Tuhel bi da pazari u bivšem klubu - Vajgl je u igri sa cenom od 50.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.05.18. | 23:04

Ako stigne ovakva ponuda, Borusiji će biti jako teško da odbije...

Tomas Tuhel je zaseo na tron u Pari Sen Žermenu i odmah je udario jako. Nema previše čekanja, svestan je da ga čeka mnogo posla oko sastavljanja tima za narednu sezonu, a nemački Bild piše da je Tuhel nanišanio pojačanje i to ni manje ni više nego iz njegovog bivšeg kluba Borusije Dortmund. Radi se o Julijanu Vaglu koji bi trebalo da postane Tuhelov prvi transfer na Parku Prinčeva.

Cena Vajgla je 50.000.000 evra i verovatno će je PSŽ i platiti za dovođenje ovog talentovanog fudbalera koji je blistao pod palicom Tuhela u Dortmundu i pružao neke od najbolji partija u dresu Milionera.

Izabrane vesti

Dakle, čim je Nemac stigao u PSŽ, rešio je da dovede za sobom njegovog omiljenog mladog igrača iz vremena dok je radio u Dortmundu.

Ako se PSŽ pojavi sa 50.000.000 pred vratima, a ima nagoveštaja za tako nešto, ne bi čudilo da Milioneri neće moći da se odupru takvoj novčanoj ponudi. Jednostavno, tako nešto se ne odbija.

Vajgl je igrao najbolji fudbal kod Tuhela, a potom kada su u klub došli Peter Boš i Peter Šteger, Vajgl nije bio na visinama na kojima je bio kod Tuhela. Tako da će sigurno i želja kod igrača biti da opet sarađuje sa bivšim trenerom.

Sada je samo pitanje kakve će biti namere Lusijana Favra sa ovim defanzivcem koji bi trebalo da formira bedem ispred odbrane PSŽ-a zajedno sa Markom Veratijem i to bi svakako bio duo za sadašnjost, ali i budućnost.

Vajgl jeste igrao na dosta utakmica ove sezone, ali nije bio nezamenjiv. Ukoliko za ovaj novac pređe u Grad svetlosti, onda bi mu se i minutaža povećala, a Tuhel bi mu dao mnogo više prostora da pokaže šta zna nego što je to slučaj na Vestfalenu.

Ukoliko dođe do transfera vrednog 50.000.000 evra, Vajgl bi postao treći najskuplje prodat fudbaler Borusije Dortmund. Pre nega je Pjer Emerik Obamejan otišao u Arsenal za 64.000.000 evra, a Usman Dembele u Barselonu za 115.000.000 evra.

Vajgl ima ugovor sa Borusijom do 2021. godine, a prošle zime se dovodio i u vezu sa Mančester Junajtedom. Ovog leta bi vrlo lako mogao da pakuje kofere. Kada Bild javi da ima dima, onda to vrlo često i bude tako.

Foto: Action images


tagovi

Julijan VajglLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara