Cvetinović protiv Štulića iz niškog Radničkog (© Star sport)
Cvetinović protiv Štulića iz niškog Radničkog (© Star sport)

TSC pojačava odbranu, Dušan Cvetinović drugo zimsko pojačanje

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.12.22. | 09:32

Iskusni štoper angažovan iz Kragujevca, uz plaćeno obeštećenje

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Ne gube vreme u TSC-u, ekipa zauzima treće mesto i želi tu i da ostane na kraju sezone. Već je doveden Milan Radin da pojača vezni red, a sada je u Bačku Topolu došao i 30-godišnji Dušan Cvetinović iz kragujevačkog Radničkog. On će obući dres tima iz Bačke Topole uz plaćeno obeštećenje klubu prethodnom klubu. Iako je doveden letos u redove tima iz Šumadije, odlučio je da već na polusezoni promeni klub.

Izabrane vesti

Rođeni Šapčanin je karijeru započeo u OFK Beogradu, a posle Dinama iz Vranja se otisnuo u inostranstvo gde je boravio 13 godina i promenio mnoštvo klubova. Posle Švajcarske u čijem šampionatu je nastupao za Volen, Grashopers i Vaduz, oprobao se i u Haugesundu u Norveškoj, kao i francuskom Lensu. Jedine trofeje u karijeri je osvojio u Japanu, titula prvaka sa ekipom Jokohame Marinosa i Drugu ligu Japana sa Tokušima Vortisom. Povratak u Srbiju je usledio prošlog leta kada je Cvetinović potpisao na godinu dana ugovor sa Radničkim iz Kragujevca gde je odigrao ove jeseni 15 mečeva.

Cvetinović igra na poziciji štopera i pojačaće konkurenciju u redovima Topolčana. Njegov dolazak doneće čvrstinu ali i iskustvo trećeplasiranom timu Mozzart Bet Superlige. Jedna od najbolji odbrana u ligi je tako dobila novog centralnog beka pored Antonića, Stojića, Čalušića i mladog Krstića.

Okupljanje ekipe je zakazano za utorak, pa će se Cvetinović odmah priključiti trenažnom procesu.




tagovi

Dušan CvetinovićTSC Bačka TopolaZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara