Mark van Bomel (©Reuters)
Mark van Bomel (©Reuters)

Van Bomel se zabrojao, Volfzburg izbacuju iz Kupa Nemačke

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.08.21. | 06:23

Vukovi jedva prošli niželigaša Minster u prvoj rundi, ali bi mogli da budu izbačeni iz takmičenja zbog greške holandskog stručnjaka

Fudbaleri Volfzburga uspeli su da se plasiraju u narednu rundu Kupa Nemačke. Niželigaš Minster poveo je protiv Vukova u 74. minutu golom Marsela Hofmajera, ali je hrvatski reprezentativac Josip Brekalo doneo produžetke gostima, da i u dodatnih pola sata bundesligaš uspeo da postigne dva pogotka i preskoči prvu prepreku u novoj sezoni.

Međutim, Volfzburgu preti izbacivanje iz Kupa Nemačke, prenosi nemački mediji. Holandski stručnjak na klupi Vukova Mark van Bomel u produžecima je napravio jednu promenu više nego što je propisima dozvoljeno. Propozicije kaže da su moguće pet izmena, a nekadašnji holandski reprezentativac je napravio šest.

Izabrane vesti

Utorak, 19.00: (3,60) Šerif (3,35) Crvena zvezda (2,10)

Sudija Kristijan Dingert primetio je grešku i u izveštaju o utakmici stavio to u zapisnik. Sada je sve na Minsteru koji bi, u slučaju žalbe, mogao da se nada prolasku u narednu rundu najmasovnijeg takmičenje iako to pravo nije izborio na terenu.

Volfzburg je prošle sezone je bio odličan. Nekadašnji prvak Nemačke je bio četvrti, odmah iza Bajerna, Lajpciga i Dortmunda i izborio plasman u Ligu šampiona. U finišu Bundeslige Vukovi su preskočili Ajntraht iz Frankfurta.



tagovi

Kup NemačkeVolfzburgMinsterMark van Bomel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara