Komentari na vest

Uzalud Palmerova magija i igrač više: Čelsi zadrhtao pred Barnlijem, Đorđe mu poklonio bod (VIDEO)

B

Boris87

pre 29 dana

Oterali Romana , ovo je tuga . Koliko novca za pojačanja a igra - ...
г

гост66

pre oko 1 mesec

Ovo što sad predstavlja Čelsi ja ne pamtim. A pamtim period i kada je Borota branio za njih. Tada jesu bili u drugoj ligi ali su barem ginuli za dres. I tukli se kao i većina engleskih klubova. Ovo sad je više za balet nego za fudbal. Teška srca ovo pišem ali je ovo sprdnja.
b

bosko2020

pre oko 1 mesec

Tu je trener najvise kriv ali koliko ih se treba promjeniti da ovi krenu igrati.Golman nas je ok,treba jos rada ali za sitne pare je dosao.Kad vidim Kaiseda od 120 milki,momak jos gol nije dao,Enzo na koliko 3 ili 4 gola stoji,njih dvoje 240 milki,sramotaaaaaaaaa.
N

Neki gost

pre oko 1 mesec

Burazeru jel ti stvarno mislis da je poenta zadnjeg veznog i centralnog veznog igraca da daju golove?
b

bosko2020

pre oko 1 mesec

Ne mislim da je poanta ali ipak za 120 milki 4 do 5 golova bi trebao imati u 1 sezoni,poanta je bila da da za te pare treba da pokazes kvalitet jer si zestoko placen a tu spadaju i golovi.Njihov uticaj na igru je suvi prosjek.
D

Drobilica kicme

pre oko 1 mesec

Ovaj Poketino je teska prevara od trenera.
k

kikoman

pre oko 1 mesec

odigra decko jednu tekmu za nasu nesrecnu reprezentaciju izgubi svo samopouzdanje
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Djordje još mora da radi na izlazenju, ali svakako je budućnost pred njim. A kad smo već kod golmana Vanja je danas 14 ili 15 clean sheet ostvario ove sezone i još jednom potvrdio da treba da bude prvi golman reprezentacije.
T

Tukin

pre oko 1 mesec

Oba su odlični, ali nisu oni problem. Jedino čega treba da se plašimo je Piksi i njegovo totalno nepoznavanje fudbala. Vrhunski igrač, nikakav trener, i još gori čovek.
Q

QB

pre oko 1 mesec

Celzijev problem se zove trener, ova ekipa sa Boli i Egbsli ne zele TOP trenera hoce nekog pod kontrolom zato su uzeli Poketina pre Luis Enrikea i Nagelsmana…
B

Bluelad

pre oko 1 mesec

Zamisli kako bi ovi trupci izgledali bez Palmera ove sezone. Ju 25 bodova mokri snovi
n

nedano

pre oko 1 mesec

Kako do sad Poketino i Ten hag nisu dobili otkaze je za izucavanje. Vjerovatno sto svako malo traze neke alibije u vezi povreda i to da je ekipa mlada sto zahtjeva vrijeme. United predzadnja ekipa u citavoj ligi kojoj su protivnici uputili najvise suteva prema golu, ide sefild pa united. I on izadje u medije i kaze da idu u pravom smjeru. Zadnji u grupi u LP jos bio. Poketino je jos tezi slucaj. Gubi se, ne zna ni ko mu vise igra, osim standardnog palmera. Covjek s parizom nije uzeo titulu.
R

Rezultati

pre oko 1 mesec

Ten Haga daju za pravo ta malo STRPLJENJA... Prošle godine je bio 3, igrao dva finala i jednan trofej. Ove godine su mu povređeni igrači, celu sezonu bez Martineza, Šoa... To što fudbal pratiš preko flashscore to je tvoj problem
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Bravo Barnli,sudija jedva dočekao da svirne penal i da pokaže crveni karton.
I

Iz sljivika

pre oko 1 mesec

Tačno je 9 godina kako se nisam kladio na Čelzi, i danas se dvoumim da li sa trulim Totenhemom ili raspalim Čelzijem zatvorim tiket. I eto mi ga. Bravo za mene, bravo za Petrovića, Poketina i kompletnu odbranu najodvratnijeg tima Britanskog ostrva.
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Браво за тебе који играш тикете и очекујеш да се овајдиш од тога.
I

Iz sljivika

pre oko 1 mesec

Ovo je portal jedne od najvećih kladionica na Balkanu, o čemu očekuješ da se piše? O heklanju?
A

Asdfghjkk

pre oko 1 mesec

O heklanju.. hahahah... Bravo tebra, komentar je top.
К

Кешиг

pre oko 1 mesec

Колико год да је Челси млада екипа и склона осцилацијама, недопустиво је да нејачни Барнли са играчем мање да два гола. Можда је време за Муриња, барем до краја сезоне...
.

.....

pre oko 1 mesec

Nije Murinjo trener za dva meseca. Ili ih on preuzima od jula ako ga budu tražili ili će naći neko treće rešenje za trenera što je verovatnije.