Marijuš Šumudika (©Reuters)
Marijuš Šumudika (©Reuters)

VIDEO DANA: Ljudi rade za 225 evra, a vi ste za 50 sekundi izgubili 3.400, sve ste upropastili!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.09.20. | 14:19

A možda je Marijuš Šumudika bio razočaran zbog toga što ni on neće dobiti premije?

Malo konteksta,Gazijantep je u prvom kolu doživeo očekivani poraz od Galatasaraja (1:3), onda je u drugom trebalo da savlada novog prvoligaša Fatih Karagumruk, vodio je sa 2:1, ali je u petom minutu sudijske nadoknade primio gol za 2:2. Rumun na klupi Gazijantepa Marijuš Šumudika potpuno je poludeo.

Delom i zato što je ostao bez premije od 30.000 turskih lira, odnosno oko 3.400 evra. Ali ponajviše naravno zbog toga što je ekipa bila neodgovorna u finišu meča. Bilo je tu i pedagoških poruka, poređenja sa platama prosečnog čoveka... Ali će se na kraju pamtiti samo da je Šumudika izgubio kontrolu.

Izabrane vesti

Samo 50 sekundi. Izgubili smo bonus od 30.000 lira za 50 sekundi. Izgubili smo dva boda. Šta će sad da se desi ako izgubimo od Geztepea? Borićemo se za opstanak. Zašto? Zato što niste izdržali poslednjih 50 sekundi“, poče je Šumudika, pre no što...

Pa, teško je opisati koliko je poludeo. Vulkan!

Zašto ćutite sada? Ako nema odgovornosti nema ničega. Pogledajte ljude iza sebe. Pogledajte ih! Znate li za koliko oni rade? Za 1.500 do 2.000 lira (170 do 225 evra što teško da je pravi podatak u Turskoj, jer ipak tamo ima para za veće plate, prim.aut). Nose vam stvare kao budale, čekaju i oni bonus. A vi ste sve upropastali“, grmeo je Šumudika, koji se u jednom trenutku uhvatio i zadnjicu kakob i igračima ilustrovao koliko "smrdi" njihova igra.

Upamtiće igrači ovu bukvicu. A kakve će efekte da ima? To je stvarno teško reći.



tagovi

Marijuš Šumudika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara