Komentari na vest

Vanja spustio roletnu i sprečio Jovića da se proslavi, majstorija Mirančuka za prvo slavlje Torina u Firenci još od 2008.

V

V V

pre preko 1 godinu

Ovde ja naslov posvećen fenomenalnom Vanji a ne splavaru koji vola ne može da pogodi
m

maresca

pre preko 1 godinu

Neverovatno je koliko je fiorentina losa ekipa...tragicno je sta je promasio luka jovic na kraju utakmice..neverovatno. da decko ono promasi eeejjj..debeo,spor...kasni stalno na loptu...ali i pored toga svaki njegov kontakt sa loptom je bio opasan po torino...utakmicu je izgubio italijano covek ubacio sve napadace izbacio ceo vezni red i misli da da gol..napade mu organizuje ona rupetina od stopera sto ne moze da igra u javoru igor onaj smesni..torino zatvorio utakmicu lagano..vanja milinkovic savic svaki put kad je imao loptu 2 minuta je bila kod njega..neverovatno od pocetka utakmice zadrzava vreme..sramota...sve u svemu tuga od utakmice
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Gledao sam poslednjih 20-25 minuta. Bukvalno niti jednu jedinu sansu nisu stvorili. Imali jesu neke suteve, ali to je sve na neke odbijanke i slicno, i u skoro svim tim sutevima je ucestvovao Jovic. Decko bi mozda i igrao bolje da ima sa kim da igra. Znaci ceo vezni red i krila, niti jedna stvorena sansa, samo jedan centarsut Terzica na Jovica, a i to mu je lapta isla iza ledja. I posle se neko na Jovica zali? Pa samo on tamo ume da igra. Ikone centrira tako da mu lopta ode u gol aut 2m od njega, Gonzales centrura i pogodi samog sebe, smesno ko sve igra tamo. Tako da mozete Jovica da pljujete koliko vam drago, decko izvlaci maksimum iz situacije u kojoj je.
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Neverovatno koliko izgovora pronalazis da opravdas Jovica koji je nezainteresovan. Ti si gledao poslednjih 25’ a ja sam gledao svaku utakmicu ove sezone. Mucno ga je gledati. I da, nisam grobar, pored Lazia volim i Zvezdu ali sam pre svega objektivan.
č

čudnovatno

pre preko 1 godinu

baš zanimljivo da si sve video a nisi kad se nameštao kao baba da opuca desnom na prazan gol pa mu onaj čeh ukliza i izbi loptu s noge,al ono samo objektivno parola je tvoja
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Cim si ti odmah poceo da mi pricas da nisi Grobar... Sve mi je jasno. Fiorentina je jedna pre svega uzasno selektovana i uzasno vodjena ekipa. A napadaci igraju onoliko koliko im saigraci sansi stvore. Na ovom uzorku se da videti da se sanse bas i ne stvaraju. To prvo. Drugo, kako moze Jovic da ti bude kriv a ne neki tamo Kuame, Gonzales, Ikone, Sotil, Kabral? Kad su to sve igraci koji njega treba da razigravaju, a oni se utrkuju ko ce vise da solira? I trece, posto si sve utakmice odgledao, kako moze bilo ko od njih da uhvati formu kad ih trener rotira non-stop i to po principu "das gol, pocinjes sledecu, ne das gol, ides na klupu u sledecoj?" Ako cemo realno, vole nasi ljudi da pljuju Jovica, mada tu kao sto si i sam primetio uglavnom ucestvuju Grobari, a i on realno ne igra u skladu sa svojim potencijalom, ali muka mi je da se stalno on pljuje, pre svega sto je nas, a da se za sve ostale koji su realno dosta gori od njega uvek nalazi opravdanje.
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Pricamo o Jovicu a ne o ostatku tima… govor tela Jovica je dovoljan dokaz da decku nesto fali u glavi… nesporan kvalitet ima, ali isti taj kvalitet nije sinhronizovan sa zalaganjem i zeljom na terenu, a to samo slep covek ne bi priznao. Jovic posle Frankfurta je neki drugi Jovic… zasicen, nezainteresovan, hladnokrvan.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

@Laziale - pa be mozes da pljujes napadaca ako mu veznjaci i krilni igraci ne stvaraju sanse. Ne postoji napadac koji sam uzme loptu, predribla 10 igraca i da gol. Svaki napadac zavisi od saigraca. A kada su mu saigraci nekvalitetni i jos sebicni, kako onda njega mozes da krivis? Time samo pokazujes da ne poznajes fudbal kao igru i/ili si Grobar. A Jovic nakon Frankfurta je klinac na koga je krenula nicim izazvana medijska hajka, pre svega u Spaniji, a onda i ovde, na koju su se nadovezale njegove gluposti, povrede, neigranje, pa onda konstantno pljuvanje i omalovazavanje. I na sve to - los izbor ekipa. Steta sto ce jedan takav talenat na kraju da bude protracen i vecito omalovazavan samo zato sto su mu se mediji popeli na grbacu i zato sto je iz Zvezde a ne iz Partizana. @cudnovato - procitaj moj komentar ispod
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Idi na moj Insta 19inefable89 pa pogledaj da li volim Czv ili sam grobar. Po tvojoj analizi Jovic ispada zrtva. Nisi objektivan, u tvojim komentarima se moze videti koliko se ti divis Jovicu a da i ne gledas stvari realno. U toj istoj Fiorentini je npr Vlahovic razbio, sa istim saigracima koji i danas igraju. Da ne pricam o saigracima koje je imao u Real Madridu. Dakle, ipak je do njega a ne do saigraca. A to u vezi pritiska, novinara, izgovori, nista vise.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Nema potrebe da mi dokazujes bilo sta. Ne divim se ja Jovicu, samo mi je muka od konstantnog pljuvanja nekoga ko nije nicim zasluzio da se to njemu desava. Ali iz ovog tvog komentara mogu da vidim da vrlo povrsno gledas na stvari. Prvo, to nije ista ekipa, imala je Fiorentina u prethodnim sezonama kad je Vlahovic tamo igrao daleko bolje igrace nego sto ih ima sad. Imala je i boljeg trenera, barem sto se ugla napadaca tice. Trece, Vlahovic i Jovic nisu isti tip napadaca. Samim tim igranje sa istim timom ili u istom sistemu ne moze da daje iste rezultate sa obojicom, jednostavno mora taktika da se menja. Vlahovicev tip lakse upada u vise sistema, dok za Jovicev tip moras da pravis taktiku tako da izvuces najvise iz njega. Jovic je tip napadaca cija pozicija danas izumire u modernom fudbalu, a koji ne moze da igra sam u napadu, i koji mnogo zavisi od saigraca, daleko vise od tipa napadaca kao sto je Vlahovic. Cetvrto, Vlahovic realno nije imao konkurenciju, igrao je svih 90 minuta, sada je konkurencija u spicu izrazena, samim tim i svaki od napadaca dobija manje minuta, po glupavom sistemu koji sam ti vec opisao u prethodnom komentaru. Peto, u Realu jeste imao saigrace, ali je imao i trenera koji je od njega trazio da radi nesto sto one ne ume ili ne moze da radi. I zato je bio na klupi. Opet, stvar taktike i sistema igre, ali na kraju se to negativno po njega odvilo, jer Anceloti (potpuno opravdano) nije hteo da prilagodjava sistem Jovicu, vec je hteo da se Jovic uklopi u sistem, sto nije bilo realno. Plus na to dodas one njihove cuvene klanove, pa kad i to malo igra oni nece da mu dodaju loptu. Poenta svega je ta da ne mozes samo njega da pljujes, vec da treba da sagledas siru sliku iz mnogo aspekata, da razumes fudbal kao igru, da razumes razlicite profile igraca i kakav stil igre njima odgovara, profil saigraca, pa ako je sve to idealno, a onda taj neki igrac lose igra, e onda ga pljuj. A ne kad je sve oko njega pogresno, a ti pljujes njega jer eto, tako smo navikli, tako je lakse, jurimo lajkove.
b

brateuuu

pre preko 1 godinu

pa druže joviću imaš li levu nogu,au šta je propustio u finišu susreta prazan gol i dok se on namesti na desnu lik mu ukliza ,strašnooo
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Bio je ispred njega odbrambeni igrac, morao je da zadribla u stranu. Bolje pogledaj lepo nego sto skupljas jeftine lajkove pljujuci ga bez razloga.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Bio je ispred njega odbrambeni igrac, morao je da zadribla u stranu. Bolje pogledaj lepo nego sto skupljas jeftine lajkove pljujuci ga bez razloga.
b

brateuuu

pre preko 1 godinu

Hahah eto ti gledaš pa kakve ti koristi,pričam o momentu kad je 'zadriblao' igrača kako ti kažeš i izbacio ga i samo trebalo da je levom gurne u gol ali dok se on nakon driblinga namesti ponovo na desnu taj isti stoper ga ponovo stiže i ukliza

Bojank91

pre preko 1 godinu

Nije realno da je ovoliki pritisak na Joviću jer ova riba smrdi od repa. Očajno igraju