Komentari na vest

TSC uvek pronađe rešenje: Kada je teren loš, tu je Lazetićev target men

D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Moja analiza: Zvezda- ima najslabiji tim u poslednjih 6 godina od prvog ulaska u LE 2017 godine do danas. Videcemo da li je cilj Zvezde samo da se uzme novac od ulaska u LS, novac od prodaje ulaznica i naplate tv prava, a da se rekonstrukcija tima pravi u zimskom prelaznom roku, ili ce Zvezda tokom leta da pravi veliku rekonstrukciju da napadne 2 mesto u LS, samo kada se pravi rekonstrukcija tima u letnjem prelaznom roku onda treba vremena novim igracima da se upoznaju, naviknu na pas igru itd. Zato se sve velike rekonstrukcije prave na zimu. Partizan- najgora selekcija igraca od 1945 godine. Od raspada SFRJ nije imao 6 poraza i 6 neresenih utakmica do 28 kola. U ovom trenutku zbog dobrog klupskog koeficijenta, najbolje bi bilo za srpski fudbal i Partizan da igra LK, jel moze da poveca klupski i nacionalni koeficijent pobedom nad laksim ekipama, bio bi u prvom sesiru, novcano ne bi mnogo izgubio u odnosu na LE, zato sto bi tamo bio u trecem sesiru i sve utakmice bi izgubio sa ovakvom igrom. Vojvodina-standardna na petom mestu, ni napred ni nazad, sa istim ucinkom kao domacin i gost, i sa istim ucinkom kada bi izasli u Evropu. TSC I Cukaricki-jedina dva kluba u ligi koja su napredovala u odnosu na predhodne sezone finansijski i igraci, i zasluzuju 2, 3 mesto na tabeli. Generalno misljenje - da ce najgore proci nas klub koji bude igrao u LE sto se tice negativne gol razlike, poraza i medjusobnog susreta. Bolje ce Zvezda proci u LS, nego bilo koji nas klub u LE. Pogotovo ako se zna da bi TSC I Cukaricki bili u zadnjem sesiru LE.
D

DGS

pre oko 1 godinu

Zanimljivo 3 gola za TSC i Cukaricki sva 3 iz penala i osvojise po 3 boda izgleda da je novi predsednik FSS doneo bitne promene!
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Šta je trebalo da nesude čiste penale?
R

Radovan IV

pre oko 1 godinu

Sada će zvezdaši da kažu da su penali bili čisti. Kad nisu protiv njih a na štetu Partizana onda su uvek “čisti”… Ludilo mozga ba sceni.
G

Gost021

pre oko 1 godinu

Krstajić je pogodio sa Đakovcem i Vukićem. Klub će zaraditi ozbiljne pare na njima. Plus Ratkov, kojeg je afirmisao kao anonimusa. Svaka čast i Krletu i ovom sjajnom klubu 👏