TREĆA SMENA: Paragvajci dočekuju šampiona Južne Amerike, Internasional još uvek bez gola

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SERO PORTENJO – FLUMINENSE, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Izabrane vesti

Aktuelni šampion Južne Amerike Fluminense u 3. kolu Kopa Libertadoresa će gostovati u Paragvaju. Za sada Fluminense i Kolo Kolo imaju po četiri poena, Sero Portenjo je treći sa tri, dok Alijanca Lima ima dva. Muči se Fluzao na gostovanjima, u Limi je odigrao 1:1, a u prvenstvu Brazila je poražen od Baije (1:2). To je snaga Sera, koji je računajući i prvenstvo u seriji od četiri vezana trijumfa. Do sada su se Sero Portenjo i Fluminense sastajali četiri puta, po va 2009. i 2021. godine, a sva četiri meča su pripala Brazilcima.


KOBRESAL – TALJERES KORDOBA, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Čileanski Kobresal su svi unapred ocenili kao apsolutnog autsajdera B grupe, ali već na premijeri je sapleo jaku Barselonu iz Gvajakila (1:1). U Brazilu se protiv Sao Paula nije dobro pokazao (0:2), ali noćas će ponovo igrati na svom terenu. Argentinci su u Kordobi savladali Sao Paulo (2:1), a potom su u Gvajakilu jedva isčupali bod (2:2) golom Rodrigeza u 96. minutu. Mora Teljeres da bude oprezan, mada je posle eliminacije iz Liga kupa Argentine imao devet dana da se spremi za Čile i veliki je favorit.


OLVEJZ REDI – SESAR VALJEHO, 02.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Nije novost, bolivijski klubovi su izuzetno nezgodni na međunarodnoj sceni kada se igra kod njih. Naravno, zbog nadmorske visine na koju se stranci teško navikavaju. Neće biti lako ni peruanskom Sesar Valjehu, Olvejz Redi je u prvom meču kod kuće savladao Independijente iz Medeljina (2:0), dok je na gostovanju Defensi i Hustisiji u Argentini potvrdio kvalitet uzevši bod (1:1). Sesar Valjeho je još uvek na nuli, oba meča je izgubio, od Defense sa 1:0, a od Independijentea sa 4:2.


PALESTINO – MILJONARIOS, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Čileanski Palestino je zalutao u Kopa Libertadores i to se videlo u prva dva njegova meča u elitnom takmičenju. Nije pružio dostojan otpor Bolivaru i Flamengu, izgubio je od Bolivijaca sa 4:0, a od Brazilaca sa 2:0. Noćas će u Čileu prvu pobedu tražiti i kolumbijski Miljonarios, koji je iz prva dva meča sakupio samo bod. U prvenstvu Kolumbije je vezao pet uzastopnih pobeda, blizu je plasmana u Kvadrangular, tako da sada rasterećenije može da pristupi elitnom takmičenju.


DELFIN – INTERNASIONAL, 04.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Razočaravajuće je Independijente otvorio drugo po kvalitetu međunarodno klupsko takmičenje u Južnoj Americi. Nije bilo golova na mečevima sa Belgranom i Tomajapom, pa je sada u nezgodnoj situaciji kada je borba za direktan plasman u osminu finala u pitanju. Samo pobednici grupa će tamo, a Delfin mu se u Ekvadoru sigurno neće skloniti. Posle dva kola ima četiri poena, savladao je Tomajapo (2:0), a zatim je odigrao remizirao sa Belgranom (1:1).


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara