Komentari na vest

Uživanje je gledati Ljajića i Sumu, ali Humska slavi projektil Denila Kastilja (VIDEO)

K

Karlo Veliki

pre 28 dana

Adem Ljajic vec danas ima mesta u Partizanu... Kada bi u klubu postojao gazda on bi pod hitno dao otkaz Kanuteu, Ovusuu, Natku, Nikolicu, Scekicu,... i jos jedno 6-7 igraca ... Doveo bi Marka Nikolica da mu kaze koji od mladih moze u roster od 26 igraca, i koje nove igrace, zeli njih 6-7... Gazda ne bi cekao Marka Nikolica vec bi se sam uputio u zemlju Beneluksa da vrati Kristijana Belica.. Ali Partizan je kuca bez gazde, a sve kapije su otvorene, a ograde srusene, pa švrlja i luta ko gde hoće i kad hoće.
W

Wejd

pre 29 dana

Ali brat Duki kako skakuce pored terena, ono je cirkus
N

Ne treba nam plaćena titula

pre 29 dana

Ovde se pominje borba sa TSC-om za kotu 2, gde je razkika 10 bodova. A ne pominje više ni oficijalno borba za titulu gde je razlika 4 boda! I Zvezda juče uz muke dobija “fenjeraša” 15 minuta pre kraja! A sledi play off! I posle se pitate čemu prazni stadioni…
B

Baxter88

pre 29 dana

Pa ljudi su realni, Zvezda se jeste mucila juce al je to bila rutinska pobeda na kraju jer je ogroman kvalitet evidentan a Partizan nema te resurse ni blizu i sanse za titulu su minimalne tako da pre ce biti ocuvanje 2. mesta neki cilj jer da se ne lazemo po mnogima TSC ima lepsi i ozbiljniji tim od Partizana, Zvezda je za klasu iznad ostalih ove god. Pozz
S

Samoigaraileba

pre 29 dana

Veliko uzivanje bilo gledati kako Ljaljic nebom pod oblake sutne svaki put kad pridje golu . Kad Scepovic sutne kao da je u petlice na metar od gola , sam pred golmanom. Bivsi igraci Partizana obavili zadatak. Sramota . Zato mi vas nije zao ni malo .
B

Baxter88

pre 29 dana

I kad su dobili drugi gol, njihov trener lepo polako izvede i Ljajica i Scepovica, 10 min kasnije i Sumu i polaaaaako da se ne umara njihov Partizan i da ne bude nesto mimo dogovora, lepo i fino sve...
S

SilverSurfer

pre 29 dana

Pazar imao posed skoro 70%. Još su bili u plavo belim dresovima pa sam u pojedinim trenucima mislio da je Partizan igrao sa Portom. Gledajući Partizanove utakmice ove sezone i sreću koja ih prati ili će biti šampioni ili će im do kraja prvenstva neko napuniti mrežu do vrha.

Beks

pre 29 dana

Kao da je Zvezda mnogo bolja jesenji deo narocito kiksevi ,provlacenja i povratkom Milojevica se nije mnogo promenilo samo u pocetku slican efekat kao letos sa Baharom danas se provukli kroz Surdulicu da nije Glazer skinuo zicer a Katai dao golove kiksnuli bi.
i

i5wo5sots

pre 29 dana

Koji stil pisanja izveštaja sa utakmice
B

Blade123

pre 29 dana

Humska može samo da slavi igrače NP koji su se svim silama trudili da što više lopti izgube ispred svojih 16m ili da "slučajno" dodaju loptu protivniku što bliže kod svog gola!Ovolika želja da se lopta izgubi nije skoro viđena...

Bojank91

pre 29 dana

Izgleda da samo Đo nije bio obavešten o planu večerašnje utakmice
J

Jesu bili

pre 29 dana

Šuker i Boban na jna, zna li se šta?
D

DonKyo

pre 29 dana

Jedva cekamo takve legende iako nisu igrale za nas. valjda cete i vi pozdraviti Jurica i Ivkovica... Legende se postuju, mada cujem i vama srce zaigra kad vam dodju Milan Kalinic i Viktor Savic, najpoznatiji kosarkasi Zvezde posle Covica
@

@

pre 29 dana

Nisu , bio Prosinecki
@

@kyo

pre 29 dana

Naravno da jedva cekate jer ste vi ipak osnovani u Zg. Ali nacekacete se za slavlje u lepoj vasoj
O

Otelo se jednoj devojci

pre 29 dana

Boze, molim te, pomozi mu
Z

Zasluzeno

pre 29 dana

Zasluzena pobeda.pazar da ima 2 brza Krilan , 2 u odbrani i 1 dobrog spica ,bili bi u top 3-4.imaju mozda i najbolju sredinu terena u ligi.
m

mare2

pre 29 dana

koliko nije fer naslov teksta - dvocifrena razlika u odnosu na TSC?! imamo 4 boda manje od Zvezde, to je derbi i jedan remi…da li je realno da na 4 boda razlike vi implicieate prvaka?!
h

hyuy

pre 29 dana

Ne, nego je to derbi i cetiri remija.
m

ma jok

pre 29 dana

uzecete titulu, al' 2079 godine
1

1912

pre 29 dana

Čak i da je derbi i jedna nerešena utakmica razlike da li ijedan grobar veruje da Partizan može da dobije svih 8 utakmica do kraja? Čuka vam uzima bodove sledećeg vikenda.
N

Nenad B.

pre 29 dana

Sramotni Duljaj, sramotni Partizan i srećna pobeda, opet bez igre, bez intenzizeta, bez energije, bez sposobnosti da se trči i bori, bez ijedne smislene akcije. Sama sreća što je Pazar pravio ekipu za mali fudbal i što su totalno van forme, pa i takav je imao posed 62% na našem terenu, više i boljih šansi. Sramota!
S

Suti atino

pre 29 dana

Kad pojma nemas o ovoj igri.
N

Nenad B.

pre 29 dana

Ovo nije igra, ovo je hrključ. Koliko je Baždar lopti dodao našim a koliko igračima Pazara, koliko Goh i šta je on uopšte igrao, šta je igrao Kastiljo sem što je dao prelep gol, ali tako što mu se lopta slučajno odbila, koliko akcija je upropastio Severina, Marković i Kovačević se sudaraju, a igrač Pazara izlazi sam pred gol, bekove prolazi ko god stigne. Ako tako treba da igra Partizan pred svojom publikom , da se brani protiv raspalog Pazara zadnjih pola sata sa svim igračima u 16 (bar da znamo da se branimo), da se uvodi Šćekić umesto Zahida, ja onda stvarno nemam pojima o fudbalu.
l

lakisha

pre 29 dana

kastiljo ce biti igrac za lige petica, sahtjor ce uzeti dobru lovu
M

Mozda vi budete imali

pre 29 dana

procente
B

Bruka

pre 29 dana

Sramota je za Partizan da mu u upravi sede nakaze poput Vazure i Vucelica, a da je trener kreatura Duljaj koji nikad nije niti ce biti trener. Naravno isti su nametnuti da sabotiraju i unište Partizan. Igra nikakva, protiv najlosijih timova se panicno branimo zadnjih 20 minuta, svaki napad protivnika šansa za gol, odbrana nikad gora, ja ne mogu da verujem da neko poput Bazdara moze da igra u prvom timu, decko ama nista nema, ni tehniku, ni brzinu, ni skok, ni šut, ali ima Duljaja koji vidi u njemu sto niko ne vidi. Tužno je gledati kako se klub unistava 12 godina, a navijači sa juga posebna priča. Koliko moras biti naivan i neinteligentan da mislis da ces bojkotom oterati upravu. Naprotiv samo pritisak sa tribina, okupacija stadiona i protesti ispred stadiona mogu oterati onu dvojicu gmazova iz uprave
N

Nenad B.

pre 29 dana

Bravo za komentar, potpisujem od reči do reči.
M

Missipi

pre 29 dana

Steta sto jednostavno zvezda mora da uzme titulu i sto ce zbog toga Partizan TSC da ispastaju ali pre svega steta za Srbiju sto ce opet da ih zvezda bruka po evropi kao i u kosarci. Tamo nema penala, slobodnih bacanja nema sudija da navlace.

Realno123

pre 29 dana

Prava steta jer vas petardiraju deca iz nordsjelanda a Zvezda odigra 2 egal utakmice sa lajpcigom cak ga u jednoj nabije u njihovih 16m ali oni su ipak svemirsi brod za nas a kamoli vas sto vodimo na poluvremenu protiv mocnog sitija. Zamislite molim vas kako bi duljajova ocajna ekipa izgledala protiv takvih ala kad ih zvezda sabije u njihovi 16 i napravi 10 zicera
D

Džukela klasična

pre 29 dana

Najveći uspeh srpskog Bajerna ove sezone je pobeda protiv TSC. Toliko o vašoj igri. O porazu protiv Partizana i sramnom suđenju na Rajku je smešno i pričati
G

Gost Djape

pre 29 dana

Pa videlo se u proslom derbiju kolika je steta sto je Zvezda na prvom mestu. Da niste imali srece koliko ste teski bili bi petardirani, dva puta ste presli pola terena i opet I ubtome imali srecu da date golove, a ostatak utakmice ste igrali dupli autobus. Vise ste stvarno preterali sa tim ko mora da bude prvak, a vama se placa licenca za evropu.
Б

Блок

pre 29 dana

Овај ваш Дуљај благе нема .Да је од почетка сезоне био Милојевић ,било би +20. Играте са Пазаром ,а исто је било и против Напретка ...фаворити сте ...а играте са два задња везна. Између њих и полу шпица ливада ,празан простор. Имате четири идентична задња везна Кастиљо,Кануте,Шћекић и овај нови играч ,не могу да се сетим имена .. то нема нигде .Какав проток лопте са два таква играча у првом тиму? Пазар драго ми је што нема плеј офа.Ако су већ довели две десетке Адема и Суму ,што не играју са три позади,њих двојица иза шпица .Јер они нису крила и ту би били лошији,на крилу.Суму је Ђукић гурао на крило и лоше је било. Мирковић добар голман. Али Шћеповић...боље нико да не игра, толико је добар.
Б

Блок

pre 29 dana

Плус Љајић одиграо ,као мали фудбал да игра .Можда нема свежине па зато ..да је успео да веже у континуитету 5-6 мечева заредом ,можда би и Пазар имао више бодова.
G

Gosty

pre 29 dana

Najvažnije je da je Zvezda zadržala + 4
A

ApsolutnoJa

pre 29 dana

Ja ne kapiram sta sam upravo procitao, kakqv je ovo izvestaj pobogu?
K

Kako kakav?

pre 29 dana

Navijački
J

Jole 39

pre 29 dana

Slavlje u zagorju
O

Ognjeeeen

pre 29 dana

Pali u zeleznik
x

x111

pre 29 dana

A ti si ko?Koliko godina imas? Sutra skola,a? Ajmo na spavanje malisa
@

@igrač39

pre 29 dana

Na spavanje, sine, ljubi te tata tako nevaspitanog, popij malo i mlekca, sutra se ide u školicu
s

santiseran

pre 29 dana

Ademe, zato te i šutnula Sofija jer nisi mogao duže od 60 minuta
s

sekunde su u pitanju

pre 29 dana

Brate 60 minuta ne može ni Roki Balboa.
G

Gostgost

pre 29 dana

Kakva utakmica! Retko se viđa ovakva svetkovina gde svi na terenu imaju isti cilj - pobedu Partizana. I Partizan, i Pazar, i sudija. Bravo, cilj je ostvaren! I nije bilo uopšte providno.
N

Nema sta

pre 29 dana

Klasican proliv od kluba ovaj klub iz zagorja
c

cv

pre 29 dana

znaci zna se da zvezda ne sme da kiksne
B

Belivuče moj te puče

pre 29 dana

Klempa pišnuo u gaće od radosti.. Šta ćeš-bolest ne bira!
S

Splica

pre 29 dana

Samo jednu zelju imam moj zivote ludi,da Partizan bude prvak i cili Split poludi!
c

cinjenica

pre 29 dana

Nogometni klub iz zagreba da je liga regularna bio bi na cetvrtom mestu
P

Pogledi

pre 29 dana

Ukratko utakmica je bila otvorena sa sansama,sutevima,potezima do 30. minuta,a kad je Partizan dao gol ovi su stali.
B

Babaroga

pre 29 dana

Ljuljaj Duljaj!!! 💶💶💶
R

Rasime pevaj himnu

pre 29 dana

Hvala Rasimu
R

Rubikova kocka

pre 29 dana

Patlidžan
G

Guh

pre 29 dana

Teska sklanjalica