Milan Radin protiv Frajburga (@MN Press)
Milan Radin protiv Frajburga (@MN Press)

TSC veruje u iskustvo: Radin ostaje još dve godine

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 16:14

Iskusni defanzivni vezista produžio ugovor sa timom iz Bačke Topole do 2026. godine.

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole/

Polaže nade TSC u mlade snage, pruža im šansu ali istovremeno se oslanja i na iskustvo. Tome u prilog ide najnoviji produžetak ugovora, koji je sa timom iz Bačke Topole potpisao bivši fudbaler Partizana, Milan Radin. Vezista rođen 1991. godine obavezao se na vernost klubu do juna 2026. godine. Prethodni ugovor mu je isticao na kraju tekuće godine.

Izabrane vesti

Defanzivni vezista je u redove Topolčana došao početkom 2023, i brzo se ustalio u prvom timu.

Milan Radin je prošao gotovo sve rangove domaćeg fudbala, te posebno pamti duplu krunu sa Partizanom osvojenu 2017. godine, kao i kup osvojen sezonu posle toga. Imao je prilike da igra i u Kazahstanu i Poljskoj, ali i u Gruziji gde je bio u istom timu sa Hvičom Kvarachelijom kada je nosio dres Dinama iz Batumija. Posle epizoda u inostranstvu vratio se u domaći fudbal prošle godine i pomogao ekipi Žarka Lazetića da osvoji istorijsko drugo mesto u Mozzart Bet Superligi.

Sa TSC-om je Radin igrao i u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone, upisavši minute na svim mečevima. Iako je kratak period u klubu, Milan Radin je već upisao 42 nastupa za tim iz Bačke Topole, a do kraja sezone će - ukoliko ga zaobiđu povrede - stići i do jubilarnih 50 zvaničnih utakmica za aktuelnog vicešampiona Srbije.

Bez obzira što je po poziciji vezista sa defanzivnom orijentacijom, Radin je ove sezone stigao da upiše dva pogotka i dve asistencije. Ovim potpisom će Žarko Lazetić pokušati da sačuva tim koji će, kako stvari stoje, i naredne sezone imati prilike da se nadmeće u nekom od takmičenja UEFA.



tagovi

TSC Bačka TopolaMilan Radin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara