UEFA kaznila Zvezdu sa 31.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.03.18. | 17:49

Sve zbog dešavanja na meču sa CSKA iz Moskve

Mesec i po dana prošlo je od poslednjeg Zvezdinog evropskog meča na stadionu Rajko Mitić, a dvomeč sa moskovskim CSKA ostaće upamćen kao jedan od najvažnijih detalja sezone koja bi mogla da se završi i osvajanjem šampionske titule.

Ono što će upravi srpskog vicešampiona ostati kao uspomena na meč sa CSKA u Beogradu, nevezano za dešavanja na terenu jeste i kazna od 31.000 evra, koja je danas izrečena u sedištu Evropske kuće fudbala (UEFA).

Izabrane vesti

Kako je objavljeno, Disciplinska komisija Uefe novčano je kaznila Crvenu zvezdu zbog određenih propusta u organizaciji, koji nisu promakli oštrim očima ljudi iz krovne organizacije.

Kazna se odnosi na ponašanje navijača Crvene zvezde, odnosno njihovo paljenje baklji tokom utakmice, dok je druga stavka - blokiranje stepenica.

Crvena zvezda je na kraju još i dobro prošla, s obzirom da se nalazi pod posebnom lupom Uefinih operativaca. Podsetimo, utakmica sa CSKA u Beogradu trebalo je da se odigra pred praznim tribinama zbog ranijih kršenja pravila, ali je na kraju odluka preinačena u dve godine uslovne kazne.

Foto: Star Sport


tagovi

UEFAkazna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara