BUM IZ NEMAČKE: Tomas Tuhel odbio Bajern!

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.03.18. | 22:37

Ovo može da znači i da Čelsi ima novog trenera...

Najbolje vesti ostaju uvek za kraj dana. Ove subote jednu takvu u etar je plasirao Bild, sledećom tvrdnjom:
„Tomas Tuhel je odbio Bajern“.

U najmanju ruku iznenađujući ishod višemesečne sage o tome ko će naslediti Jupa Hajnkesa na klupi bavarskog giganta. S obzirom da je donosilac i ove informacije Bildov ekskluzivac Kristijan Falk - u poslednje dve godine imao najbitnija saznanja o životu i radu nemačkog prvaka - u njenu verodostnojnost ne bi trebalo sumnjati.

Izabrane vesti

Falk nije odmah naveo sve razloge zbog koji je nekadašnji strateg Borusije iz Dortmunda „odjavio“ Bajern (pretpostavlja se da će više informacija plasirati u nedeljnom izdanju svog lista), ali jeste nešto drugo. Tvrdi da će Tuhel na leto preuzeti jedan vrhunski klub u inostranstvu. Prvi pik je Čelsi, koji užurbano traži naslednika Antoniju Konteu. Ruku na srce, klupa će biti upraženjena i u Pari Sen Žermenu, međutim, Plavci su prvi pikirali Tomasa i sasvim je moguće da će ga i dobiti.

Što se Bajerna tiče, nastavlja potragu za čovekom koji će zameniti legendarnog HajnkesaS obzirom da je Tuhel otpao, u igri su, od bundesligaških stručnjaka, Julijan Nagelsman (Hofenhajm), Ralf Hasenhutl (RB Lajpcig), Niko Kovač (Ajntraht Frankfurt), a posle najnovijeg razvoja dođađaja ne bismo se začudili ako su šanse Kristijana Štrajha (Frajburg) značajno porasle. Neki čak pominju i Lusijana Favra iz Nice.

Ako uopšte Jup ode u penziju. Prvo se pričalo da mu je ovo poslednja sezona, pa je i sam nedavno ostavio sve zbunjene rekavši da nije siguran da li će ovaj posao nastaviti da radi i posle juna.

Nije lako večeras biti u koži Ulija Henesa ili Karl Hajnc Rumenigea. Prvi pik im je rekao "NE". Sledeći?

FOTO: Action images


tagovi

Tomas Tuhel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara