Čišćenje snega u Humskoj
Čišćenje snega u Humskoj

Vazura: Laž je da nas je neko nešto pitao, utakmica neregularna

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.12.18. | 17:02

“Samo oni ne vide ono što cela Srbija vidi“, dodaje generalni direktor Partizana

Prepirka se nastavlja. Na pokušaj direktora Superlige Vladimira Bulatovića da smiri tenziju tvrdnjom da proceduralno nema ničeg spornog u tome što je utakmica Partizana i Mačve odigrane, a skoro sve ostale za danas zakazane odložene zbog snega, odgovara generalni direktor crno-belih Miloš Vazura. Iznerviran Bulatovićevom reakcijom Vazura se javio redakciji MOZZART Sporta da demantuje prvog čoveka Zajednice superligaša.

Ono što je Vazuri posebno zasmetalo je Bulatovićeva tvrdnja da je i Partizan dao pristanak da utakmica počne pozivajući se i na sinoćnju izjavu Zorana Mirkovića po završetku meča.
Apsolutna je laž da je bilo koga iz Partizana neko nešto pitao o početku utakmice. Niko nas ništa nije pitao. Odluka o početku utakmice je isključivo na delegatu. I nije u redu da se u javnosti šire neistine, da se laže, kad je jasno da je utakmica odigrana u neregularnim uslovima“, decidiran je Vazura u izjavi za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Ističe i da su crno-beli na poluvremenu tražili da se utakmica prekine, ali da za takav apel nije bilo sluha kod nadležnih.
Po propisima smo imali pravo na to do 73. minuta, uslovi za igru su bili ne bolji, nego i gori nego danas. Ali sudija je rekao da ga prekid utakmice ne zanima, a već u 20. minutu je tražio da se čiste linije“.

Partizan je prihvatio, tvrde u Humskoj, jer su od Bulatovića dobili obećanje da će se današnje utakmice igrati. Tvrdi Vazura da se lično čuo sa Bulatovićem i da je dobio takvo obećanje i da mu je direktor Superlige rekao da uslovi za igru postoje.
Ne bih se ni bunio sada da su sve današnje utakmice odigrane“, kaže Vazura.

Podvlači još jednom šta je druga Bulatovićeva tvrdnja koju ne može da protuga, a to je da su se danas uslovi za igru značajno pogoršali, pošto je sneg padao tokom cele noći. Vazura smatra da ni sinoć nije bilo uslova da se igra.
Samo oni ne vide ono što cela Srbija ne vidi“, ističe Vazura.

Vrlo verovatno, nastaviće se...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miloš VazuraVladimir Bulatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara