Komentari na vest

Tri su dečaka igrala fudbal ispred crkve, jedan u Milanovom, drugi u Interovom, treći u Juveovom dresu...

h

ha ha ha ha ha ha ha

pre 5 meseci

Bas su djeca rekla Aureliu "bre", mislim stvarno je smijesno Veseli se sbrski rodeeeeeeeeee
V

Vise volim Napoli od

pre 5 meseci

Olimpijakosa,al to ne smem na tribini da kazem,a tamo nas teraju da navijamo na Grckom...
Ž

Živeo

pre 5 meseci

U Trstu pet godina,ima mnogo ljudi sa juga Italije.Glavno zanimanje im je,ili su panduri,ili drže picerije.Koliko sam ja video,imaju mnogo bolju dušu ,nego severnjaci.Inače ih ovi očima ne mogu gledati,kažu da ih brukaju u svetu.
R

Robin Lud

pre 5 meseci

I oni su se veselo igrali, a onda je došao četvrti dečak u dresu Salernitane , nalupao im macole, terao ih da jedni drugima udaraju šamare, poskidao im dresove i baco ih u kontejner, pokupio im loptu i najurio ih kući tako gole i rekao im da prestanu da plaču i postanu muškarci koji navijaju za nelopovske normalne klubove.
C

Credenza

pre 5 meseci

Prosečan Italijan je slatkorečiv i slaže čim zine, a De Laurentiis je mnogo više od proseka... Nakon nekog vremena se navikneš i ne uzimaš ništa zdravo za gotovo. Tako je, u proseku, u Italiji, tako je i u Milanu gde živim, a Napoli je baš daleko od proseka! Da se odjednom nađeš tamo mislio bi da si u Libiji (nakon Gadafija) ili u prosečnom romskom naselju. Većina stanovnika ima želju da vas pokrade, smeće i sušenje veša na sve strane, uličnih prodavaca droge, pandura koji mirno šetaju pored njih, prostitucije, propalih ljudi, potpuno drugačije od normalnog. Sve u svemu vredi videti.
Н

Напуљ....

pre 5 meseci

легло олоша,нешто попут шиптарије на Косову...
A

Acaistoricar92

pre 5 meseci

Budimo realni, ne znas kakvi su. Zato i pricas povrsno. Pricao sam sa par njihovih navijaca preko neta i jako postuju Srbe. 🇷🇸 Zovu nas bracom.
J

Jan

pre 5 meseci

Ne jedi ..... kad nemas blage veze o cemu pricas
j

jsksjs

pre 5 meseci

E, ako si preko neta pricao to je onda ozbiljna stvar. Druze bio sam u Napulju. Kad se priblizavas mislis da ulazis u Bejrut. Suse ves gde stignu po zicama. Ciganija
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Bio sam turisticki u Napulju nekoliko puta,ukupno sigurno 2 meseca zajedno,upoznao mnogo dobrih ljudi,prijatelja,cak i devojku,znaci nigde se prijatnije nisam osecao a obisao sam jedno 90% Evrope. Narod srdacan ,ugostitelji ljubazni...Narod kao narod ne bih rekao da je bogat, ali je jako ponosan!!!Zato ne lupaj gluposti kad negde nisi bio i upoznao te ljude. Napoli zivi za fudbal,ne postoji mesto gde nema neki fudbalski detalj,to nisam ni u Engleskoj video,znaci celi grad zivi za fudbal ,ono sto se kaze od 7 godina pa do 77 godina,nebitno musko zensko!!!
G

Gost1234

pre 5 meseci

Vas dvojica što kažete da ste bili u Napulju očigledno niste prošli pored Italije. Ja sam bio tri puta, izmedju ostalog i sad kad su slavili titulu. Napulj je skoro pa savršen grad, i ja nisam sreo čoveka kome se ne dopada. Šiptari mafijaju skoro u svim primorskim gradovima Italije, ali ne u Napulju, tu ne postoje. Jedini razlog zašto zvanično nisu u bratskim odnosima navijači Napolija i Zvezde je to što Delije nisu htele da šire priču dalje od grka i rusa, da ne budu kao ovi preko puta koji imaju braću u svakom selu u Evropi. Inače su odnosi top. I srpska zastava visi na Maradoni na svakoj utakmici. A vas dvojica ste obe ruke dajem grobari kao uvek zavidni i pakosni...........
C

Cacaca

pre 5 meseci

Ne šolapi,Napulj si samo video na netu.
O

OOiO

pre 5 meseci

Zasto lazes kad su Grobari braca samo sa CSKA i Paokom?
Б

Блок

pre 5 meseci

И са ЦСКА Софија...идемо даље ...Виђев Лођ ко браћа сте... Идемо даље ,пре ПАОК-а били сте са Оргинал 21 односно АЕК...и тако даље. Њима да су Наполитанци понудили братство,на ЈНА би ставили светло плаве столице. Делије и Наполитанци су у баш добрим односима,да не пишем детаље,али братство није успостављено...боје ,вера.
O

OOiO

pre 5 meseci

Tacno je to za AEK, mnogo smo se ogresili o njih, a posle se ni oni nisu bas proslavili mada daleko vise krivim nas nego njih za prekid odnosa i te price. Sa CSKA iz Sofije nismo u bratskim nego prijateljskim odnosima, odlicno znam o cemu pisem. I kakav bre crni Vidjev iz Lodja. o cemu pises ti...
P

Postoji razlika

pre 5 meseci

BRATSTVA: CSKA MOSKVA, PAOK SOLUN, PRIJATELJSTVA; CSKA SOFIJA.
h

hahahahahaha

pre 5 meseci

mislim da je čovek mislio na hrvate, al evo hrvati se stvarno i pronasli.. pozdrav crveno plavi
Б

Блок

pre 5 meseci

Пишем о вашем пријатељству са Виђев Лођ...и одласку тамо...и бежању оданде :)) Са ЦСКА Софија сте били браћа ...сад не знам да ли сте и даље . Јао да,заборавио сам и Миланезе хахахаххахаха... И пре 15+ година од дружења од Спортинга, Њукастла итд ...сад се сетих,била је и парола за то ,пре сто година на дербију ...пријатељи или нешто више.
O

OOiO

pre 5 meseci

Nikad nismo bili u bratskim odnosima, to su sve prijateljstva. Sa Curva Sud Milano, u prijateljskim odnosima je bila samo Cegijeva grupa 40+ tako da to ne vazi za celu juznu tribinu.
Б

Блок

pre 5 meseci

А група 40+ није део јужне трибине? Миланези нису били на дербију ? Што сте их тукли на југу ццц
O

OOiO

pre 5 meseci

JBT. Koliko treba da budes nepromucuran pa da postavis takvo pitanje? Rekao sam da to nije stav CELE tribine, da li umes da shvatis ono sto je napisano? Upravo zato su ih i napali, a nisu oni Milanezi nego Milanisti, Milanezi su svi koji zive u Milanu, a ne navijaju svi u gradu samo za ACM.
Б

Блок

pre 5 meseci

Ааа дошли су из свих крајева Италије Хахаххаха Ма дај бре ... Браћа ...ви били код њих ,они код вас и ето.
L

Lektor

pre 5 meseci

Jeste, bas su deca u Napulju igrala u dresovima tih klubova i bas je bio po jedan decak u dresu jednog od ta tri najveca kluba, ej.
.

..

pre 5 meseci

baca spiku malo, sta se lozis...ladjare