Tomas Tuhel
Tomas Tuhel

Tuhel potpisao za Arsenal! Biće svađe

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.03.18. | 12:25

Sven Mislintat je od ranije tu…

Mesecima već po nemačkim medijima glavni kandidat za šefa stručnog štaba Bajerna. Ali od leta - šef  stručnog štaba Arsenala! Tako bar tvrdi ugledni Kiker, koji navodi da je Tomas Tuhel odbio Bavarce i već potpisao predugovor sa Tobdžijama.

Navodno, Tuhel je Bajernovim čelnicima u petak predočio svoju odluku, pa su mediji počeli da pišu o tome da je Čelsi pronašao zamenu za Antonija Kontea. Kiker tvrdi drugačije, a Kiker ne lupa gluposti. Ranije se pominjala i mogućnost da zameni Unaja Emerija u Pari Sen Žermenu, ali izbor je pao na Arsenal, iako je bilo i razgovora sa Svecima.

Izabrane vesti

Zanimljivo, na Emirejtsu će Tuhel obnoviti saradnju sa glavnim skautom Svenom Mislintatom, koji je u Dortmundu stekao skoro pa mitski status, ali je baš zbog svađe sa trenerom napustio Borusiju. Posvađali su se isprva oko ideje da dovedu Olivera Toresa, tada  igrača madridskog Atletika, pa je Tuhel na kraju Mislintata potpuno izbacio iz lanca odlučivanja na Vestfalenu. Zabranio mu je čak i da da ulazi u trening centar Borusije, da razgovora sa igračima, članovima stručnog štaba... Mislintat je shvatio da je vreme da se rastanu i otišao je u London.

I sad se verovatno češe po glavi. Tuhel je izgleda opet došao po njega. Naravno, Tobdžijama nije promakla ta "zanimljivost" iz istorije saradnje dvojice Nemaca. Obojica su sada obećali da će u interesu kluba zakopati ratne sekire. Mada… Tuhela niko nikad nije “optužio” da je čovek koji je lak za saradnju. Sa direktorima Borusije opasno se zakačio posle bombaškog napada na autobus ekipe. Javno je pričao da bi i dalje bio trener Milionera da ga Joahim Vacke i drugovi nisu naterali da isto veče igra utakmicu sa Monakom. 

Ali da zna fudbal - zna. A to je valjda i najbnitnije?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomas Tuhel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara