Komentari na vest

Već imamo jednu od utakmica godine! Luda Đirona pojela i Moratin het-trik (VIDEO)

s

srka

pre 4 meseca

Boga mi rodjaci, Djirona će da osvoji Primeru, sve su prilike, niko im ništa ne može!
С

Сербона

pre 4 meseca

Синоћ сам изашао у град, пролазим поред аутобуске станице, једна плавуша ми запара по очима, бацим јој намигивање и замахнем дугом косом, не бих ли јој остао у очима пошто некамо путује. Пар корака даље неки мрки Сиријци или већ који су враг нешто гледају у мене, има их свуда, ја висок, плав са дугом косом пролазим као словенски краљ поред њих ситних и мрких као гурбети... не лези враже, пар минута касније схватим да су ме у међувремену ти мали, мрки гурбети оџепарили, а имах 500е у новчанику, плус картице, документа... дођавола све, ђаволи га више ишли по београдској станици. Играјте данас Севиља - Билбао 5+.
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Prosto ne mogu da verujem da sam ovo propustio...Djirona do titule!
Z

Zivkovic

pre 4 meseca

Ne mozes biti slucajno drugi nakon 19 kola,kako god da bude na kraju Djirona je veliki hit prvenstva.
d

don joe redington

pre 4 meseca

i da igrao sistem 1 od 5 nula golova, umalo da real tako završi , ali koliko sudije guraju ove jezuite, kad se to stopira jednog dana ode real u niži rang
V

Voždovac

pre 4 meseca

Bolje ti brate da stopiraš klađenje i kukanje po portalima.
d

don joe redington

pre 4 meseca

i kažem sebi baci somče ma tavče, ugra 1gg&2gg kvota 10, stavio sto dinđi jer đirka se pretplatola na plus sedam već nekolikl tekmi i iz zezanja singl +7 sto dinđi , eto finog bonusa ali eto , jbg očekuješ a ne odigraš dva singla iste tekme za jaču kinti, budala...
x

xnxx

pre 4 meseca

ja odigrao 5,6,7+ spojio sa tns-om iz velsa, tns odlozen uzeo 300 ojra
A

Artur2

pre 4 meseca

Da real nije imao naklonost sydija girona bi im bjezala 10bodova..i nocas su dali gol iz faula..real nikad gori,nadam se da ce u drugi dio da padnu jer od 19utakmica 10 su dobili na guz sa fudbalom koji je jad i tuga..i da ova girona ide do kraja..a kakvi su im konkurenti mogu lagano
7

777

pre 4 meseca

Bitno je da 10 bodova vec beze poznatijoj kantalonskoj ekipici.
И

И

pre 4 meseca

Ovaj tim je osvojio 48 bodova u 19 kola. Imaju samo ludu nesreću da nisu ubedljivo, ali ubedljivo prvi, jer i Real osvaja abnormalan broj bodova čak i za Real. 48 bodova na tačno polovini sezone, tim tempom bilo bi 96 bodova na kraju. Da je "normalna" sezona Reala, Djirona bi sad bežala bar 5 bodova. Čak i da ne osvoje titulu, ako ovako nastave, to je veći podvig od Lestera kome su velikani bili u raspadu i niko nije osvajao ni približno bodova koliko sad osvaja Real. Lester je osvojio tutulu sa 81-im bodom, Djirona možda neće biti šampion, ali ide preko toga sigurno.
d

datikazemja

pre 4 meseca

djirona je sitijeva filijala niko ko voli fudbal ne bi trebao za njih da navija iskreno
O

Ovaj dole

pre 4 meseca

Kako ste dosadni vise sa tim sitijem. Real podrzava drzava raznim mahinacijama barselonu katalonija tako da su drzavni projekti. A atletiko su digli frankovi generali fasisti.
d

d.o.o.

pre 4 meseca

@datikazemja evo ja volim fudbal a u skladu s tim cu radije gledati sitijeve utakmice nego utakmice raspalog junajteda celsija milana barse i slicnih "tradicionalnih velikana". fudbal se igra na terenu a ne u muzeju
n

nusknvp14

pre 4 meseca

Žalosno je što buzdovan Koke još uvek igra fudbal. Još žalosnije što je kapiten i u startnih 11. Najgori vezni igrač liga petice ikada.
P

Pitanje

pre 4 meseca

Po kom zakljucku primis 4 komada i budes sjajan kao Oblak?
G

Gostivoj

pre 4 meseca

Jel ova Djirona Sitijeva filijala ili sta? City Footbal Group ih drzi sa 47% vlasnistva, nije li neki sukob interesa ako igraju isto takmicenje zajedno, LS recimo? Steta bi bilo da dobiju neku zabranu jer igraju trenutno mozda najatrktivniji fudbal u Evropi.
M

MANOL0

pre 4 meseca

Nece moci po zakonu da igraju ligu sampiona.
E

Emiratski kalifati

pre 4 meseca

Isti vlasnik,Siti fudbal grupa. Ceo sitem ima desetak klubova sirom sveta, poznatih manje ili više. Mancester Siti, Ðirona, Nju Jork, Melburn, Troa, Lomel, Jokohama, Montevideo, Palermo, Baija, Bolivar , Mumbai i Sečuan. Verovatno imaju neku caku da zaobiđu pravila kao i Red Bul sa Lajpcigom i Salcburgom inače ne bi kidali ovako.
b

bgcz

pre 4 meseca

pa evo sad su igrala dva red bula
x

xnxx

pre 4 meseca

lajpcig je roten ball a salzburg red bull napravili raspodelu klubova
G

Gaizka

pre 4 meseca

Španska liga je ludnica ove sezone, ubedljivo najzanimljivija liga za praćenje. Sjajna utakmica.
d

dadobob

pre 4 meseca

Utakmicu je izgubio isključivo Cholo koji umjesto da pritisne čizmu da završi utakmicu do kraja jer je Girona opasno visila (opet vrhunska partija "otpatka" Tottenhama Gazzanige) on zatvara utakmicu i zadovoljan je bodom, a trebaju ganjati Real i Gironu. Težak je sad ovaj period za Gironu, ali pokazali su da se mogu nositi sa svim izazovima, a mene oduševljavaju svako kolo iznova...
R

Ramon

pre 4 meseca

Kakva utakmica, kakva Djirona! Svi uz Djironu do kraja!
G

Gost Rajder

pre 4 meseca

Hasta la vitoria siempre comandante 🫡
N

Nemanja021

pre 4 meseca

Girona je jako dobar tim, igraju timski i imaju vrhunskog trenera koji je to omogućio. Pri tom su od svih ekipa u Evropi najviše iskoristili rat u Ukrajini i uzeli dva vrhunska igrača (Cigankov i Dovbik). Na to doveli Blinda, Garsiju, Gazanjigu, Gutijereza, Kouta i Ereru, njihov tim je i na papiru za prvih 10 sigurno, možda i za borbu za Evropu, dok je Lester bio za glatko ispadanje iz lige, to je razlika.
V

Vazda

pre 4 meseca

Ako je za ispadanje tim sa Marezom, Kanteom, Vardijem, Smajhelom, Cilvelom, Kramaricem... i ostalima koji su te sezone igrali nadrealno onda ne znam stvarno, nista nisu slabiji od Gironinog tima sad
Y

Ynwa

pre 4 meseca

E moj simeone ti i tvoje zatvaranje utakmice i na kraju izgubiš . Ovakav fudbal Atletika je dovoljan samo za drugo treće mjesto u La Ligi.
m

moni

pre 4 meseca

bravo za Đironu...da pobedi prljavi atletiko...koliko omražen tim...a za Đironu kapa dole...igraju momci svaka čast...
u

uvek bio

pre 4 meseca

Pa Atletiko je jedan od najgotivnijih klubova...sta ti pricas decko.
h

halo

pre 4 meseca

@uvek bio Pre Simeonea, pa i tokom njegovih prvih godina u klubu, možda, ali sad već samo ludak može taj njegov terorizam zvati gotivnim.
0

024ka

pre 4 meseca

Vreme je da ovaj ćolo ili kako mu tepaju ode iz atletika.Anti fudbal igra godinama.Vreme je da trener postane moćni Hose LuisTorente.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Nista nije slucajnost u ovoj Ekipi. Podseca me jako na Hofenheim kada su bili ispr