-u i Valjadolidu.

18.25 – Neko će reći da se novinari sada svete Žozeu Murinju, ali sumnjamo. Kako bilo, Tajms piše da će Antoni Marsijal ipak potpisati novi, petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i to baš zato što veruje da Murinjo neće potrajati na Old Trafordu. Ima logike.

18.22PROPALO: Fabio Koentrao u problemu. Jasno je da neće igrati u Realu, ali Kraljevski klub za poslednju godinu njegovog ugovora traži obeštećenje od 4.000.000 evra. Sporting nije hteo da ide preko 3.000.000. O Žogo piše da će zbog tog miliona posao propasti.

18.20 – Arsenalov 18-godišnjak Ris Nelson verovatno će na kalenje u Hofenhajm.

18.17 – I ovo je prelazni rok. Ajntrahtov Dani Blum je “zakazao” na lekarskim pregledima uoči transfera u Las Palmas. Problemi sa desnim kolenom. Ipak, transfer nije prošao, ali Las Palmas od frankfurtskog kluba traži pismenu garanciju da će ceo posao biti raskinut ako se Blum bude mučio sa tim kolenom.

18.12 – Legendarni američki napadač Klint Dempsi (141 utakmica i 57 golova u dresu SAD) objavio je da završava karijeru. Znamo ga pre svega iz Fulama, mada je jednu sezonu proveo i u Totenhemu pre no što se vratio u Sijetl u kome je i završio karijeru.

17.51 - Opširnije o selidbi Promesa u Sevilji čitajte OVDE. Ima ponešto i o drugoj Seviljinoj meti. Portu je imao blistavu sezonu u Đironi i mnogi ga žele.

17.30 – BLIZU JE: Real joj je ukrao Marijana Dijaza, Sevilja se okrenula Kvinsiju Promesu. Ruski Sport Ekspres tvrdi da je na adresu Spartaka stigla nezvanična ponuda: 21.000.000 evr aza 26-godišnjeg Holanđanina.

17.28 – Nekada mega-zvezda Čelsija Majkl Esjen,možda će se vratiti u Evropu. I to u Švedsku? Navodno se za njega otimaju Geteborg, Malme, Đurgarden i Hamarbi?! Dobro, ipak mu je 35 godina i tek je raskinuo ugovor sa indonežanskim Persibom.

17.19 – Ren se razleteo po tržištu. Želi Mbajea Nijanga (Torino) i Hatema Ben Arfu (slobodan igrač), ali razmišlja i o realnijim opcijama. Na meti je Portov napadač Ernani (27) čiji ugovor ističe sledećeg leta. Izgleda da je samo rezervna opcija.

17.14 – Australijski reprezentativac Aziz Behič ide iz PSV-a, slučajno je objavio jedan od njegovih saigrača. Ne zna se još gde. Igra krilo, ima 27 godina.

17.10 – Još jedna prodaja zagrebačkog Dinama. Za nešto više od 1.000.000 evra 18-godišnji levi bek David Čolina ide u Monako. Ugovor mu je isticao sledećeg leta, pitanje je da li su Modri bili odmah za rastanak. Ekip navodi da su ga motrili i Juventus i Mančester Siit.

17.07 – Lorijan je iz U23 tima Kristal Palasa doveo 19-godišnjeg krilnog fudbalera Džejsona Lokila.

16.56 – Engleski drugoligaš Kvins Park Rendžers pregovara oko jednogodišnje pozajmice Tuluzovog veziste Alekisa Blina, javlja lokalni Depeš du Midi.

16.45 – Real Sosijedad je, javljaju lokalni mediji, sa Evertonom dogovorio dolazak napadača Sandra Ramireza. Jednogodišnja opcija, izgleda da Baski neće moći da ga otkupe na kraju sezone.

16.40 – Bez važnog igrača ostaje i Lion, Marijano Dijaz je na pragu transfera u Real. Predsednik Žan-Mišel Ola potvrdio je da je Olimpik zainteresovan za Musu Dembelea, ali uz ogradu da sa Seltikom nije lako pregovarati. Ali zato je moguć dogovor sa Lilom oko Nikole Pepea. Pitanje je samo, kaže i Ola, da li sam igrač hoće u Lion?

16.30 – Jednna ne baš sasvim uverljiva informacija britanskog tabloida San: Pari Sen Žermen bi Stoukovog Maksima Čupo-Motinga?!  Samo za klupu, kao zamena za Gonsala Guedeša, koji je prešao u Valensiju. PSŽ bi za 29-godišnjeg fudbalera platio 17.000.000 evra.

15.59 - ZVANIČNOSejdu Dumbija je postao novi igrač Đirone. On je ovog leta postao slobodan igrač posle razlaza sa Romom, a sa novim klubom potpisao je trogodišnji ugovor.

