Verati pred Zvezdu: Svi su spremni za Beograd, nismo zabrinuti

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.12.18. | 19:27

"Osećamo se jako dobro pred taj duel", kaže vezista Svetaca

Pari Sen Žermen nije blistao protiv Bordoa i Strazbura u šampionatu Francuske. To govori da prvak Francuske nije u najboljoj formi. Kada se na sve to doda i problem sa povredom Nejmara... Deluje optimistično iz ugla Crvene zvezde koja 11. decembra (21 čas) dočekuje Svece na Marakani u okviru Lige šampiona.

PSŽ bi pobedom osigurao plasman u dalji tok takmičenja, ali znaju sigurno Tomas Tuhel i njegovi izabranici šta ih čeka na mestu gde je i Liverpul morao da položi oružje.

Izabrane vesti

Zna to i Marko Verati koji je posle remija s Strazburom (1:1) odgovarao na pitanja novinara i jedno od njih je glasilo: Kako se osećate pred Beograd?

Verati je pokazao hladnokrvnost kao kada na terenu kontroliše loptu na sredini terena.
"Jako dobro. Igramo utakmicu na svaka tri dana, nije lako. Idemo u Beograd i mislim da su svi spremni. Trener radi dobar posao. Imaćemo nekoliko dana da treneriramo i spremimo utakmicu u Beogradu. Nismo zabrinuti. Imali smo dobar meč (protiv Strazbura), sa dobrim intenzitetom", rekao je Verati tom prilikom.

Dakle, Italijan tvrdi da će Tuhel dobro da spremi njegove izabranike za duel protiv Crvene zvezde. Crveno-beli će eventualno pobedom tražiti šansu da se izbore za treće mesto i plasman u Ligu Evrope ako uz sve to Liverpul izgubi od Napolija.

Napoli je dobio bod, Liverpul je prošao kao bos po trnju na Marakani, a sada nam preostaje da vidimo kakav će biti skor ekipe koja u svojim redovima ima igrače kao što su Kilijan Mbape i Nejmar. U svakom slučaju će to biti uživanje za navijače u Beogradu.

Ako ćemo verovati Veratiju, u PSŽ-u nema problema pred ovaj duel koji navijači Zvezde čekaju s nestrpljenjem. Biće to prilika za igrače Vladana Milojevića da se revanširaju Svecima za onaj poraz u Parizu od 1:6.

Foto: Reuters


tagovi

Marko Verati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara