Vuk Mitošević (Foto: ©Star sport)
Vuk Mitošević (Foto: ©Star sport)

Veliki gest Vuka Mitoševića: Pisao molbu Savezu, Piščeviću umanjena suspenzija

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.04.22. | 20:33

Fudbaler Radničkog će moći da igra već u narednom kolu

U moru negativnih dešavanja koja su se poput crnog oblaka nadvile nad srpskim fudbalom, stiže nam jedna lepa da iste rastera i pokaže kako je fer-plej i dalje prisutan, iako u modernom fudbalu polako, ali sigurno izumire.

Heroj dana u Super ligi je Vuk Mitošević, fudbaler Radnika koji je nedavno pretrpeo težak prelom noge. Iskusni vezista nastradao je na utakmici protiv kragujevačkog Radničkog, posle duela sa Nedeljkom Piščevićem, ali je nedugo nakon nemilog događaja u razgovoru za Mozzart Sport istakao da u Piščevićevom startu nije video nikakvu nameru. U prilog tome da ono što je izjavio zaista i misli ide i potez koji je povukao.

Izabrane vesti

Naime, Mitošević je pisao molbu Fudbalskom savezu Srbije da ublaži kaznu Piščeviću pod obrazloženjem da fudbaler Radničkog nije imao nameru da ga povredi, a krovna kuća srpskog fudbala je molbu uvažila i Piščeviću smanjila suspenziju sa šest na dve utakmice.

To znači da će vezni fudbaler kragujevačkog tima biti na raspolaganju Nenadu Lalatoviću već u narednom kolu na gostovanju Novom Pazaru, pošto je dosadašnje dve utakmice suspenzije već odradio protiv Mladosti i Kolubare. Sportski direktor Radničkog Slavko Perović iskazao je zahvalnost Mitoševiću zbog gesta.

"Zahvaljujem se i Vuku Mitoševiću i njegovom klubu koji su nam izašli u susret i potvrdili ono što je bilo očigledno, a to je da Nedeljko Piščević nije imao nikakvu nameru da povredi Mitoševića", rekao je za Mozzart Sport Perović.



tagovi

Vuk MitoševićNedeljko Piščević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara