Tomas Tuhel i Serž Gnabri na treningu (©Reuters)
Tomas Tuhel i Serž Gnabri na treningu (©Reuters)

Tuhel prognozirao pred Real: Gnabri daje gol!

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.04.24. | 20:48

"Ne znam zbog čega, ali siguran sam da će Gnabri dati gol", izjavio je Bajernov trener uoči prve utakmice polufinala Lige šampiona

Privode se kraju poslednji detalji u pripremi jednog od evropskih klasika. U utorak od 21.00 fudbaleri Bajerna i Real Madrida igraće u Minhenu prvu utakmicu polufinala Lige šampiona, a zanimljivo izlaganje imao je trener domaćeg tima Tomas Tuhel na današnjoj konferenciji za medije.

Odlazeći strateg Bavaraca prognozirao da će Serž Gnabri postići gol.

Izabrane vesti

"Ne znam zbog čega, ali siguran sam da će Gnabri dati gol", izjavio je Tuhel.

Podsetimo, reprezentativac Nemačke nije se naigrao ove sezone zbog povrede lože, ali se početkom marta vratio na teren i nastavio gde je stao - sa davanjem golova. U šest utakmica četiri puta je bio precizan. Između ostalog, pogodio je u remiju sa Arsenalom (2:2) i njegov nastup sigurno će biti veliko pojačanje za Bajern u duelu sa Madriđanima.

Za razliku od Gnabrija, pod znakom pitanja su Upamekano, De Liht i Lajmer.

"Dosta toga zavisi od taktike, ali i od inspiracije igrača. Taktika je uvek bitna, jer kao kod vožnje automobila - treneri su ti koji voze. Međutim, igrači imaju određene ideje tokom utakmice i bitno je da se osećaju slobodno da ih sprovedu u delo. Potreban nam je miks sreće i kvaliteta da bismo eliminisali tim Realovog kvaliteta. A, pošto je sreću potrebno zaslužiti, verujem da ćemo uspeti u tome", dodao je Tuhel.



tagovi

Bajern MinhenLiga šampionaReal Madrid

Obaveštavaj me

Bajern
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara