Isko
Isko

Veliko interesovanje za Iska iz Bundeslige

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 17:02

Opcije su Union Berlin i RB Lajpcig

Više od mesec dana, otkako je krajem decembra raskinuo ugovor sa Seviljom, jedan od najtrofejnijih igrača u 21. veku - Isko (30), traga za novim klubom. Trenutno su u fokusu RB Lajpcig i Union Berlin, koji navodno čini velike napore kako bi došli do nekadašnjeg igrača Real Madrida.

Mada je prvi čovek Uniona Dirk Cingler pre nekoliko dana poručio kako Berlinci nemaju finansijskih mogućnosti da uđu u ozbiljnu trku za Iska, Florijan Pletenberg tvrdi da taj klub ozbiljno radi na angažovanju ofanzivnog veziste.

Izabrane vesti

Union je trenutno drugi na tabeli, kako igra nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko izbori plasman u Ligu šampiona, a u tom slučaju Iskova plata bi vrlo lako bila isplaćena.

Takođe, bio bi to najznačajniji posao u istoriji kluba. Najveća zvezda koja je do sada nosila nosila dres Uniona bio je Maks Kruze.

Kada je Lajpcig u pitanju Isko bi bio najjeftinije rešenje da odmeni teže povređenog Danija Olma. Marku Rozeu je potrebna još jedna napadačka opcija imajući u vidu da Bikovi i dalje biju bitke na tri fronta.

Lajpcig osim golmana Orjana Nilanda nikoga nije doveo ove zime. Union je, s druge strane, bio prilično aktivan - stigli su Josip Juranović, Žerom Rusion i Aisa Lajduni.


tagovi

Isko AlarkonZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara