Seru Girasi, Šabaz Nejpir i Pjer Emerik Obamejan (©Reuters, ©AFP)
Seru Girasi, Šabaz Nejpir i Pjer Emerik Obamejan (©Reuters, ©AFP)

Trijumfi Crvene zvezde, Štutgarta i Marselja najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | sre. 06.12.23. | 11:07

Nigde nećete da nađete veće

Aktuelna kladilačka ponuda je ove srede na zavidnom nivou. Nema Lige šampiona, ali mnoštvo Kupova i vanrednih kola, uz Evroligu, stavili su na muke bukmejkere Mozzarta, koji su uspeli da izdvoje nekoliko duela na koje vam nude promo kvote.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveći koeficijent na svetu. U pitanju su dvojka na Crvenu zvezdu protiv Valensije u okviru najjačeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu, kao i jedinica na Štutgart u sudaru sa Dortmundom u sklopu Kupa Nemačke, odnosno kec na Marselj protiv Liona u Ligi 1 (sve duele prvenstva Francuske možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Žestok ritam Evrolige nema milosti prema klubovima i igračima. Utisci se još nisu ni pošteno slegli posle pobede Crvene zvezde nad Efesom u Beogradu, a već se spremaju novi vrlo bitni okršaji koji bi mogli da preokrenu tok sezone. Zvezda oba meča ove nedelje igra kao gost i to u Španiji. Prvo sledi meč u Valensiji, a potom u Vitoriji protiv Baskonije. Valensija trenutno ima pobedu više u odnosu na klub sa Malog Kalemegdana. Naime, Zvezda je i dalje pod velikim imperativom trijumfa, s obzirom na to da je plasirana tek na 15. mesto na tabeli. Ipak, ako uzmemo u obzir kako je ekipa trenera Janisa Sferopulosa izgledala u prošlom kolu protiv Efesa u Beogradu, onda Beograđani sa velikim optimizmom očekuju meč u Španiji. Valensija nije ekipa sa velikim zvezdama, a ni neosvojivim domaćim terenom. Zato bi baš ovaj meč mogao da bude inicijalna kapisla da crveno-beli najzad krenu da nižu pobede u elitnom takmičenju, a dosta toga će ko zna koji put zavisiti od Miloša Teodosića, ali i Šabaza Nejpira od koga se očekuje da pokaže zbog čega je doveden u Zvezdu.

ŠTUTGART - DORTMUND (SREDA, 20.45), KEC 2,20

Štutgart je četvrti put u poslednjih pet sezona stigao do osmine finala nacionalnog Kupa. Najbolji uspeh za to vreme bilo je učešće u polufinalu prošle godine, u kojem je klub izgubio od Ajntrahta sa 2:3. Naravno, domaćini predstojećeg meča su željni da ponove, pa čak i poprave prošlogodišnji učinak. Pre ove utakmice sve je išlo dobro po Švabe. Izabranici Sebastijana Henesa pobedili su u oba meča bez primljenog gola, prvo protiv Balingena sa 4:0, a zatim i protiv Union Berlina sa 1:0. Ekipa je trenutno u nizu od tri trijumfa na različitim frontovima. Kada je reč o Dortmundu, ovo je njegov 13. uzastopni nastup u osmini finala Kupa Nemačke, tokom čega je Borusija tri puta osvojila pehar. U aktuelnoj kampanji izabranici Edina Terzića savladali su Šot Majnc rezultatom 6:1, a takođe minimalno eliminisali Hofenhajm sa 1:0. Predstojeći protivnik je mnogo opasniji.

MARSELJ - LION (SREDA, 21.00), KEC 1,90

Marselj još ne može da se učvrsti u gornjoj polovini tabele šampionata Francuske. OM je navikao navijače da se nalazi u zoni evropskih pozicija, ali sada se sa različitim uspehom penje u prvih 10. Trenutno su plavo-beli na devetoj poziciji sa 17 bodova. Nedavno su Gatuzovi igrači bili slabije rangirani, kada su se nalazili u seriji bez pobeda. Ali u 14. kolu, Marselj je uspeo da savlada Ren rezultatom 2:0. Naravno, i Liga Evrope komplikuje situaciju Olimpiku. Predstavnik Lige 1 se u njoj ponaša veoma dobro, pošto je lider grupe ispred Brajtona, AEK-a i Ajaksa. Lion takođe ima problema ove sezone. Iako je situacija u timu mnogo gora od one u Marselju, jer sa sedam bodova ekipa je na poslednjem mestu Lige 1. Rival sa spasonosne 15. pozicije već sada imaju šest bodova više. Lion je tokom cele sezone uspeo da ostvari samo jednu pobedu. Bilo je to protiv Rena sa 1:0, koji je ispod sredine tabele. U ostalim obračunima Lion je konstantno uspevao da razočara. Uprava kluba je već otpustila dva trenera za tri i po meseca.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara