Van Bronkhorst praktično precrtao Hrvata, sve se promenilo nakon prvog poluvremena sa Seltikom

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.03.22. | 21:31

Borna Barišić ispašta zbog grešaka u Old Firmu

Hrvatski levi bek Borna Barišić živeo je prilično idiličan život u Glazgovu, a onda mu je prvo poluvreme iz Old Firma (0:3) početkom februara ove godine potpuno promenilo situaciju u dresu Rendžersa. Đovani van Bronkorst ga je očigledno označio kao glavnog krivca za katastrofalno izdanje svoje ekipe u prvih 45 minta, pa je Barišić nakon toga odigrao samo dva meča, od čega 75 minuta protiv Hibernijana i 59 minuta protiv Aberdina.

Pre toga je bio standardni levi bek ekipe, što potvrđuje i činjenica da je zabeležio 32 nastupa u svim takmičenjima. Tu ulogu preuzeo je Kalvin Besi, koji je bio starter u oba meča sa Crvenom zvezdom. Barišić je dobio samo poslednjih deset minuta na beogradskoj Marakani.

Izabrane vesti

"Još uvek imam dobru minutažu jer trenutno igramo na svaka tri ili četiri dana. Nisam odigrao nekoliko utakmica i nisam srećan zbog toga, ali smatram da nije nikakva drama. Do sada je bila prava bajka za mene, neke stvari su se promenile, ali smatram da to nije ništa strašno", rekao je Barišić.

Hrvat je u Rendžers stigao upravo iz Osijeka u avgustu 2018. godine i do sada je zabeležio 144 nastupa za giganta iz Glazgova, uz sedam golova i 35 asistencija.


tagovi

Đovani van Bronkhorst

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara