Komentari na vest

Virc 150.000.000? Pogrešio sam, izleteo sam se...

M

Miloschichi

pre 11 dana

S’obzirom da su uz bajern klub koji je najstabilniji finansijski, verujem da ce ove godine uloziti dosta novca za sledecu sezonu. Bayer - je ozbiljna kompanija koja finansira samo taj jedan klub i slusao sam izjave njihove da ce uloziti ogroman novac sada kada je jasno da imaju cemu da se nadaju j nemackoj i da se bajernu klima kruna.
p

pipo_inzagi87

pre 11 dana

RADE BOGDANOVIC?
M

Micooni

pre 11 dana

Pa evo procesom eliminacije.Real ionako ima previse veznih a i imaju Belingema koji je ista pozicija.Da Barselona ima para sigurno bi tu presao jer je Virc rekao da mu je Barselona klub iz snova ali oni ne mogu ni polovinu transfera platiti.Bajern nece platiti 150 miliona sigurno a i imaju Musijalu koji je slicna pozicija.Arsenal ima Odegarda.Po meni logican klub je Siti jer je De Brujne povredjen svake godine na duzi period a i usao je u godine.
o

onaoko samo realno

pre 11 dana

Arsenal? Pa daj bre vise manite se tog luzerskog kluba.Pa Sevilja i Bilbao imaju vise trofeja od njih.Kakav bre Arsenal i isti kos sa gigantima.
W

WK

pre 11 dana

Ovaj ide u Siti 100% jer Bajern nikad nece platiti 150 miliona dok Siti to lagano moze platiti.De Brujne je svako malo povredjen jer je u godinama a jos ga i Saudijci traze.Potpuno logican sled ali ajde da vidimo
g

gost 111

pre 11 dana

u bajern ide umesto milera...na kraju sledece sezone
B

Burek

pre 11 dana

Jedino ako Musiala ode do tada
P

Pelisijer

pre 11 dana

Ko li ce ga uzeti? Bajern ima Musijalu, Real Belingema, Barsa Pedrija, Siti i dalje KDBa. Bas me zanima kom bi timu najvise odgovarao
1

145 5

pre 11 dana

PSŽ. Čisto da ga ugrabi od ostalih konkurenata.
B

Burek

pre 11 dana

Možda Liverpul ili Arsenal ?
G

Gost99

pre 11 dana

Siti jer je De Brujne usao u godine a i jer imaju para
@

@Gost99

pre 11 dana

E o tome sam i ja razmišljao, ali ne mora baš nužno da znači jer i Modrić u Realu i dalje aktivno igra, a ima čak 38 godina. Doduše, De Brujne kuburi žestoko sa povredama
m

milan grobar

pre 11 dana

nece sreca vecno da traje, sl sezone borba za 10 mesto
T

TD

pre 11 dana

Zasto ne objavljujete izjavu Radeta Bogdanovica?

Mladen

pre 11 dana

Rade bitan kao i Partizan,eto zasto.
B

Burek

pre 11 dana

U jednu ruku se slažem sa tobom, bilo bi okej da objave tu izjavu (mada ako nisu objavili Vidićev intervju, neće ni ovo), ali mi samo iskreno, objektivno reci da li bi postavio ovo pitanje da je Rade rekao da je drugi gol Zvezde čist ?
T

TD

pre 11 dana

Naravno da ne bih:-D mada tesko da mogu i da zamislim da on izjavi tako nesto, mene vise brine ovo cutanje i neoglasavanje Rake Djurovica koji je (bez ironije) uvek bio posten i realan.
@

@TD

pre 11 dana

Pa eto, dokazao si da si neobjektivan što nije za pohvalu, mada si pokazao i da si iskren što je za poštovanje
T

TD

pre 11 dana

Ne znam da li za pet odsto ljudi koji ovde komentarisu moze da se kaze da su stvarno objektivni. Inace, sad sam procitao da je Raka izjavio da za njega ono nije bio faul u napadu (radoman je rekao da je to bio cist faul) sa cime se svakako ne slazem, ali, i dalje ga jako postujem.