Velika seča u Partizanu! Milošević precrtao desetoricu, nema Zakarića i Nikolića

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.19. | 14:42

Promene među crno-belima

Nije Partizan imao dovoljno dobre rezultate prošle sezone, pa je ovoga leta očekivano da se dogodi rekonstrukcija tima. 

I trener Savo Milošević je to već počeo da čini jer je sastavio spisak od 24 imena koji će putovati na pripreme na Zlatibor. Otpali su brojni igrači: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek, Goran Zakarić, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić, piše Telegraf.

Izabrane vesti

Ako se znalo da struka više ne računa na Marka Valijentea, te Georgijevića, Miletića, Vulićevića, Uroševića itd, veliko iznenađenje svakako predstavlja izostavljanje Gorana Zakarića i Nemanje Nikolića, koji su u protekloj sezoni bili uglavnom standardni u prvom timu.

Partizan će raditi i na dovođenju igrača, a o tome ste mogli više da saznate kroz izjave Miloša Vazure. Gorana Zakarića žele turski timovi, a Nemanju Nikolića iz Saudijske Arabije pa je i to možda jedan od razloga što su sklonjeni sa spiska. Vazura je najavio i da će krila i napadač biti stranci, da u Partizan dolaze levi bek i štoper, kao i da Danilo Pantić ostaje.

Zanimljivo, na spisku je Sejduba Suma.

Na spisku igrača koji sutra putuju na Zlatibor nalaze se: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović (golmani), Nemanja R. Miletić, Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Miljan Momčilović, piše Telegraf.

Ekspedicija za fudbalerima i stručnim štabom Partizana sutra menja bazu priprema, posle nekoliko dana rada u svom sportskom centru u Zemunu. Otputovaće na Zlatibor gde će boraviti do 27. juna.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara