Komentari na vest

Utakmica teška za gledanje, ali za Zvezdu slatka kao kiki bombona (VIDEO)

d

d.g.

pre oko 1 mesec

“Utakmica teška za gledanje, ali za Zvezdu slatka kao kiki bombona (VIDEO)”! Uz ovaj naslov ide slika dokazanih Zvezdaša, na koju sam ponosan! To je moja Zvezda! Za takvu Zvezdu sam počeo navijati kao sedmogodišnjak, pravi srpski brend! Hoću što više ovako klasnih igrača u mojoj Zvezdi, jer nije mi bitno odakle su oni, važno je da igraju u mojoj Zvezdi i da znaju na mapi da pokažu Srbiju! Bravo za upravu Zvezde! Ovo je prava idila!
P

Pančevac992@Draguljce Gruza

pre oko 1 mesec

@Draguljce Gruza – pada u oči deo teksta iz tvog komentara, gde kažeš: “Tehnicki obuceni igraci onde mogu samo da placu jer fudbal da igraju nema sanse”. Nisi bio dorečen do kraja, odnosno nisi imenovao te tehnički obučene igrače. Verovatno si mislio na sjajne tehničare, minuciozne detaljiste, poput Nedaje, Đige i Olanjike! Ako je tako, kako ovi, velemajstori sa petoparca, mogu igrati na, kako ti kažeš umivenoj njivi, kada su oni navikli u svojim Afrikama, na vrhunske tepihe sa hibridnom travom i izolacijom!
R

Raspad sistema@Bangladeš

pre oko 1 mesec

@Bangladeš– Ćurčić da podnese ostavku još jednom, možda će mu je usvojiti i možda spasti Javor, jer ako on i dalje nastavi onda piši “propalo”! Zar je moguće da Lazović i dalje drži ovog dunstera, ovu štetočinu na klupi?! Ne zna se što je gore da li teren Javora, ili tim Javora koji ne liči ni na šta! Ova ekipa Javora (iz jučerašnje utakmice), sa ovim trenerom bi glat ispala iz beogradske zone, verujte mi! Tamo se takođe ne igra mnogo brzo, ali su tehnički tri puta potkovaniji!
B

Bangladeš

pre oko 1 mesec

E ne bi ti verovao, pratim baš jedan tim koji je malo iznad zone i sve što si napisao je tačno. Pamtim i njegove selektorsle dane i svaka selekcija koju jebvodio igrala mu je kao Javor juče.
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Da se niko ne ljuti, ova utakmica je bila dno dna! Nekoliko puta je kamera uhvatila Terzića kako rezigniran posmatra utakmicu, u loži stadiona, gledajući u vrh svojih cipela! Verovatno je shvatio da sa ovim nazovi trenerom i "menadžerskim" igračima koji moraju da igraju (Nedaje, Olanjika, Điga, Kraso), ova Zvezda nema ama baš nikakvu perspektivu!
R

RSbG

pre oko 1 mesec

Kao Zvezdaš pišem... Dečko u javoru zadnji vezni-štoper odrastao u mom kraju... Ceo život sa strane posmatrao kako igramo mali fudbal na livadici pored zgrzda, i on sad zaustavi napadača koji je doveden da da 25 golova u ligi i pogura ekipu u nokaut LŠ, LE... Toliko o kvalitetu lige... Partizan necu ni da komentarisem. Sećam se duela Žigić-Duljaj, da ne kažem Vidić Ilić... Realan Zvezdaš
f

fenomeno

pre oko 1 mesec

I onda neko kaže : nije fudbal samo Zvezda i Partizan, nije fudbal samo u Beogradu. Državni mezimci i tome slično. Pa da li ste videli ovu oranicu danas, ovu njivu, ovu obradivu površinu. Alo bre, super liga se to takmičenje zove. Šta ima tu "super", nije mi jasno. Kad bi neko, bar neko imao gram mozga napravio bi ligu sa 10 klubova (kao hrvati) koji imaju iole urednu infrastruktiru, pa nek igraju između sebe po 6 puta
D

Delija Ivanjica

pre oko 1 mesec

Moram da budem iskren 50-50 da se svira penal.Ali taj Var cim je sudiju pozvao,verovatno da ima uslova da se dosudi na belu tacku.Jako los teren sto je zalosno i rizicno da se igraci ne povrede.Drugi i treci gol su bili sjajni.Ali ono sto me je danas odusevilo na utakmici je reakcija medicinsko tima Crvene Zvezde.Koliko su hitro reagovali da bi pomogli jednom detetu kome je pozlilo na tribini.Zao mi je sto se to nigde ne pominje,ali to je jedan prelep gest.Toliko su ljudi profesionalni i nekako sa toliko topline posvetili detetu da ja dajem naklon do poda. Naravno dete je dobro sto je najvaznije.Svaka cast ljudi!Drago mi je da nasa Zvezda ima takve ljude u svojim redovima.
Y

Yes ser

pre oko 1 mesec

Jeste, sad ćeš lopovluk da pokriješ vašim medicinarima. Položili su lekari Hipokratovu zakletvu i to im je dužnost. Čestitam im na brzoj reakciji i to je to. Vama, za razliku od lekara, savet da manje detekra na zelenom terenu. Dokle ćete igrati 17 na 11, pitam? Služite se ratnom strategijom: napadač mora biti najmanje duplo brojniji od onog koji se brani. Vi ste blizu
C

Cist Penal

pre oko 1 mesec

JELI LOPTA POGODILA IGRACA JAVORA U RUKU - JESTE,JELI MU RUKA BILA ODVOJENA OD TELA - JESTE,ZNACI STVAR JE JASNA,PENAL KO VRATA!
1

123a

pre oko 1 mesec

https://www.instagram.com/reel/C5J9xY2IX4u/?utm_source=ig_web_button_share_sheet kako onda ovde ista situacija nije penal? ajde objadnite ljudima?
D

Doći će i to na red

pre oko 1 mesec

Osim velikih (vičučih) slova možes ih i boldovati i opet ti je sve uzalud. Kradete na sto načina i ponositer se time. Sad je momenat za to, ali videćemo u budućnosti čta će od toga ispasti. Da se ja pitam sva prvenstva od 2010-te, pa do sada, bih poništio.
f

fk.kk.Decenija

pre oko 1 mesec

Nigde u celom svetu nema osim ovde kod nas u Srbiji da najbolji klub sa ovih prostora C.Zvezda bude pustena niz vodu zbog samo 300K koliko drzava NIJE HTELA da plati licencu za vreme Slavise Stojanovica i Zvezda je zbog toga OSTALA BEZ EVROPE,a ovamo sa druge strane drzava i vlast u zadnje 3 godine dali su cak 100 mil kk.igokei koja je za svo to vreme jedva osvojila samo JEDAN TROFEJ,a u njihov fudbalski klub drzava je do sad dala preko 80 mil u zadnjih 7 godina a oni za svo to vreme nisu osvojili NI JEDNU TITULU a jos na sve to LS nisu igrali preko 20 godina i opet dobijaju stotine miliona a titula i rezultata nemaju nigde vise od pune DECENIJE,tako nesto nema nigde osim ovde kod nas u Srbiji,smem da potpisem!
6

67s

pre oko 1 mesec

to ti misliš da je za 300k. pitaj gosim ćokija o čemu je reč pa ne najuren iz fk kao slina... nije mu to košarkaški klub pa da može da radi šta hoće (mada ni tu nije mogao, pokušao ne sa falsifikatima kod slučaka kampaco pa jw potego mwdijsku kampanju za svoje brljotine da opere)... ko zna o čemu se radi nema potrebe da mj se objašnjava, ko ne zna neka veruje u spinove i "bodirogu"...
O

Oh yeah

pre oko 1 mesec

Ma, šta ćeš ti da potpišeš i znaš li to uopšte? Funkcionalno si nepismen.
G

Gallina

pre oko 1 mesec

radite sponzorstva za Kiki bombone?
B

Bangladeš

pre oko 1 mesec

Jako, jako loše stanje terena... dobro je da je samo jedan igrac Zvezde završio povređen na kraju. Mada se to znalo i ranije... pobeda rutinska, penal čist, svako ko je gledao prenos mogao je da vidi sta je bilo. Moj utisak je sramna superdefanzivna postavka Čurčića...nikad od njega trener.
D

Draguljce Gruza

pre oko 1 mesec

A kako da ne bude teska po onoj umivenoj njivi?Tehnicki obuceni igraci onde mogu samo da placu jer fudbal da igraju nema sanse.Mesi i Ronaldinjo nista ne bi mogli isto jer ti onde loptu da odigras na prvu mozes svaki 7 put.BRAVO za igrace za trud i osvojene bodove.Napred sampioniiiii
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Bez obzira na navijacko opredeljenje, i da uvredim bilo koji deo Srbije, grad, region, to je moja zemlja koju mnogo volim. Tereni kao ovaj danas, onaj u Lucanima kada je igrao Partizan, stadion u Subotici... Sta li neko pomisli kada negde na metu ukuca da pogleda Zvezdu ili Partizan...
G

Gost forevwr

pre oko 1 mesec

Prednost ne na strani onog tima kome sudija daje vetar u ledja svojom pistaljkom!!!
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Kolike su šanse da vidimo na zvezdinom severu transparent za Oskara kao za Piksija."Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš, decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš. Sajonara"

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Duljaja ti Oskarovog ???
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

gemathegreat-Misliš da neće doći dan kada će zvezdaši skandirati protiv Oskara,pa i za mnogo manje su se prodali...

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Kiki je kiseo.
A

Aca LJotic 89

pre oko 1 mesec

Dobro utakmica je odigrana zabekezili smo pobedu samo mi nije jasno ako je rezultat bio 3:0 zasto pisu samo 2 strelca?
M

Mile Zeleznik

pre oko 1 mesec

Fk Gana opet nepostojeći penal na vreme, mene bi bilo sramota da kazem da navijam za fk Ganu i kk Fmp. Ne upoznah navijaca fmp-a koji ima IQ veci od sobne temperature.
z

zica123

pre oko 1 mesec

znas kako kazu-s'kim si onakav si! kako da upoznas kad je tvoj nizi od temperature na Alpima u januaru
A

Aksel

pre oko 1 mesec

Nemojte ovu ledinu i objekat na kojem se igralo zvati stadion. U Evropi to je zastićeno zakonom. Znači ovako napisati ,danas je igrana utakmica na livadi sa ispisanim belim linijama i gledalistem.
P

Penal čist

pre oko 1 mesec

Zašto se Radovane ljutiš.Zato sto ti je krivo sto ti je igrač igrao rukom.
B

Bida

pre oko 1 mesec

Neko uzme 3 i sna i svemir a neko uzme 30 miliona i jos ima snimak sa drzavom i nikonnista dzabe spinujes krcincicu mali
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Sve je doslo na svoje mesto... rutinski smo izgacali Javor. Gledao utakmicu na TV I mogu reci da je stadion (ako se tako moze zvati) sramotan. Jedan od naj naj gorih u ligi. Tv prenos jedva se moze ispratiti. Sramota.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

BokiUSA-Za stoku bolji i ne treba....
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Slaba odbrana... nisam siguran na koga mislis dali na domain tim ili gostujuci ali recimo samo... da su to sve tvoji sugradjani, komsije, po neki prijatelj koji voli te klubove. Tako da za koga God da navijas jako Rutan komentar totalno nije potreban. A tebi zelim svako dobro...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Pobedi drzavni projekat.

FC President

pre oko 1 mesec

A, čije 3 milke ste juče uzeli?
М

Марлоне

pre oko 1 mesec

Оно што је сигурно, Милоје се боји увести омладинце да играју. Е уводи Милуновића од 34 године, којем уговор истиче за три мјесеца. Јел то да га разигра за пензију.
a

ajde

pre oko 1 mesec

placi
7

79

pre oko 1 mesec

Miloje da je igrao sa mladim igračima u prvom mandatu nebi izdržao ni godinu ma klupi.Bez titule,kupa i Evrope,samo proverene snage i i rezultat je tu
7

79

pre oko 1 mesec

Miloje da je igrao sa mladim igračima u prvom mandatu nebi izdržao ni godinu ma klupi.Bez titule,kupa i Evrope,samo proverene snage i i rezultat je tu
R

Retro

pre oko 1 mesec

A kangu ne sme niko napadne odma fault,zato nam u evropi x puta gubi loptu u duelu I puca kontra. Al bitno da su ovi danasnji zvezdasi srecni
R

Retro

pre oko 1 mesec

Al mi moji lupaju minuse ahhaha ne smes nista da kazes hahah
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

A sprcanih 2 miliona za Sremčevića jer su se "stručnjaci" iz komentara popalili na njega i ako ništa pokazao nije?
N

Novak majstor

pre oko 1 mesec

Pa sad najjace da su i navijaci za to krivi jer su se popalili , po izjavama u medijima najvise se Terza popalio na njega , a doveo ga je da lakse Zvezdasi progutaju odlazak Mijatovica . Opusteno za 2 miliona evra to Mladost iz Lucana nikada neće dobiti . Pritom i dalje mislim da mu treba dati sansu sto se trenutno ne desava
z

zilav javor

pre oko 1 mesec

al je i sudija.

Vixtra

pre oko 1 mesec

Reče Pantić da je Zvezda dobila 100k eura kao klub koji se zalaže za rodnu ravnopravnost. To ona ravnopravnost što je zabilježena kamerama u lozi, na klupi i u tunelu? 🤣
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Kraso ono malo što je dobio vremena pokazao koliki je majstor sa loptom.Zbog onoga publika dolazi na stadion.
v

vladimiro

pre oko 1 mesec

Kazna za sve što nemaju imena na dresovima pa onda možemo da pričamo o drugim stvarima.
s

shommyka

pre oko 1 mesec

A gospoda iz Partizana cute ,ne smeta ovde njima nista,placeni juce,prvo rokada pa lova. GG.
D

DDF

pre oko 1 mesec

Jel bio penal za C.Zvezdu...uvek je penal za C.Cvezdu...😉😉😉
C

Cipar

pre oko 1 mesec

Jedna reč, FUJ👎
P

Penal za Zvezdu

pre oko 1 mesec

Penal i kraj priče: Zvezda rutinski do tri boda u Ivanjici.
1

1912

pre oko 1 mesec

Na kraju rutinska pobeda Zvezde sa ne baš briljantnom igrom. Udaralo se kao u zid odbrambenog bloka Javora prvih pola sata što govori da je Ćurčić dobro pripremio ekipu za današnji duel.
e

e moj ti

pre oko 1 mesec

nije ih on pripremio nego ste vi duduci koji ni u 72 sanse na derbiju nisu mogli da daju gol.I ovde ste bili jalovi dok vas sudija nije pogurao .Cistu loptu uzima Kangi na 0-0 u sansi za kontru sudija prekida, na desnoj strani covek probija ono tele Rodica cist faul on ne svira ... natrpo vam tvorza brdo sirovina i ojaco ofk beograd i svoj racun kroz iste
J

Jee

pre oko 1 mesec

Lalate brate znas sta ti je ciniti.
I

Idemoo

pre oko 1 mesec

Otimaj Miloje namestenu titulu!

Vixtra

pre oko 1 mesec

Sam od sebe da je otme?
j

jbg

pre oko 1 mesec

Od koga da je otme???
B

Bonbon

pre oko 1 mesec

Da da cika Velja bonu
K

KIMI 85

pre oko 1 mesec

Uf, gde bese katran i perje redakcijo? Trenercina kao sto je Curcic nije uspeo? Jel moguce?! A jel vam jako krivo?
T

Tarantula

pre oko 1 mesec

Arhivirano,idemo po novu titulu lagano crveno bela ljubavi!
G

GOST 510

pre oko 1 mesec

Mislim da im je sledeći plan da uvale nekome ovoga Mimovića.
P

Prti

pre oko 1 mesec

Teren ocajan,domaca ekipa klasicna kasapinska nizeligaska...
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Ovakve bunkerase da sam sudija pustio bih prvih pola sata i onda bi izmislio penal ko god da je protivnik preko i onda od 0:1 da vidimo da se igra fudbal a ne ovo bre! Uzasan teren, male dimenzije, 3 autobusa parkirali i igraj jel?! E pa malo sutra!
R

Rodjo73

pre oko 1 mesec

Dokle vise gledati ovu bruku. Moj predlog da se svaka utakmica pocne sa 1 0 za Zvezdu da prekinemo vise sa ovom mucninom i sviranjem penala
X

Xhee

pre oko 1 mesec

Sudija dozvolio sebi da svira penal, posle udaranja lopte u ruku odbrambenog igrača. Zamisli, svira penal kad udari igrača loptu u ruku. Neko novo pravilo. Nikad nije bio penal kad je "enac" u šesnaestercu!
F

Fudbalski krimosi

pre oko 1 mesec

Realno ni zvezda ni partizan nisu nista, koliko se ulaze u oba klubu, zali boze para, zvezda i partizan ko blizanci a nista od njih,
Z

Zoran 91

pre oko 1 mesec

Jbg da su poravnati teren ili manje naduvani loptu možda i nebi toliko odskocila i udarila u ispružena ruku. Inače dosadno kao uvek u Ivanjici, po ovim livadama i selima bi trebalo zabraniti igrati fudbal. Ako nemozes imati minimum uslova druga ili treća liga i ćao.
G

Gist

pre oko 1 mesec

Ratkov da je dosao zavrsio bi kao Sremcevic Knezevic ne ulazi ni na 3 0
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

A cime te je Sremcevic ubedio da treba da poci je utakmice za Zvezdu? Posro meni trenutno deluje da mu je i Mladost bila prevelik zalogaj po onome sto prikazuje. Ali bitno da ste se uskukali kad nam je dao gol, i napravili Terzi sansu da izmuze 2 miliona iz kluba.
B

Bršcz

pre oko 1 mesec

A koja nije mučna kad je ovaj trener
p

pancevac992

pre oko 1 mesec

potpisi se sa pravim imenom,znamo za koga navijas

Kokot Nedeljko

pre oko 1 mesec

Moram biti covek iako sam delija i priznati: Hvala Oskare!
@

@nedeljko lazni Zvezdas

pre oko 1 mesec

Jel se to zahvaljujes za 3,5 miliona koja vam je dao juce?
H

Hersonisos

pre oko 1 mesec

Bez obzira što je igrač Javora bio okrenut leđima i nije vidio loptu ona ga je udarila u ruke,klasičan jedanesterac :Zdravko Jokić...Bijedno i perfidno suđenje koje se po pravilu odbije o glavu u Evropi..Imate ekipu Milanović,Nikolić,Šegrt,Radaković Ivković koji su spremni odsvirati penal za Zvezdu šta god da se dešava u šesnaestercu,da ne govorimo o Iliću koji je više nego perfodno odsvirao derbi i svi oni pokriveni Santračem koga je Terzić doveo na čelo sudijske komisije..Odgovorno tvrdim da u ovakvom Srpskom prvenstvu Manchester city ne bi bio prvak,namjestili bi ga
z

zaks

pre oko 1 mesec

I VI imate obraza komentarisati penale ?!
h

hahahahhahah

pre oko 1 mesec

OPET PENAL???? Jel’ realno ??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

"Zvezdino prolece"😆😆😆
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

kad nam zapne nasa mala tu je pomoc-gurka sa penala
G

GostW

pre oko 1 mesec

Ma ne, najbolje da se ocigledni penali ne sviraju za Zvezdu, da biste vi bili srecni
M

Maxipr

pre oko 1 mesec

Serif i Olajinka skuplje verzije Klibalija i Dionija
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Javor oponasao Partizan sa ovim bunkerom, ali Zvezdini igraci ovoga puta dosta precizniji u zavrsnici.
B

Bida

pre oko 1 mesec

Jel i javir igrao sa igracem manje ko pfc ili
L

LECCE

pre oko 1 mesec

Dok cigani tebi pevaju u Areni Dino, Kukoč gledaju
h

hajkoooo

pre oko 1 mesec

Pobeda slatka ko žeksova suza
m

mileeeeee

pre oko 1 mesec

Za koga navijaš, za Cedevitu za jupi i pepsi kolu navijam ej bre pa gde to ima.
6

6y

pre oko 1 mesec

budućnost voli šta voli
h

hzx

pre oko 1 mesec

Nate
H

Haha

pre oko 1 mesec

Ali manjina sto se skupila ovde i sto kuka po drustvenim mrezama,aloo lopatari lopta kad udari u ruku koja nije u prirodnom polozaju odnosno odvojena je od tela kao u ovom slucaju onda je to penal i ne treba ni VAR da reaguje,ovo je najcistiji penal koji moze da se svira.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Ali manjina sto se skupila ovde i sto kuka po drustvenim mrezama,aloo lopatari lopta kad udari u ruku koja nije u prirodnom polozaju odnosno odvojena je od tela kao u ovom slucaju onda je to penal i ne treba ni VAR da reaguje,ovo je najcistiji penal koji moze da se svira.
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

Ulazak igraca zvezde u 16 metara je sam po sebi penal😆😆😆
7

78

pre oko 1 mesec

bivši jehova će dobiti fras
K

Kolo

pre oko 1 mesec

Ni na 3 0 ne sme da ubaci mladog igraca Uvodi Milunovica
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Sta je Sljivic? Mimovic?
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Teska kad ste grobari.
F

FART IN FACE

pre oko 1 mesec

Bila je to igra mačke i miša , Zvezda je bila mnogo bolja, najkraće , zaslužena i ubedljiva pobeda boljeg tima.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Lagana setnja Ivanjicom, jako tvrd protivnik lagano odradjen. Grobari ce da kukaju na penal koji je cust kao suza, i to je to.
m

ma sve super

pre oko 1 mesec

pa se vi pitajte sto je Young Boys prejak
K

Kamen gori val se pjeni

pre oko 1 mesec

Ne znam zašto su se onoliko bunili,udarila ga je u ruku.A raširio je ruke kao da igra Labudovo jezero u Boljšoj teatru...
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Nekom Jang Bojs, nekom Sabah i Nociland. Nekom LS, nekom sezona kupanja.
М

Мученици

pre oko 1 mesec

Слатка као кики бомбона, еј! Ви сте промашили професију
v

već

pre oko 1 mesec

Odavno.
B

Brine

pre oko 1 mesec

Z V E Z D A Š A M P I O N
B

Burek

pre oko 1 mesec

Šta rekoše ono, Ćurčić je opasan za Zvezdu ahahahah
i

ime gosta kaže dosta

pre oko 1 mesec

čurčić je jedna takva…..sirovina glavata, da ne kažem volina rogata uštrojena
P

Pdk

pre oko 1 mesec

A Lalat odavno nike za Partizan...kad ih vcrs otrese brat.
Z

Zvezdas!

pre oko 1 mesec

angry_chainsaw neka place. Zvezda bliza tituli