Komentari na vest

Vlahović slab - promašio penal! Kostić konačno zaigrao, Krstović opet strelac (VIDEO)

J

JVPS

pre 8 meseci

Ne znam da li su komentatori gledali istu utakmicu kao ja? Ako izuzmemo promašen penal, dečko se dobro kretao i sarađivao sa ostatkom tima. Ako ostanu svi zdravi, Juve će ove sezone biti ozbiljna ekipa. Kostić je neprepoznatljiv, u ovom trenutku je treći izbor na toj poziciji jer nema ni brzinu ni snagu kao dva klinca koja su mu konkurencija. Gatti je opet pokazao da je najbolji italijanski štoper, ako nastavi ovako biće bolji od Bonuccija i Chiela zajedno.
S

Smouth

pre 8 meseci

U Italiji ja ne znam ni jednog napadaca da se lose krece. To je njihovo najvece oruzije. Pogledas npr Zirua sa toliko godina koliko ima bolje kretanje od Vlahovica, koliko bolje prati igru, gradi se...Jednostavno Vlahovic propada u Juventusu. Sto se tice Gatija on je odigrao par utakmica vrhunski, ali cesto je to prosecno. Reci da je najbolji italijanski stoper je smesno jer on jos nema 5 odigranih utakmica sa velikm rivalima i na velika takmicenja. Bastoni je za njega Maldini, a i Skalvini je bolji igrac 5 puta
L

LazarSRB

pre 8 meseci

Dan kada sam shvatio da je ovaj momak tezak promasaj je utakmica u Ligi Evrope Frajburg Juventus. Juventus vodi i dobijaju penal, Vlahovica sutira kao dete od 12godina slabo po zemlji u sredinu i lopta pogadja golmana u noge i nekako ulazi u gol a Vlahovic trci i slavi gol kao da je finale LS.. Zalosno gledati ovog momka kako propada, ima potencijal zbog gradje ali u glavi teska rupa, kada bi zacrtao da nije zadovoljan dok ne da 2-3gola po utakmici bice tuzno i zavrsice gore nego Jovic.
r

roni

pre 8 meseci

kakva predvidjanja svaka cast majstore.jel si razmisljao da se zaposlis na bbcsportu kod nevila i karagera?steta da takav talenat propada u srbiji.
V

Veljko9

pre 8 meseci

Svi klubovi ce prestati da kupuju nase igrace za veliku lovu zbog indijance poput Vlahovica i Jovica..
@

@Veljko9

pre 8 meseci

Haha.. Bas me zanima na sta ce nam liciti reprezentacija kroz 5god..
G

Gost999

pre 8 meseci

Vlahović prenapumpana priča. Što više igra u Juventusu, sve se više vidi da nije taj kvalitet.
J

JovanCZVVV

pre 8 meseci

Veze nema decko... A u glavi umislio da je nesto spec... Jovic je bolji ali radnik je kao Baloteli
T

TorontoBoj

pre 8 meseci

Dečko veze nema, nije džabe Juve kopao i rukama i nogama da ga nekom proda letos. Sav je nekordinisan i potpuno nefudbalski građen, spor, jedino što ima je solidna završnica levom nogom. Sve u svemu ništa bolji igrač od Milika koji mu je zamena.
@

@TorontoBoj

pre 8 meseci

A u glavi kao da je Haland, smejace mu se ceo svet covece... krivo mi je koliko je jadan lik
u

u glavi

pre 8 meseci

kao da je braland a i sam braland je smesan ko bioskop teskas i nista vise, sam ce veliku utakmicu reisiti nikad samo ako mu saigrac namesti na prazan gol ali da izmisli magiju tesko bas
n

ne razumem

pre 8 meseci

Rerezentativac druge zemlje je dao gol u klupskom sampionatu neke trece zemlje... Ne kapiram sto je ta vest bitna?
J

JovanCZV Delija!

pre 8 meseci

Zavrsice kao Luka Jovic, maneken obican videcete.. Tokom utakmice samo se gleda u kameru da vidi frizuru, Radonja mentalitet..
t

tzl

pre 8 meseci

Vlahovic raspad. Nikad nece bit ni blizu Dzeke. Vlascina raspala.
L

Legolass

pre 8 meseci

Menjaj ekipu, sinovac...
L

Lazeta

pre 8 meseci

Steta, glava gore! Spreman za Madjarsku i Litvaniju da ih resis ti si moj brat <3!
G

Gost999

pre 8 meseci

Vlahović prenapumpana priča. Što više igra u Juventusu, sve se više vidi da nije taj kvalitet.
H

Hannibal

pre 8 meseci

Od prvog momenta kad sam ga video na terenu, znao sam da Krstović predstavlja ozbiljan potencijal. Umesto što su se kupovali užasni napadači Dioni, Rišairo i Kulibali, bolje da se šansa u kontinuitetu pružala ovom momku, Da ga je sačekala da sazri, Zvezda je mogla imati dobrog napadača kog bi danas prodala za konkretne pare. Ovako, i danas kuburimo sa centarforovima, jer nijedan igrač u trenutnom sastavu to prosto - nije. Šteta je što inače dobar fudbaler Olajinka prislino igra na toj poziciji, gde nije od velike koristi ni klubu, a ni samom sebi.
Z

Znik

pre 8 meseci

Vlahovica ce odlazak u Juventus ozbiljno kostati. Meni je neverovatno da jednom takvom potencijalu izaberu u najgorem mogucem trenutku da predje. Prvo polusezona, Vlahovic nikad bolji, Juventus nikad gori i oni pomisle da je to momenat. Da su to sacekali, Bajern bi ga uzeo 100% jer je bio jeftin.
D

DukiKGCZV

pre 8 meseci

Koji Bajern čoveče u kom paralelnom svetu živiš. Imaš vest na portalu u kojem su kratko i jasno čelnici Bajerna izjavili da on nije ni u planovima Bajerna. Prestanite da veličate NAŠE (reprezentativce) fudbalere koji su sve samo to nisu na osnovu klubova Partizan/Zvezda. Ovaj Vlahović u glavi isti kao Jović. Ali pazi sad logiku da kao igra za Real davao bi 30 golova po sezoni...rezon da ne poveruješ...da je tako uzeo bi ga Real i Arsenal i Bajern,Barsa,Milan itd. Ali pazi čuda on i dalje u Juveu. Mentalitet naših ljudi je katastrofa "daj im malo slave/vlast pa da vidiš kakvi su".Neko ovde napisao zbog ova naša dva indijanca Vlahović/Jović klubovi će početi da preispituju kvalitete naših igrača. A mi se ovde prepucavamo što naši klubovi prodaju igrače za male pare.Evo vam primeri i dokazi da i ne vrede više.
S

Seria A 1

pre 8 meseci

Krstovic ce postati veliki igrac . Na muku svih hejtera koje djete ima od prvog pojavljivanja u Crvenoj Zvezdi . Kada ima povjerenje trenera i ekipe igra odlicno , a to i Zvezdi nije bio slucaj .
b

bosko2020

pre 8 meseci

Krstovicu majstore bravo,predivan gol.Samo nastavi.