15.54 - Eto preokreta. Mada je izgledalo da će otići, izgleda da Deni Rouz ipak ostaje u Totenhemu. To je i realno, s obzirom da je PSŽ rešio pitanje levog defanzivnog boka s Huanom Bernatom, a da Filipe Luis ostaje u Atletiku.

15.32 - Prvi čovek Sevilje Hoze Kastro, Marijano Dijaz mu je navodno rekao da želi da igra za Sevilju, ali otkako se Real Madrid uključio više mu ne odgovara na pozive i poruke. Stvari su prilično jasne.

15.20Rio Mavuba napustio je prašku Spartu pošto je dogovorio uslove raskida ugovora... A, kad se setimo da je bio najavljivan kao veliko pojačanje...

15.06 OFF TOPIC: Zanimljivost – Ćabi Alonso je zvanično postao novi trener pionirske ekipe Real Madrida. Imaće klinci od koga da uče, blago njima. 

14.55 BOMBA: Napadač Seltika Musa Dembele nije trenirao jutros sa ekipom, a iako su se pojavile priče da je zajedno sa agentom u Dortmundu na pregovorima, Yahoo Sport tvrdi da to nije slučaj. Vest dopunjuje škotski Skaj, koji kaže da su Dembeleovi agenti u Glazgovu i da su klubu doneli određene ponude. Interesuju se Marselj, Lion i Šalke.

14.45 - Više nema kud, Adrijen Rabio mora do ujutru da odluči da li ostaje u PSŽ ili ne! Opširnije OVDE.

14.39 POTVRĐENO: Novinar BBC Sajmon Stoun tvrdi da Fulam nije zainteresovan za Jaju Turea i dodao je klub sa Krejven Kotidža kraj Kristal Palasa i Vest Hema na listu klubova gde prekaljeni vezista neće nastaviti karijeru. Čekamo, čekamo...

14.35 - Biće to prava trka s vremenom! Strazbur i Sent Etjen su uspostasvili kontakt sa Marseljem oko Klintona Nžijea. Podsetimo, njegov transfer u Sporting početkom leta propao je posle smene Bruna de Karvalja u Lisabonu i dolaska nove predsedničke garniture u klub.

14.30 - ZVANIČNO: Pavel Pogrebnjak ima novi klub! Ural iz Jekaterinburga. On je bez kluba od početka leta, kada se razišao s Tosnom. Ovo je njegov treći klub u ruskoj Premijer ligi u poslednjih godinu dana. 

14.21 - Pari Sen Žermen i Huan Bernat: Evo svih detalja! Opširnije OVDE.

14.09 Klaudio Vigoreli, agent golmana Emilijana Vivijana tvrdi da će njegov klijent ostati u Sportingu uprkos pričama da se uporno radi na tome da se s Italijanom raskine ugovor. Vrlo konfuzna situacija...

13.59 - Stoukov napadač Žulijen Ngoj pojačao je Grashopers kao pozajmljen igrač do kraja sezone.

13.48 - BOMBA: Jaja Ture u Olimpijakosu! Tako tvrde britanski mediji, uprkos rečima Dmitrija Seljuka... Sačekaćemo još malo, da vidimo kako će se situacija razviti do kraja. 

13.45 - Trabzon se interesuje za Nalda. Ali, ne iz Šalkea, nego iz Espanjola. Isto je štoper, ali ove sezone nije u prvim planovima vodećih ljudi malog kluba iz Katalonije.

13.31 - Kao što smo već navikli naše čitaoce, spremili smo jednu analizu uticaja Marijana Dijaza na poslovanje Real Madrida u budućnosti i na samu igru tima ove sezone. Opširnije OVDE.

13.17 BOMBA: Izgleda da je gotovo! Huan Bernat stiže u PSŽ! Ugovor na tri godine, Bajernu ide 14.000.000 evra. Uskoro opširnije...

13.05 Radio Monte Karlo, inače dobro obavešten o dešavanjima na fudbalskoj pijaci, a posebno kada su u pitanju francuski fudbaleri i klubovi, tvrdi da je Mančester junajted odbio poziv Atletiko Madrida, koji se raspitivao za zdravlje Antonija Marsijala.

12.59 - Nažalost i to je fudbal... Napadač Real Sosijedada Imanol Agireče prisiljen je da završi karijeru u 31. godini zbog prečestih problema sa povredama... Teška i tužna vest za Sosijedad i njegove navijače...

12.43 - Kao što smo obećali, donosimo priču o Barseloninom štoperu za budućnost. Opširnije OVDE.

12.37 - Golman Benfike Bruno Varela i dalje čeka da se razreši njegovo pitanje u poslednjim danima prelaznog roka. I dalje ga hoće Fenerbahče, gde bi bio rezerva veteranu i kapitenu Volkanu Demirelu, dok pomenuto interesovanje iz Španije počelo da jenjava.

12.29 - Stanite, pa čekajte... Kakva će to žurka da bude! Marko Borijelo zove Antonija Kasana na Ibicu. Tu fudbala neće biti... Opširnije OVDE.

12.24 - Evo i kompletne priče oko spekulacija da Sergej Milinjković Savić ide u PSŽ i zašto nema ništa od toga. Opširnije OVDE.

12.20 - Inače, pregovori Pari Sen Žermena i Adrijena Rabioa oko novog ugovora ponovo su zapali u ćorsokak... PSŽ je svom vezisti dao ultimatum da se do sutra ujutru izjasni oko toga hoće li da prihvati novi ugovor ili ne, kako bi klub možda mogao da reaguje i proda ga do petka. Barselona i dalje čeka, a Juventus ga želi za narednu sezonu.

12.13 - Barselona će u narednim satima završiti transfer mladog štopera Ronalda Arauha (19) iz urugvajskog Boston Rivera. Zanimljivo, on neće moći da igra za prvi tim zbog ograničenja sa strancima, ali bi trebalo da bude zalog za budućnost. Uskoro opširnije...

12.09 BLIZU JE: Đaneli Imbula je na pragu dolaska u Rajo Valjekano na pozajmicu iz Stouka do kraja sezone.

12.00 - Iskusni štoper Joan Tavares raskinuo je ugovor s Apoelom iz Nikozije, samo dva meseca pošto je stigao u klub! Razlozi raskida nisu poznati, ali je poznato to da je odmah našao utehu u francuskoj Troi. Ugovor na dve godine.

11.54 - Tokom prethodne večeri pojavile su se glasine da sportski direktor PSŽ Antero Enrike sprema sastanak sa čelnicima Lacija i Matejom Kežmanom oko transfera Sergeja Milinković Savića u završnici prelaznog roka. Ali, nekadašnji reprezentativac tvrdi da od toga nema ništa. Uskoro opširnije...

11.47 - Vraćamo se opet u Sporting! Klub iz Lisabona bi pored Koentraoa mogao da dobije još jedno pojačanje – Luisa Murijela. Dogovor sa Seviljom već postoji. Biće to pozajmica na 2.000.000 evra. Sada se pregovara o detaljima koji procenat plate će plaćati Sporting.

11.39 - Vojvodina se pojačala u finišu prelaznog roka. Stiglo je Zvezdino dete Nemanja Ahčin. On je donedavno bio igrač slovenačkog Krška, ali je raskinuo ugovor i došao je kao slobodan igrač. Ugovor na tri godine. Opširnije OVDE.

11.20 - Zakomplikovala se priča oko dolaska Ramiresa u Benfiku. Brazilca su čelnici Benfike očekivali juče u Lisabonu, ali je onda Đengsu povukao ručnu i zaustavio posao u poslednji čas. Problem je nastao oko uslova raskida ugovora između Ramiresa i Đengsua. Sada kineski klub ne želi da prekine ugovor, jer Ramires traži mnogo novca, ali posao sa Benfikom nije propao. Još ima prostora za pregovore... Videćemo šta će biti do kraja.

11.16 - Malo sreće i za Fabija Koentraoa! Nekada najbolji portugalski levi bek i svojevremeno jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji karijeru će ipak pronaći novi klub do petka. Tačnije, vratiće se u Sporting, gde je prošle sezone bio na pozajmici. U Sportingu samo čekaju da Koentrao sa Realom reši situaciju i raskine ugovor, kako bi u Lisabon stigao bez obeštećenja...

11.13 - Nije direktno vezano za ovaj blog, ali veliki intervju nekadašnjeg prvog operativca Juventusa Lućana Mođija jednostavno morate da pročitate! Govorio je i o dolasku Kristijana Ronalda i Leonarda Bonućija u redove Stare dame, ali i o mnogim starim, dobro čuvanim tajnama. Izdvojite nekoliko minuta... Opširnije OVDE.

11.10 - Današnje javljanje počinjemo malom transfer bombom: Jaja Ture je prošao medicinske preglede u Londonu i uskoro bi trebalo da potpiše za trenutno neimenovani klub. Njegov agent Dmitri Seljuk je nagovestio da bi to mogao da bude neki tim baš iz Londona, ali realnije je da to bude MLS. Mada, ništa ne isključujemo... Čekamo... Opširnije OVDE.


Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. Idemo dalje sa fudbalskom pijacom koja ulazi u sam finiš. Računajući ovu sredu, ostala su još samo tri dana do kraja! Sva pitanja i sugestije šaljite nam u komentarima. Pre nego što nastavimo druženje OVDE se prisetite šta se to juče dešavalo, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara